Sisse87

Forum-svar oprettet

Viser 15 indlæg - 1 til 15 (af 205 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • som svar til: Meget tidlige graviditetstegn? #2727661
  Sisse87Sisse87
  Medlem

  Jeg ville umiddelbart ikke tro at du er gravid – man kan blive gravid når man har ægløsning, og det har man vist ca. 14 dage efter mens første dag. Så hvis du havde mens for 4 uger siden er muligheden der selvfølgelig ..

  Men det er meget forskelligt hvor hurtigt der viser sig symptomer, men jeg vil anbefale dig at tage en hjemmetest eller tage til lægen med en morgen-urin prøve, så du ikke skal bekymre dig om det uvisse.

  held og lykke 🙂

   

  Mvh Sisse

  som svar til: Giv os dit barns sjældne navn #2727553
  Sisse87Sisse87
  Medlem

  Vores mindste og trejde barn hedder Ashbjørn (7 mdr) og er den første i DK hvor det staves med H. Så har vi også Asta snart 4 år) og Asgar (2 år).

  Mvh Sisse

  som svar til: Vaccine – for/imod ?? #2727255
  Sisse87Sisse87
  Medlem

  Jeg mener ikke jeg i mit forrige indlæg har udtrykket noget om forældreevner eller mangel på samme, og at jeg er den eneste der ikke holder mig til diskussionsemnet og at det er mig der har startet mudderkastningen er jeg ked af, nu hvor alle andre på tråden har evnet at holde sig til emnet. Jeg har det utrolig meget med at lave mine følelser styre mine skriverier, så det er nok klogest at holde skriverierne ude af disse debatter.

  Jeg mener med mit forrige indlæg og tidligere udtalelser IKKE at andre som har valgt eller vælger andre behandlingsformer/mad/personlig pleje, end de alternative jeg vælger eller har valgt, at nogen er HVERKEN hjernedøde eller ligeglade med deres børns ve eller vel!!

  Jeg mener helt bestemt at alle forældre i denne diskussion og andre for den sags skyld gør det DE MENER BEDST FOR DERES EGNE BØRN. Så er det vist osse udtrykt klart og tydeligt.

  Jeg mener ikke at andre der ikke tænker som jeg selv ikke tænker overhovedet – det er igen en fortolknings sag der er præget af egne holdninger – som mine egne også er.

  Min bedste veninde har to børn cirka samme alder som mine to ældste og hendes livsstil er stikmodsat min – jeg dømmer ikke hende, men vi har da også vores debatter ang forskellige emner som disse. og der skal jeg nok holde det til for eftertiden.

  Det er altid prisværdigt når nogen har tid/lyst/overskud til at skrive lange og uddybende indlæg som respons herinde og det har jeg ikke altid været den bedste til, ejheller at få responderet fyldestgørende nok på samtlige forskellige konstateringer/udtalelser/meninger osv.

  Jo tak, vores påske er i højeste grad blevet nydt udendøres, børnene har leget fra morgen til aften og det er skønt at se hvordan de leger anderledes sammen jo ældre de bliver og de lettere kan forstå hinanden og fortælle hvordan og hvorledes 🙂

  MVH Sisse

   

  som svar til: Vaccine – for/imod ?? #2727231
  Sisse87Sisse87
  Medlem

  Anjoha, din piedestal er vist sat noget højere oppe end den du siger jeg sidder på er eller nogensinde kommer. Jeg er ikke en som mener at I er hverken hjernedøde eller andre grimme ting – det er noget du konkludere og skriver udfra. 

  At du mener at mange herinde ikke fortjener et langt “visdomsvar” der er din holdning til enmerne og menneskerne, det er noget du må om. Din holdning til at jeg synker længere og længere ned for hvert indlæg, kan jeg ikke tage stilling til, for din holdning er du i din fulde ret til – ligesom at jeg er i min fulde ret til at have min holdning og jeg forventede absolut også at der ville komme en sådan reaktion fra alle der har været med i denne debat.

  Jeg er van til at min holdning til både vaccinationer, alm behandling og kost bliver bombarderet fra alle sider, fordi det jo fylder alles hverdag.

  Ejh seriøst Anjoha?! Din piedestal omkring konventionel videskab, som du selv fremhæver at jeg ikke har kommenteret da de er af så høj kvalitet og troværdighed er vist helt oppe i skyerne på nuværende tidspunkt. 

