VTP120

Forum-svar oprettet

Viser 15 indlæg - 1 til 15 (af 44 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • som svar til: Legoland #1861024
  VTP120VTP120
  Medlem

  Der er som en anden skrev gratisbilletter til børn hvis de tegner en tegning (du skal så blot sige i billetlugen at du har fundet det i Rema 1000 kataloget) gælder til 30/5-09

  ellers kan du købe en æske i kvikcly med en billet (må selv vælge om den er til børn eller voksne) og koponer a 30kr til mad/drikke og koponer til 40 kr tilsådan noget med at kaste bolde og vinde bamser ialt pris199kr.

  knus vtp som lige kom forbi.

  som svar til: #1333246
  VTP120VTP120
  Medlem

  -her holder teorien heller ikke
  1. gang (2004) 37+6
  2. gang (2007) 39+6

  som svar til: En status på de små børn?? #2300546
  VTP120VTP120
  Medlem

  Hejsa
  ja Trine bliver 21 måneder 1. jan. og er en selvstændig og til tider meget temperamentsfuld pige – hun har altid vidst hvad hun ville og har dermed kæmpet sig til en masse kunnen, hun kæmper i øjeblikket med at lære de sidste finesser af påklædningen (hun kan blive helt sur over at mor f.eks. stadig er nød til at hjælpe med knapper, lynlås mm.)
  hendes søvnbehov er meget varrierende, hun var tæt på 1½ før hun for alvor sov igennem og det sker også tit at hun ender mellem mor og far i løbet af natten, om dagen sover hun 1-3½ time, i øjeblikket er hun inde i en periode hvor hun apsolut ikke vil lægge sig til at sove om aftenen – øv øv.
  ellers er hun en kvik og gladpige altid med fuld fart på.

  som svar til: Kan ikke nå håndvasken… #2341008
  VTP120VTP120
  Medlem

  Hejsa
  hvis i ikke finder den omtalte skammel, kan jeg også anbefale en i hvid plastic (også fra Ikea) om også er noget højere end mange andre jeg har kunnet finde der er ikke noget trin, men mine piger klarer sig fint uden
  Vtp

  som svar til: Sove uden dyne #2289463
  VTP120VTP120
  Medlem

  Hejsa
  Mine børn sover ikke meddyne, den yngste på1½ sover i natdragter med fødder (og heldigvis findes de et par størrelser endnu!!) den store på 4 sover med strømper!!

  som svar til: #1301471
  VTP120VTP120
  Medlem

  Jeg synes også denne sag har flere sider – er helt enige med tidligere indlæg med at det afhænger af mor, hendes netværk og meget andet, så undersøgelsen virker lidt sort/hvid (men sådan er mange undersøgelser nok). Også kan jeg heller ikke lade være med at tænke på at det bskrives at mor ikke arbejder og derfor går barnet ikke i børnehave – jeg kender flere der arbejder på skæve tider også ikke så mange timer også har barnet hjemme (dog for det meste børn under 3 år) – dermed er moren stadig tilknyttet arbejdsmarkedet – har dette mon betydning???

  som svar til: Hvordan går det rundt om i de små hjem? #2300520
  VTP120VTP120
  Medlem

  Hejsa
  go ide med lidt liv på debatten igen!

  Her er Trine 17 mdr om få dage – som tiden er fløjet afsted, hun er en selvstændig lille pige, der ved hvad hun vil og på mange områder mener hun at hun kan og vil de samme ting som storesøster på 4 år (og med den vilje hun har er det nogen gange de utroligste ting hun kan – dog gør det moderen lidt nervøs når det er at kravle op alle steder – da Trine ikke er bange for noget)

  På det seneste er Trine begyndt at være jalux – storesøster må helst ikke sidde ved mor eller far – så bliver der slået og bidt, så det kæmper vi noget med i øjeblikket

  på det seneste er der sket nogen omvæltninger i vores liv, hvilket har påvirket hende lidt, mor er stoppet som dagplejer og Trine er stoppet i dagpleje, så fra at der kommer legekammerater hver dag, går hun nu hjemme ved mor/far og går blot i legestue en gang om ugen..

  ellers er hun langt om længe begyndt at vokse igen, spiser selv, snakker meget (ikke så meget forståelige endnu, men der kommer da ofte et nyt ord), elsker at løbe og hoppe og stortrives generelt så det er jo super skønt.
  så det var lidt om livet her!!!

