Naja1982

Forum-svar oprettet

Viser 15 indlæg - 1 til 15 (af 154 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • som svar til: #1331873
  Naja1982Naja1982
  Medlem

  Første gang jeg var gravid havde jeg også de der mens. lignende smerter og nogle voldsomme jag i underlivet samt en enkelt blødning. Jeg fik at vide under en undesøgelse i forbindelse med en planlagt abort at smerterne nærmest var et sundhedstegn… Jeg må indrømme at på daværende tidspunkt hørte jeg ikke særlig meget efter så jeg kan ikke give dig lægens forklaring men umiddelbart ville jeg ikke bekymre mig.

  som svar til: Om børneopdragelse-debatten #1643749
  Naja1982Naja1982
  Medlem

  Det er jo ikke sikkert at det falder alle så naturligt hvordan de skal opdrage deres børn som det gør for dig og så kan det jo være rart at have nogle ledetråde at holde sig til..

  som svar til: Hvor køber I undertøj? #1643681
  Naja1982Naja1982
  Medlem

  Bilka har nogle gange nogle tilbud hvor de sælger todelt undertøj for 10 kr,- pr. del ned til str. 92. men jeg kan godt se at hvis i skal i gang nu, så er det ikke så fedt at skulle vente på et tilbud. Jeg har nogle gange set Marius og exit sælge sæt til 25,- men det er også tilbud.

  som svar til: Hilse på fremmede…? #1643410
  Naja1982Naja1982
  Medlem

  Kender i det at i bliver saboteret? F.eks i hilse situationer og når man skal sige tak o.l. Det bliver vi nemlig altid. Hvis oliver ikke siger tak eller hej af sig selv og han ikke gør det med det samme vi beder ham om det, så siger folk “det betyder ikke noget” og går væk eller tager ham op og skifter emne. Jeg synes altså at det er supersvært at lære Oliver høflighed når omverdenen ikke samarbejder 😉 For jeg kan jo ikke rigtig få Oliver til at sige hej til nogen som allerede er væk eller i gang med en samtale med ham. Det er det samme når han skal sige undskyld. Hvis han f.eks går hen og niver eller slår min søster (det gør han gud ske lov ikke mere) så siger hun “det er ok, det gør ikke noget) og hvad skal man så stille op?? Jeg kan jo ikke tvinge folk til at hjælpe med at opdrage mit barn og det er heller ikke deres ansvar . Men det kan altså være svært at overbevise en 2 årig om at han skal sige undskyld, tak o.s.v. når personen han skal sige det til som oftest giver udtryk for at de ikke vil høre det og virker pinligt berørt over at de bliver stillet i en situation hvor de skal være med til at opdrage på andres børn.

  som svar til: Så må jeg hellere bekende kulør *SSS* #1577190
  Naja1982Naja1982
  Medlem

  Ej tillykke! Hvor er det spændene.Tænkte nok at du ikke kunne vente meget længere 😉

  Naja1982Naja1982
  Medlem

  Da jeg var gravid med Oliver var jeg sikker på at jeg var gravid, inden jeg fik mens, så jeg tog en test – for tidligt, som selvfølgelig var negativ så jeg troedeat jeg tog fejl. og fik først bekræftet graviditeten 8 uger senere.

  Så ja nogle gange kan man godt føle det inden mens – men hvis de prøver at få et barn er det også muligt at hun håber så meget at hun selv fremkalder symptomerne.

  som svar til: opdatering af hjemmeside. #1555333
  Naja1982Naja1982
  Medlem

  Mystiske knopper?? KM det må du lige uddybe..

  Hilsen Naja

  som svar til: Emil kan ikke sige mor :-( #1620948
  Naja1982Naja1982
  Medlem

  a det?,
  hej
  arvel=farvel
  ne=mere/vil have (spørg mig ikke hvorfor)

  og så kan han sige fugl, som han så bruger om alt lige fra katte til træer og fugle selvfølgelig.