  Trups – jeg mener ikke at I er ligeglade med jeres børns ve og vel, for I vaccinerer jeres børn efter jeres overbevisning om at det er det bedste I kan gøre for dem – jeg vælger det modsatte af samme årsager som jer. Så det har aldrig været min intention at fornærme nogen, men blot dele min mening og mine holdninger til emnet der startede for længe siden.

  Og jeg er enegntlig ærgerlig over hvordan det har udviklet sig til noget der ligner mudder kastning og mener personlig kritik af hinanden, men sådan er det jo tit når det er et emne alle har stærke holdninger til. 

  Jeg deler eksempelvis holdning med Anjoha ang. rygning hvis man er gravid, men lige den debat har jeg ikke skrevet indlæg til.

  Go påske, børnene kalder og en dejlig dag skal igang 🙂

  Mvh Sisse

  som svar til: Vaccine – for/imod ?? #2727216
  Sisse87Sisse87
  Medlem

  Det er meget morsomt at du Assamte tror udfra samtlige indlæg at jeg er religiøst overbevist om at mine børn selv skal have diverse børne sygdomme og ikke have en cocktail-vaccine hos lægen.

  Jeg er ikke religiøs, men ved at det sundeste for børn er at de selv danner antistofferne efter at have haft børnesygdimmene igennem alm smitte – mine børn skal til sin tid vaccineres imod hhv. fåresyge og rødehunde, men det bliver en vaccination som KUN er for en af sygdommene og ikke tre forskellige på en gang !!!

  Jeg føler mig enormt provokeret at din måde at skrive på, men det er du self i din fulde ret til. Må jo så selv skrive at jeg efter alle jer forskelliges indlæg er jeg stået af.

  I vil sikkert også hellere til hver en tid tage til lægen og få symptombehandlinger i form af penicillin af forskellige slags end I vil årsagsbehandle. Og I vælger sikkert konventionelt fyldt med sprøjterester og giftstoffer og parabenefyldte produkter til jeres børn – det gør jeg så derimod IKKE!!!

  som svar til: Går det godt??? ;) #2726950
  Sisse87Sisse87
  Medlem

  Det lyder da bestemt til I har haft hænderne fulde og jeg kan af erfaring osse sige at det er fantastisk hvad man som nybagte forældre kan overskue og “holde” til i forhold til manglende søvn m.m. 

  Jeg havde osse ashbjørn forbi kiropraktoren da han var en uge gammel – ikke fordi han viste tegn på noget, men for at være på den sikre side nu hvor fødslen gik så hurtig og han havde haft hovedet nedad i 2 mdr inden ankomst 😉

  Du er ski for sej at fortsætte studiet efter så kort tid – jeg må sige at jeg ikke ville kunne overskue lige netop studier fra den 1 feb., men jeg har jo osse to andre krudtugler på hhv. næsten 2 år og 3½ år 😀 hehe.. 

  Det er så hyggeligt at se hvor meget Ashbjørn ligner de to andre da de var små 🙂

  Vi skal have barnedåb her den 16 februar og jeg skal lige have testprøvet kjolen på lillemanden, og håber han kan passe den, for det er en der “går i arv” og han blir nr 21-22 der skal have den på 🙂 jeg er selv blevet døbt i den, så det betyder meget <3

  Vi har så slået dåben sammen med mandens søsters dåb, de fik nemlig en lille mikkel den 23 december og når det alligevel er samme halvdel af familien der skal med, så gør vi det sammen 🙂

  Åhh ja, igen lidt sludder fra mig – kom endelig på banen alle i andre december mødre 😉

  Mvh Sisse og Ashbjørn 1 md. og 20 dage.

  som svar til: av i hofterne #2726857
  Sisse87Sisse87
  Medlem

  Man kan i helsekost butikker købe nogle dråber som hedder bambus comp. de strammer op og kan tages indtil en måned før forventet termin og er virkelig effektive ! 😀

  Pøj pøj med graviditeterne og bebserne 🙂

   

  Mvh Sisse 

  som svar til: Abort? #2726763
  Sisse87Sisse87
  Medlem

  Det er du selvfølgelig godt klar over, det er jo dig, som står i den 🙂 Og hormonerne man er invaderede af i sådan en graviditet gør det ikke lettere at tage beslutninger …

  Jeg vil gerne fortælle dig lidt om min situation, ikke at den er lige med din, men jeg skulle også tage en beslutning i april måned i år..

