TrineJuli

Forum-svar oprettet

Viser 15 indlæg - 1 til 15 (af 1,982 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • som svar til: Inviteret til tyrkisk bryllup – skal/skal ikke? #2661829
  TrineJuliTrineJuli
  Medlem

  Det er virkelig et af de steder hvor vore forskellige kulturer støder sammen. I Tyrkiet er det kutyme at invitere læreren og andre professionelle med til festlige lejligheder. Her i DK passer enhver sit og det virker underligt at invitere andre end familie og venner. 

  Jeg synes du skal med, med mindre du kommer i karambolage med div. personalepolitiske retningslinier, der foreskriver at du ikke må. Eks bliver det sidestillet med at modtage gaver i kraft af tjenesten m.m. Jeg synes du bør drøfte den med din leder eller med dit team, hvis du arbejder i team. 

  Glæder mig til update. 

  Trine

  som svar til: Jan har fået job :))))) #2661563
  TrineJuliTrineJuli
  Medlem

  Tillykke med det – hvad skal du lave?

  Trine

  som svar til: Sushi i sommerferien… #2661155
  TrineJuliTrineJuli
  Medlem

  Jeg kan mandag-torsdag 🙂

  Trine

  som svar til: Fuldstændig og helt igennem umulig 3-årig…… #2661049
  TrineJuliTrineJuli
  Medlem

  Vi har i perioder problemer med Simon, han vil ikke høre efter, råber meget voldsomt ad os, saboterer de andres lege og er bare rigtig svær at være sammen med. Vi har været til møder i bh om det, de har haft ham oppe på deres supervision for at tackle ham. Det vi har fundet ud af virker er at vi lader ham sove i på en madras i vores soveværelse, ofte falder han i søvn i vores seng, så bærer vi ham ned på madrassen når han sover. Når han i løbet af dagen er kropumulig så sætter vi os ned og tager ham på skødet og nusser ham på ryggen og forsøger at sætte ord på det vi tror det handler om. Eks. ‘ ville du bare så gerne have den is du så’ Det hjælper her og er den eneste måde vi kan nå ham på. Hvis vi sætter hårdt mod hårdt med ham, så bliver han endnu mere opfarende og skaber endnu flere konflikter med de andre børn. Vi har også lige haft en meget lang periode hvor han lavede lort i bukserne flere gange dagligt. Det er stoppet efter vi er begyndt at ‘kill him with love’ som vi kalder det. 

  Håber i finder Jeres metoder til at hjælpe hinanden igennem det – for det er bare så sejt at miste sin søvn og miste sin tro på sit forældreskab. 

  Trine

  som svar til: Sushi i sommerferien… #2661051
  TrineJuliTrineJuli
  Medlem

  NEJ NEJ NEJ ikke uge 28, vi er på ø-lejr. Alle andre uger kan jeg – og jeg trænger så meget til at blive luftet og spise rå fisk og edame bønner. Uhm. 

  Trine

  som svar til: Huller i ørerne… #2660725
  TrineJuliTrineJuli
  Medlem

  Johanne på 8 på onsdag, fik huller i ørene sidste sommer. Der har ikke været problemer med det. Det eneste er at hun er et rodehoved og har overhovedet ikke styr på sine øreringe. I perioder går hun med to forskellige øreringe og jeg nægter at købe nye øreringe til hende når hun smider nogle væk. Så må hun ønske sig til jul og fødselsdag. 

  Hun plagede om det fra ca. 4 års alderen og jeg sagde når hun skulle i 1. kl. Det samme kommer til at gælde for Inger og Arendse. 

  Jeg synes at såfremt man ikke er imod øreringe overhovedet og hvis man ikke har nogle ritualer eller noget at forholde sig til, så er det bare med at give efter og få dem lavet, når man synes. 

  Trine

  som svar til: Enlig mor i en uge… #2659488
  TrineJuliTrineJuli
  Medlem

  Mette, det var bestemt ikke for at støde dig, sorry. 