  Mange hilsner Vita og Trine – 17 mdr på mandag.

  som svar til: Gode ideer til tandbørstning! #2300509
  VTP120VTP120
  Medlem

  Ja jeg kan desværre også tilslutte mig gruppen med tandbørstehadende barn – indimellem hjælper det at hun får lov at børste mine tænder imens, eller hun lige har set på at storesøster fik børstet tænder, men de fleste dage skriger hun fra start til slut – og så glæder jeg mig over at hun kun har 4 tænder endnu!!!

  som svar til: Gør væske på ørerne ondt? #2340040
  VTP120VTP120
  Medlem

  Vi fik af vide ved øreløgen at væsken trykkede – og det altid blev værre når man ligger ned, derfor gav det ofte søvnproblemer!!
  Så ja afsted til ørelægen…

  som svar til: Lidt mere søvn…….sorry! #2300443
  VTP120VTP120
  Medlem

  Hejsa
  Kender lidt til dit problem – her har vi et vildt tørstig barn, men hvis hun får et halvt til et helt gls vand 2-3 gange om natten lægger hun sig til at sove med det samme igen, desuden er vi ved at skære formiddagsluren væk så det kun er hvis hun vågner før 6.30 at hun får to lure, jeg synes det så småt er ved at hjælpe på a middagssøvnen bliver lidt længere og nattesøvnen lidt bedre…
  VTP

  som svar til: lymfangiom… hjælp! #2295766
  VTP120VTP120
  Medlem

  Hejsa
  Ja jeg tror det er det vores datter på 4år fejler, der har været meget tvivl læger i mellem, vi har gået til kontrol md hende ca hvert halve år siden hun var lille og en overgang var det ved at blive så småt at der ikke skulle gøres noget, så hævede det volsomt under en infektion og nu går vi og venter på indkaldelsen fra rigshospitalet til behandling med OK(ja jeg har glemt navnet, men en anden beskriver det!!)
  en meget kort beskrivelse der ikke helt beskriver hele historien, men skriv gerne igen hvis du vil ha en mere fyllestgørrende version
  VTP

  som svar til: Skolestart #1654860
  VTP120VTP120
  Medlem

  Ja med en januar-pige har vi også snakket lidt om herhjemme hvornår hun skal i skole, hun er begyndt at interessere sig for bogstaver og tal, men rent socialt leger hun altid med 04 børn i børnehaven (men de er også aldersopdelte når de laver noget i mindre grupper – så det er nok også derfor) så umiddelbart regner vi med hun bliver 6½ før hun kommer i skole, men nu må vi se!
  VTP

  som svar til: udetøj? #2300285
  VTP120VTP120
  Medlem

  Her bruger vi stadig flyverdragt og før hun lærte at gå havde hun futter på (sådan nogen lavet af det samme stof som flyverdragten) men nu hvor hun går har jeg lige købt et par sko – jeg kan se i dagplejen at termotøj og regntøj også er meget brugt (jeg har set termotøj i bilka, kvickly osv. men har ingen erfaring med det.)
  håber det var til hjælp

  som svar til: Hvordan sover de om natten nu?? #2300279
  VTP120VTP120
  Medlem

  Her ser vi det som en go nat hvis vi bare er oppe og gi sutten 3-4 gange….. Trine er ørebarn, hun har væske i mellemøret, har haft mellemørebetændelse et par gange og sover i perioder meget dårligt (indtil viddere har hun sovet igennem fra 22 – 06 2 gange i sit liv) nogle nætter er det så slemt at min mand og jeg sover hveranden nat i kælderen (ja jeg havde ikke drømt om at det skulle blive sådan, men efter jeg er startet på arbejde er jeg nødt til at sove lidt engeng imellem) da hun indimellem græder halv delen af natten. vi håber på der snart sker en forbedring – eller at hun snart skal ha dræn i!

  VTP.

  som svar til: Er det mig, der er sippet? #2299906
  VTP120VTP120
  Medlem

  Vil også lige tilslutte mig – jeg kan heller ikke undvære min datter en hel uge – her regner vi med at vores børn kan undvære mor og far lige så mange nætter som de er år – og er mor eller far med så selvfølgelig lidt mere (dog kan mor ikke undvære børnene lige så længe som far kan….)
  VTP

Viser 15 indlæg - 1 til 15 (af 44 i alt)