Soerinemor

Forum-svar oprettet

Viser 15 indlæg - 1 til 15 (af 350 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • SoerinemorSoerinemor
  Medlem

  Shit, det havde jeg slet ikke tænkt på! Med mit navn, som der ikke er mange der hedder er jeg jo let at finde frem til. Tror lige jeg skifter brugernavn, skal lige i tænketank. Man skal vel egentlig heller ikke skrive sit navn i indlæggene, så?

  som svar til: Ny ND-hjemmeside :-) #2161210
  SoerinemorSoerinemor
  Medlem

  Havde ellers de sødeste nøgenbilleder, men lod være…

  som svar til: Til ammende mødre (om måltider) #2161159
  SoerinemorSoerinemor
  Medlem

  Hej Ulla
  Hvor får man det der Tartex henne? Det lyder da helt vildt spændende, det må jeg prøve.

  KH Sørine (som altid bliver meget nysgerrig når der er mad hun ikke kender:-))

  som svar til: Fået tilbudt vuggestueplads #2161382
  SoerinemorSoerinemor
  Medlem

  Godt jeg lige fik det at vide, det med de 5 dage. Så må jeg vist hellere se at få postet det brev inden vi tager afsted, så jeg ikke risikerer at blive slettet helt af listen. Ved bare ikke hvad de tænker på, at sende sådan noget ud i påsken hvor folk er på ferie og de selv holder lukket. Kommer der overhovedet post ud, og hvis der gør, er der jo ikke nogen til at åbne brevet før tirsdag. Nåmen jeg poster det altså for en sikkerheds skyld.
  God påske allesammen!

  Knus Sørine

  som svar til: Er jeg den eneste….. #2161239
  SoerinemorSoerinemor
  Medlem

  Har kun været syg én gang med en slem omgang influenza. Der var vi allesammen syge samtidig, men vi deltes om det så godt vi kunne, manden og jeg, og svigermor kom på besøg stort set dagligt og købte ind til os og passede Axel så jeg ku få sovet. Det er altså guld værd at få lidt hjælp når man har det sådan. Jeg synes altså det lyder temmelig egoistisk af dine forældre, hvis de har fri. Hvad har man ellers bedsteforældre til? Vores er ved at falde over hinanden for at få lov til at være sammen med Axel, men nu er han selvfølgelig også det første og længe ventede barnebarn i begge familier.
  Der er ikke noget at sige til at du bliver ved med at blive syg, hvis du aldrig bliver aflastet og får hvilet lidt.

  Knus Sørine

  som svar til: YAKS…lortebleer #2161470
  SoerinemorSoerinemor
  Medlem

  Ja det er forbavsende mange ting der kommer hele ud;-) Grapefrugt har jeg også lagt mærke til.
  Jeg syns ikk det er så slemt med lugten når man skifter, men når det har stået og ulmet i blespanden…. puha. Blev nødt til at gå ud investere i sådan en Sangenic, eller hvad den hedder. Og det har heldigvis hjulpet.

  Sørine

  som svar til: Hjælp til uldundertøj #2161247
  SoerinemorSoerinemor
  Medlem

  Jeg har også hørt det der med at man skal fortsætte med uld når man først er begyndt, men har ikke lagt så meget i det. Jeg har i lang tid givet Axel uldbody på om natten og er stoppet med det nu, da det er blevet varmere. Og ja, han har faktisk fået sig en snotnæse, men det overlever han jo nok i de par dage, indtil han har vænnet sig til ikke at have uld på.

  som svar til: 2 ting på en gang ? #2160659
  SoerinemorSoerinemor
  Medlem

  Jeg tror problemet med metoden er når mange usikre forældre får at vide af alle mulig ‘eksperter’ at det er den rigtige måde at gøre det på, og benytter metoden fuldstændig ukritisk og uden at lytte til deres barn. Der er jo stor forskel på hvordan børn reagerer på metoden. Som forældre ved man bedst hvad der er det bedste for ens eget barn, og så må man lytte til sig selv og ens egne følelser, ikke hvad andre siger man skal gøre. Jeg har selv ladet Axel græde indtil et vist punkt, nemlig til det punkt hvor jeg kan høre, at nu mener han det. Det er fuldstændig uafhængigt af skemalagte tidsintervaller, og det er kun mig (og han far) der kan høre (eller føle) hvornår tidspunktet er, og det kan man ikke læse i en bog. Så jeg vil sige: Brug metoden sålænge det føles rigtigt. Føles det forkert, så er det nok forkert!