  Trine

  som svar til: Mad til fryseren #2659487
  TrineJuliTrineJuli
  Medlem

  Jeg gider ikke sætte en dag af til det, men jeg har vænnet mig til at lave giga portioner når jeg laver frikadeller, kødsauce m.m. Så er der altid til at fryse nogle portioner ned.  Jeg laver altid kødsauce ekstra koncentreret og putter den i fryseposer som jeg maser flade. Så har jeg en stabel kødsauce jeg kan tage op og tilsætte flåede tomater alt efter hvor mange vi er til aftensmad. Det fylder ikke så meget i fryseren og det er let at dosere. 

  Trine

  som svar til: En rigtig væmmelig oplevelse #2659486
  TrineJuliTrineJuli
  Medlem

  Øv sikke en oplevelse, godt du kom og godt der bliver talt med Asger om det hele. 

  Det lyder som om den anden drengs forældre er ok og forsøger at gøre noget ved problemet – mao er ikke underskudsagtige. 

  Da trillingerne for et stykke tid siden lavede noget ballade her på vejen, så fik vi det først at vide efter nogle gange. Jeg ville da gerne have haft det at vide promte. Jeg har selv en Simon som er en rod i BH og jeg tror nok at han er en de andres forældre helst ikke vil have at deres børn leger med. Det gør ondt og jeg ville ønske at vi kunen talt åbent om at støtte børnene i at lege sammen – eller ikke at lege sammen. Derfor ville jeg kontakte den anden familie og lige fortælle afslutningen og bare få en god relation med dem op allerede nu, for hvis det er bliver et ‘on going’ problem så står I nok bedst ved at være gode til at gå i dialog. 

  Trine

  som svar til: Stine og Trine #2657216
  TrineJuliTrineJuli
  Medlem

  Selv tak, det var bare en rigtig hyggelig. Og sikke en oplevelse med det transportbånd, det var et sikkert hit – og god pris:-) Det gentager vi da bare snart, gør vi ikke?

  Jeg fortalte min mor at vi havde talt om hvor skrækkelige mødre indimellem kan være, eneste kommentar var om de andres mødre mon ikke var værre end hende….

  Trine

  som svar til: Jeg er saa imponeret af Oscar #2656811
  TrineJuliTrineJuli
  Medlem

  Hvor er han bare sej ham Oscar – flyv du bare højt over det. 

  Det danske børnehave- og skolesystem kunne godt lade sig inspirere lidt af det Amerikanske. 

  Trine

  som svar til: De driver mig til vanvid – what to do? #2656809
  TrineJuliTrineJuli
  Medlem

  De har sagt undskyld til hende og især Arendse har det dårligt med det. Den dag det var sket sagde hun at hun ville ønske det hele var en drøm, så det ikke ville være sket i virkeligheden. Inger og Simon siger at det er noget skidt og så snakker de om mariehøns, is og andre, for en 5 årig, vigtige ting. 

  Trine

  som svar til: Meget ot om mænd og sms… #2656804
  TrineJuliTrineJuli
  Medlem

  Min mand skriver som regel også meget når han er væk, jeg skriver knap så meget. Det er som regel fordi jeg er optaget af møder, socialt samvær m.m. når jeg er afsted. Jeg synes det er irriterende at føle mig forpligtet til at skrive i løbet af dagen, jeg gør det gerne når der er mulighed for det. Men jeg vil ikke hænge i telefonen i pauser m.m. Så når Kenneth er væk og hvis han ikke skriver eller ringer, så ved jeg at det er fordi han hygger og er optaget. 

  Trine

  som svar til: Læringsstile #2656807
  TrineJuliTrineJuli
  Medlem

  Min stil er også sofaen lige nu…..

  I forhold til læringsstile så synes jeg også det er inspirerende at forholde sig til at folk lærer forskelligt. Jeg bruger det meget i mit ledelsesvirke at tænke over forskellige måder at kommunikere budskaber på. Eks. at forstå ved at se det, ved at høre, ved at læse, ved at gå i dialog, ved at få input og så tænketid, gåture, farver m.m.

  Trine

  som svar til: Sushi #2656797
  TrineJuliTrineJuli
  Medlem

  Jeg kan også d. 18, det ville være super at møde dig Annette. 

  Hvis vi holder fast i d. 6, så er jeg på. Glæder mig til transportbåndet. 

  Trine

Viser 15 indlæg - 1 til 15 (af 1,982 i alt)