  Min dejlige kæreste og jeg havde fået to børn, asta fra 2010 og asgar fra 2012 – de skønneste unger, som desværre begge har lidt voldsomt af eksem – som har påvirket deres søvn rigtig meget, så det var to hårde omgange (de er ovre eksemet nu). Men vi snakkede rigtig meget om at vi ikke ville have flere børn – bl.a. pga. eksemet, men også det økonomiske osv.. På disse baggrunde besluttede jeg at blive stereliseret (jeg er idag 26 år) og det blev jeg så den 27 marts i år. 

  Den 1 april stod jeg så med en positiv graviditetstest i hånden – for jeg var blevet gravid lige inden jeg blev stereliseret .. det var en svær situation, men når jeg kiggede på de to børn jeg havde i forvejen kunne jeg ikke tage en abort og min kære mor sagde vise ord til mig : “man fortryder kun de børn man ikke har fået”:’) 

  Den 10 december 2013, kom vores lille Ashbjørn til verden og jeg ville for alt i verden ikke undvære ham 🙂

  Jeg kan ikke sige om du skal få barnet, jeg kan blot sige at du må mærke efter indeni og gøre det du føler rigtigt – bare mærk rigtig godt efter, for beslutningen står ikke til at ændre hvis du fx vælger det fra.

  Mvh Sisse 

  som svar til: Min dejlige datter Emily kom til verden :-) #2726751
  Sisse87Sisse87
  Medlem

  Stort tillykke med jeres lille pige 😀 det lyder lidt som en sej kamp – det er jo fantastisk hvad vi kvinder kan udholde for at få vores små vidundere til verden ! 😀

  Hun deler fødselsdag med min lille søn – han blev født den 10.12.13 kl 17.12 😀 Vi havde egentlig bestemt han sulle hedde Nor, men nu hvor vi har lært ham bedre at kende er han blevet en lille Ashbjørn 😉 hehe .. Han var 5090 gram og 59 cm ved fødslen, så han er en lille bamsebjørn ;D

  Håber i får en rigtig dejlig jul med jeres lille pige 🙂

  MVh Sisse og Ashbjørn

  Sisse87Sisse87
  Medlem

  Det er super svært når det er svigerforældrene og ikke ens egne – de har lissom mere forståelse for hvordan man bliver og tænker når man er gravid og især for første gang 🙂

  Hvis din mavefornemmelse siger dig at du ikke vil risikere noget i forhold til din lille spire, så skal du lytte til dig selv. For ellers vil du jo for det første nok ikke kunne nyde besøget og som så mange andre gravide (incl. mig selv) klantre dig selv for at du gjorde det bagefter…

  Du kan jo os spørge dine svigerforældre om det ikke for denne ene gangs skyld kunne henvise rygerne udenfor, da du har det på denne måde – så må de jo syntes du er hys eller ej 🙂 Det er en chance man må tage..

  Som gravid (uanset om det er første, anden eller ottende gang) har man ret til at være:

  -ekstra hys med alt

  -græde over alt og ingenting

  -være helt urimelig uanset situation

  Og manden skal i det hele, bare støtte en 😉 hehe .. For det er nu engang kun kvinden der har barnet i maven og som skal tage de mest ansvarlige valg på barnets vejne, allerede inden det bliver født.

  Syntes du skal gøre det du finder rigtigt, for det skal ikke modstride hvad du føler og tror ! 

  Håber du finder ud af det og får en hyggelig søndag, hvad enten det er hos svigerforældrene eller hjemme 😉

  Mvh Sisse 40+6

  som svar til: Intet tidspunkt er jo passende :( #2726656
  Sisse87Sisse87
  Medlem

  Det var noget af en omgang med en fødsel oveni ! 😀 Men ja, de kommer jo når det passer dem – om det så “passer” os eller ej er jo sagen uvedkommen, for velkommen er de jo altid 😀

  Jeg må sige at jeg nu er ved at blive lidt utålmodig – det osse fordi bebsen blev vurderet til de der 4200 gram og selvom JM siger at jeg ikke kommer til at mærke forskel i forhold til Asgars 4 kg, så behøver bebsen ikke blive større for mit vedkommende 😉 hehe .. Jeg vil os bare gerne møde det lille menneske indeni og drømmer konstant, hver nat at jeg føder en 20-30 gange, men vågner med plukve og intet andet .. 😛

  Bilen gik desværre ikke igennem syn igår, men de ting som skulle udbedres er idag blevet udbedret, så den skal til omsyn mandag og så skulle det os være overstået 🙂

  Men har slet ikke noget imod at lillen kigger ud nu, for jeg er bare så klar til at holde min tredje søn eller datter i armene NU!!! og med så mange der hver dag skriver og spørg om man ikke snart popper den bette ud, så blir man altså lidt bims… JM gav mig osse tid til igangsættelse, hvis jeg self ikke har født inden (hvilket hun ville mene jeg har) – fredag den 13 kl 09.00 .. Sikke en dag 😉 hehe ..

