Valbyprinsessen

Forum-svar oprettet

Viser 15 indlæg - 1 til 15 (af 39 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • som svar til: Vi har fået en ny dagplejeplads- #2531396

  Hej Ditte.

  Jeg tror generelt ikke du skal være så bange for at gøre de ting, der er nødvendige for dig at gøre.

  Synes lidt det lyder som om du har en trang til ikke at gøre andre kede af det osv, hvilket man selvf heller ikke skal gøre unødvendigt, men mener faktisk her, at du har alt ret på din side!

  Hvis I har en kontrakt der siger at du skal betale måneden ud eller lignende, må du jo bare gøre det, men derudover er det altså helt fair -og nødvendigt- at vente med at fortælle dp om jeres overflytning. Især når du ikke føler dig sikker på hvordan hun reagerer.

  Når du så skal fortælle det, synes jeg også du skal undgå for meget kritik -medmindre hun spørger ind til grunden! Hvis hun er proffesionel, burde hun kunne tage kritikken til sig, og bruge det til at udvikle sig.

  Og hvis hun flipper helt ud, må du jo bare tage din dreng, jeres ting og gå din vej. Og så har du så det mere at sige videre til pædagogen.

  Alt held og lykke fremover, med det hele.
  Amanda

  som svar til: Så skete det…… #2531124

  Ej hvor flot!

  Sylvester bliver stadig utrolig sur over at ligge på maven, og nu hvor han jo så kan dreje sig, gør han dét =) Så ved ikke helt om han får lært det inden for de næste par måneder.

  Til gengæld har han fået 2 tænder, i undermunden. Det ser simpelthen så sødt ud! Jeg fik lidt samme fornemmelse som da han grinte første gang; sådan en blanding af stolthed, kærlighed og en lille smule sentimentalitet (at han er ved at blive stor ALT for hurtigt).

  som svar til: hvor mange har ikke fået tænder endnu #2530925

  Sylvester bliver 7 mdr den 14., og er også stadig tandløs. Jeg har været sikker på at de var lige om hjørnet, siden han var omkring 4 mdr…

  som svar til: Rugbrød? #2530967

  Måske skal du prøve at droppe kartoflerne? Det kan jo være at det er den der lidt træge konsistens, dit barn ikke er så vild med.
  Sød kartoffel giver fx en helt anden konsistens.
  Du kan også prøve at blande tingene, altså fx putte grøntsagsmos i en havre-/hirse-/risgrød.

  som svar til: Hvor mange er vil tilbage herinde + opdatere? #2530652

  Jeg kigger stadig forbi en gang i mellem =)

  Mig: Amanda (Valbyprinsessen), semi-aktiv herinde
  Alder: 23 år
  Bopæl: Valby, Kbh
  Job: Lærerstuderende på fjerde årgang, startet igen, med udskudt bachelor og praktik.
  Bebs: Sylvester født d. 14/4. Ingen søskende.
  Vægt: 4180 ved fødsel –> ca 9 kg den 10 september
  Længde: 56 cm ved fødsel –> ? nu. Bruger størrelse 68 og 74
  Mad: Får bryst 5-6 gange i døgnet, og to gange hirsegrød på MME, nogengange i flaske med vællingsut, nogengange med ske. Derudover grøntsagsmos og andre smagsprøver en gang i mellem. Vi begynder snart at trappe op for grøden og ned for moren=)

  Andet: Sylvester sover rimelig fast fra ca 21 til 4-5 stykker, hvor han får bryst og så sover igen til ved 6-7 tiden. Det gjorde han stort set fra fødslen, med et lille oprør ved 3 1/2 måneders alderen (som blev afværget ved at vi begyndte på flasken med grød). Nu skal vi til at prøve at se om han kan undvære maden, og kan nøjes med sut og evt en tår vand.
  Han kan stort set sidde selv, men ikke rigtig trille endnu. Fødder er også et stort hit her; Især efter der er syet knapper på som ansigter..
  Derudover smiler og griner han meget, og råber også ofte lige for tiden. Det sidste holder han forhåbentligt lidt op med igen.

  som svar til: Babysprog -universalsprog? #2530433

  Ej det er lidt sjovt at læse det her, eftersom min mor ret tidligt ku få Sylvester til at sige en lyd, der mindede om ‘Æ-røøøø’, (hun havde også sådan en bestemt hovedbevægelse/et nik til) og siger at det ofte har været den første lyd hos de børn, hun har passet gennem ca 10 år som pædagog.