  Tror aldrig han lærer at tale 😉

  som svar til: Er der et sted på nettet… #1620967
  Naja1982Naja1982
  Medlem

  Før mødregruppen går helt i delvsving 😉 må jeg nok lige fortælle at det var en fejl der skulle have stået fødselsjournal, ikke vandrejournal.
  Jeg har modtaget listen pr. email – mange tak for det jeg vil straks gå i gang med at oversætte.

  som svar til: Er der et sted på nettet… #1620966
  Naja1982Naja1982
  Medlem

  tak skal du have 😉 Min mail er najachristensen@ofir.dk

  som svar til: Hjælp! Højgravid – og boligløs #2016975
  Naja1982Naja1982
  Medlem

  Jeg kom til at tænke på… Hvad med at flytte endnu længere væk fra KBH??
  Det er min erfaring at hvis man man bor i en forstad til københavn, tager det næsten lige så lang tid at komme ind til der hvor man nu arbejder – går i skole. som det gør hvis man pendler ude fra provinsen.
  Lejlighederne er billigere og boligselskaberne favoriserer tilflyttere.
  Hvis det så bliver alt for besværligt i længden, så har man i det mindste et sted at bo imens man leder efter noget ordentligt, så man ikke behøver at tage til takke med den første og bedste lejlighed derbliver tilbudt – her mener jeg dyr og lille.

  Med venlig hilsen Naja (på besøg fra december 2003) der selv skulle på boligjagt i sin graviditet men “heldigvis” boede i provinsen.

  som svar til: transport i bus #1621456
  Naja1982Naja1982
  Medlem

  Jeg ved ikke helt hvad jeg mener om det… Vi har ikke bil så vi bliver tit nødt til at tage bussen, hvis der hvor vi skal hen ikke lægger i gå-afstand. Der sidder Oliver så i sin klapvogn, eller på et sæde (han hvis der skulle ske noget er han jo ikke mere sikker i klapvognen.) Jeg har tænkt over at det ville være dejligt hvis man kunne spænde ham bedre fast men jeg tager det alligevel ikke så tungt. Jeg tror at grunden til at man ikke skal spændes fast i busser er fordi at chancerne for at komme tilskade i en bus er utroligt lille i forhold til en personbil. – ikke større en at våge sig ud på gaden til bens… Jeg mener at man skal passe godt på sine børn og selvfølgelig altid bruge autostol når man er i bil, men man bliver også nødt til at indse at man ikke kan beskytte sig imod alt og nogle gange bliver man simpelthen nødt til at tage chancen – vi kan jo ikke pakke vores børn ind i vat (eller det kunne vi godt, men på sigt er det no0k mere til skade end til gavn)

  Mvh Naja

  som svar til: transport i bus #1621457
  Naja1982Naja1982
  Medlem

  Sad lige og kiggede på nogle statistikker, hvis jeg læser dem rigtigt er det rent faktisk sikrere at sidde i en bus end at gå på gaden
  http://www.si-folkesundhed.dk/Ulykkestabeller/da/koetilald.shtml

  som svar til: sprog #1621471
  Naja1982Naja1982
  Medlem

  Hm.. Det eneste Oliver kan sige er hej, hov og a det? Men jeg er ret sikker på at hans hørelse ikke fejler noget. Han virker bare ikke som om han har lyst til at tale. Jeg tager det helt roligt, interessen for sproget kommer nok på et tidspunkt.

  som svar til: pille, pille, pille … vi bliver vanvittige #1621562
  Naja1982Naja1982
  Medlem

  Oliver gør det også. Han nulre mit hår i en uendelighed når han er træt eller ked af det. Det er sådan set ret rart. bortset fra når han glemmer at give slip og bare bliver ved med at hive indtil jeg kan mærke mit hår låsne sig fra hovedbunden.
  Hvordan man stopper det – aner det ikke og Jeg ville også gerne vide det for han bliver også hys hvis han ikke får lov.

Viser 15 indlæg - 1 til 15 (af 154 i alt)