  Men ja, jeg må bare vente og glæde mig til at han/hun vælger at det skal være fødselsdag <3

  Mvh Sisse 40+4

  som svar til: Intet tidspunkt er jo passende :( #2726642
  Sisse87Sisse87
  Medlem

  Stadig ingen bebs i mine arme, men en stor bebs, skønnet til ca 4200 gram i maven 🙂 og med et hoved der står langt nede i bækkenet, som trykker godt til, giver det efterhånden vand i benene – har totalt fede ankler om aftenen .. hehe ..

  Min bedre halvdel er til en prøve i skrivende stund og JM er først klar til at vi ses på fødegangen efter kl 16.30 idag 😉 Med bilen der skal synes imorgen eftermiddag, så syntes jeg egentlig bare at bebsen skal kigge ud lørdag eller søndag – så er pasningsmulighederne for de to “store” os meget nemmere 😛

  Min lille søn på 20 måneder fik natten til igår astmatisk bronkitis anfald, så det var en super hård nat og dag igår, med en dreng der var rigtig dårlig :'( han holder osse fri idag, for lige at komme sig helt og fordi han får en akutmaske hver 3. time .. Heldigvis har han det så meget bedre nu og han kan drille en helt masse, så imorgen kan han komme i dagpleje og jeg kan få indhentet lidt af den manglende søvn 😉

  Så krydser fingre for fødsel lørdag eller søndag 😛

  Mvh Sisse 40+2

  som svar til: Intet tidspunkt er jo passende :( #2726624
  Sisse87Sisse87
  Medlem

  Der findes jo i den forstand ikke et “dårligt” tidspunkt for bebsens ankomst og ja, helt bestemt er det vigtigste en sund og rask bebs der kommer ud 🙂

  Jeg var ude hos min kære mor igår aftes og få zoneterapi i en time, i håb om at noget blev sat igang snart, men intet udover de sædvanlige plukveer :S hehe .. Jeg drømte jo så bare at jeg fødte sådan en 30 gange i nat istedet for der egentlig skete noget rigtigt. 

  Må bare indse at vores børn er nogle bestemte små krudtugler, som selv bestemmer hvor og hvornår de vil have fødselsdag ;D 

  Idag har min datter Asta på 3 år været hjemme og vi har været ude og gå, på kirkegården med lys til oldeforældrene og bagt vanillekranse og lavet glas til bedsteforældre, onkelen og mosteren med hjemmebagte pebernødder og vanillekranse i, stof og bånd omkring – så det har hjulpet lidt mht tankerne der vil kredse om alt det fødsel osv. 

  En dag af gangen fra nu af og så må bebs kommer når den har lyst 😉

  Mvh Sisse 40+0

  som svar til: Hvordan mærker jeg, om baby vender sig? #2726623
  Sisse87Sisse87
  Medlem

  Hehe .. Ja, jeg venter os bare nu og ventetiden syntes meget lang 😀

  Jeg kunne mærke med asta at hun vendte sig med hovedet nedad og jeg var ikke i tvivl vil jeg sige, men tror det er utrolig forkelligt 🙂

   

  som svar til: Hvordan mærker jeg, om baby vender sig? #2726611
  Sisse87Sisse87
  Medlem

  Hej Basmusen 🙂

  Mine to Jordemødre har virkelig pointeret at bebsen må ligge på kryds og tværs helt indtil uge 37 og det er først der man vil forsøge at vende den rigtig i tilfælde af det er numsen først.

  Der var nemlig to i min Jordemødregruppe der ikke engang var i uge 35-36, hvor deres lægen havde virket urolige og snakket vendingsforsøg og scanninger m.m. Og det var lige til at sætte en skræk i livet på de to førstegangsfødende !

  Så umiddelbart ville jeg sige – tag det helt roligt! 😀 Ved min første vendte hun først med hovedet nedad i 36+? – anden gang vendte han med hovedet nedad allerede i uge 32 frem til fødslen og denne gang har bebs os vendt med hovedet nedad siden uge 33, så det er jo forskelligt..

  Jeg syntes du skal ringe og snakke med din JM omkring det, for det er for trælst at gå og bekymre sig unødigt – altid hellere ringe en gang for meget end en gang for lidt ;D

  Mvh Sisse 39+6

Viser 15 indlæg - 1 til 15 (af 205 i alt)