  som svar til: Tips til baby på ski #2160779
  SoerinemorSoerinemor
  Medlem

  Tror også jeg ville tage den færdiglavede grød og mos med. Hvis der er strøm, ku man måske tage stavblenderen med og nogle kartofler og grøntsager, så man også ku lave lidt mos selv. Det kan man måske også have med varmt i en termokande. Men det letteste når man er på tur tror jeg også er pulvergrøden.
  Jeg tror ikke du skal være nervøs for pulken, den er jo lissom lavet til babyer. Min moster har fortalt mig, hvordan hun for 20 år siden var på skitur med et par venner som havde tvillinger, som skulle med i pulk. De havde pakket dem godt ind med både lammeskind og voksiposer og uldundertøj, og da de kom hjem til hytten og tog dem op af pulkene, havde de fået varmeknopper over det hele. Så man skal nok også være opmærksom på at der kan blive ret varmt i sådan en pulk, især hvis solen skinner.

  God tur!

  KH Sørine

  som svar til: Solcreme #2161133
  SoerinemorSoerinemor
  Medlem

  Nææ, hvis jeg kører rundt med ham i barnevognen og han sidder op kan han da ikke undgå at få sol i hovedet. Idag skal vi i zoo, og jeg har da ikke tænkt mig at han skal sidde helt inde under kalechen. Så han får en solhat på og solcreme på kinderne og hagen.

  som svar til: Navnekonkurrence. #2160760
  SoerinemorSoerinemor
  Medlem

  Uha Signe, nu er det kun et spørgsmål om tid før han selv rejser sig og vælter og knalder hovedet i gulvet hele tiden. Er bange for at Axel også gjorde det forleden. Han legede lige ved sofabordet, hvor der er et underbord, som han elsker at hive ting ned fra. Jeg sidder i sofaen og kan lige præcis ikke se ham. Lige pludselig lyder der et KÆMPE knald og et VRÆL og ungen ligger en halv meter væk fra sofabordet. Tror sgu han prøvede på at rejse sig, men det er han jo slet slet ikke klar til.

  KH Sørine

  som svar til: chokolade #2160817
  SoerinemorSoerinemor
  Medlem

  Vil det sige man kan bruge kiwi mod forstoppelse? Axel gider ikke rigtig sveskemos men er vild med kiwi (som han kun har smagt én gang, før jeg læste denne tråd)

  som svar til: Æblemos? #2160669
  SoerinemorSoerinemor
  Medlem

  Hvordan kan man koge uden vand?
  Nå, jeg har nok brugt alt for meget vand, da jeg altid har dækket det næsten til, men tilgengæld har jeg så brugt vandet med frugtsmag til at prøve at lære ungen at drikke. Det har han nemlig nægtet, desværre hjalp det ikke med frugtvandet, men nu går det endelig lidt bedre helt af sig selv.

  som svar til: Solcreme #2161126
  SoerinemorSoerinemor
  Medlem

  Jeg har købt en solcreme fra Derma m solfaktor 25, og de skriver i hvert fald: “ingen parfume og ingen hormonforstyrrende stoffer” på forsiden. Så den bruger jeg til Axel selvom den ikke er specielt til børn.

  Hilsen Sørine

  som svar til: chokolade #2160825
  SoerinemorSoerinemor
  Medlem

  så er der kun én ting de ABSOLUT ikke må få, og det er honning. Alt andet tror jeg ikke man skal gå i panik over, sålænge det er små mængder.

  Knus Sørine

Viser 15 indlæg - 1 til 15 (af 350 i alt)