  Den hedder vist ‘fontanellen’ eller noget lignende. Ved ikke hvornår den skal være lukket, men vores læge har tjekket den hver gang, og siger at den ser fin ud.. Og Sylvesters er stadig åben, og til tider pulserende.

  som svar til: Kan de små have mareridt?? #2530246

  Hej Kristina.
  Min Sylvester har også haft et par mareridts-agtige-opvågninger, dog ikke så voldsomt som du beskriver. Han ligger og ser bekymret ud, klynker, og vågner så pludselig op med et par skrig.. Og ser selv ret så overrasket ud.

  som svar til: Status efter kejsersnit #2530237

  hov -jeg har da heller ikke fået nogen brochure?? I det hele taget kunne jeg godt tænke mig at tale fødselsforløbet igennem med en proffesionel, eller bare få lov at læse min journal..

  Hvad med at gå ekstra lange ture i det gode vejr? Her er det et hit at ligge i parken og kigge op i trækroner, og så går tiden lidt hurtigere end hvis vi bare sidder herhjemme og gentager os selv..

  som svar til: Status efter kejsersnit #2530241

  tak skal I ha, så vil jeg holde op med at bekymre mig. Men stadig være opmærksom=)

  som svar til: Skøn koncert…og nedsat mælkeproduktion #2530162

  Hej Ditte.
  For det første tillykke med koncerten! Hvis den har været bare halvt så god som i KBH, har det vist været en dejlig oplevelse.

  Min mælkeproduktion føles også mindre, så tror du ikke bare det hører til alderen? -Altså børnenes alder=)

  Sylvester virker i hvert fald stadig tilfreds, selvom mine bryster ikke længere fylder ammeindlæg på ameindlæg.. Og det er sgu’ egentlig helt rart ikke at skulle være så spændt op hele tiden. Du kan evt supplere lidt op hvis det er, ville vente med at droppe amningen helt.

  Og så kan man jo snart begynde på lidt overgangsmad, prøv at snakke med din sundhedsplejerske om det, nogle børn vil have ‘rigtig’ mad tidligere end andre.

  Amanda og Sylvester 140408

  som svar til: Baby-høreværn #2530245

  Cutekid.dk har dem også til 149 kr, og med en leveringstid på 3 dage. De fungerede fint her=)

  som svar til: Malke ud? #2530046

  Det’ sjovt jeg savner også virkelig at cykle! Man er lidt besværet af den barnevogn.. Vi overvejer at spare sammen til en ladcykel, måske christiania, måske fietsfabrik. Det ku’ være meget lækkert.

  Jeg har været til en fest for nogle uger siden, hvor Sylvester blev passet hos farmor. Vi havde selv lagt ham i seng, og på det tidspunkt sov han fra 23 til 05 hver nat. Alligevel havde jeg troligt malket ud, så der var ikke mindre end 5 portioner i fryseren=)

  Vi holdt ikke til længere end kl 3, så ku’ i teorien selv have klaret sagerne, men nu havde farmor jo lige glædet sig. Hun gav ham en dobbelt flaske, og får nu (derfor?) meget forelskede blikke, når Sylle får øje på hende. Det er så fint, vi regner med at gentage succesen en enkelt aften på Roskilde.

  Amanda og Sylvester 140408

  som svar til: 8 ugers undersøgelse? #2529930

  Hej Nina.
  Jeg har lige været til undersøgelsen, der bliver stadig tjekket om livmoderen er faldet på plads og sådan + at dit kejsesnit ar ser ud som det skal. Du kan evt tage din pige med og få hende vejet.

Viser 15 indlæg - 1 til 15 (af 39 i alt)