Marilyn

Forum-svar oprettet

Viser 15 indlæg - 1 til 15 (af 53 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • som svar til: Hejsa #2679954
  MarilynMarilyn
  Medlem

  Velkommen til Gitte, og tillykke med Lillesøster.

  Jeg er selv mor til et hjemmefødt decemberbarn. En dejlig dreng født d. 7.12, stadig uden navn.

  Kh M

  som svar til: Barselsorlov #2677885
  MarilynMarilyn
  Medlem

  Jeg skal have sat mig ordentligt ind i de regler… Jeg vil ligesom Jer 2, gerne barsle så længe som muligt. Det kan godt hænge sammen økonomisk for os.

  Jeg blev uddannet i januar 2010, og som I nok ved, er der ingen faste stillinger, der hænger løst lige pt. så jeg blev ansat i et vikariat, der (desværre) udløb d. 1.11 – Det betyder, at jeg nu er ledig, og skal barsle under de regler. Det medfører, at der er andre regler end dem jeg sidst barslede under, bl.a. kan jeg kun forlænge orloven med 8 uger. Jeg synes heller ikke det ser ud til, at jeg kan komme op på omkring et år, som jeg kunne sidst. – Der var jeg hjemme til Phillip var knapt 14 mdr.

  Er der andre der er ledige på arb.markedet, der kan skitsere reglerne kort for mig?

  Kh M & Lillebror 13 dage – stadig uden navn :o)

  MarilynMarilyn
  Medlem

  Sikke en omgang du snart har været igennem Ingermarie! Dejligt, at det nu endelig ser ud til, at det er overstået, så du kan restituere dig og få lov at nyde din dejlige familie.

  Glædelig Jul til Jer.

  Kh M & Lillebror 13 dage gammel – helt uden at have set et sygehus :-), hvilket nærmest er en ligeså stor bedrift, som den Abelone har bedrevet.

   

  som svar til: Så fik vi også en Lillebror <3 #2677733
  MarilynMarilyn
  Medlem

  Hov der fik Jeg sendt for tidligt afsted! – Tak for Jeres tillykker <3

  – Så vil jeg allerede begynde at glæde mig, til gang nr. 3 ;o)

  Knus til Jer

  som svar til: Så fik vi også en Lillebror <3 #2677732
  MarilynMarilyn
  Medlem

  Storebor er fra april 2004 – så han er en stor dreng, på vej mod de 7 🙂

  som svar til: Så ankom der en prinsesse… #2677735
  MarilynMarilyn
  Medlem

  Kære Ditte.

  Stort, stort tillykke med den lille bandit. Sikke noget rod, at hun i bar begejstring over sin forestående fødselsdag, allerede havde hævet armene før hun var født ;o) Godt hun kom ud til Jer, og at I begge har det godt.

  Min ammestart var også ret sej. Jeg nåede at blive rigtig kold på gr. af for let påklædning, en af de første dage, med en tæt-på-brystbetændelse til følge. Av siger jeg bare. Men jeg fik heldigvis taget det i opløbet med varme omslag, massage af mælkeknuder og amning-amning-amning med ret ømme brystvorter til følge…

  Kh M & Lillebror 9 dage gammel

  som svar til: Igangsættelse #2677734
  MarilynMarilyn
  Medlem

  Rigtig meget held og lykke med den forestående fødsel.

  Håber alt går godt, og jeg glæder mig som de andre til at høre fra dig! – Måske er det allerede overstået?

  Kh M & Lillebror 9 dage gammel (2 dage til termin :p)

  som svar til: Hvordan har i det – her i den sidste tid? #2675785
  MarilynMarilyn
  Medlem

  Jeg har efterhånden rundet  de 36 uger og er idag 36+2. Maven gemmer på et meget livligt barn, hvilket er dejligt og trygt 🙂

  Jeg selv har gode og dårlige dage.. Nogle dage med meget overskud og ditto andre med absolut intet. Jeg føler mig rigtig højgravid denne gang i modsat til sidst. Afbrudt søvn, kvalme, urolige aftenben og et ømt symfyseled har jeg snart vænnet mig til, MEN den kæmpe hæmoride der er dukket op inden for de sidste par dage, tager snart livet af mig – og jeg spekulerer meget på hvor meget den kommer til at genere mig under fødslen… :s

  Mht. fødslen er jeg/vi top-klar. Fødekarret står klar i garagen og skal prøvefyldes på lørdag hvor jeg er 37+0. Håndklæder, afdækning osv er ligeledes klar, og fryseren har fået en 5-6 portioner mad til ‘de dage hvor man intet orker’.

  Udstyret til den lille er der så godt som styr på – og babytøjet i str. 50-56 er vasket og klart. Ihh hvor vil det være praktisk, hvis vi får en lillebror 😀 Så kan vi genbruge meget.

  Idag lykkedes det mig, med møje og besvær at få klaret intimbarberingen… – Det har ikke set kønt ud, men det har godt nok naget mig de sidste uger, så det var rart at få klaret.

  Jeg har ingen tegn på at jeg evt. snart skulle begynde at gå i fødsel – så væbner mig med tålmodighed noget tid endnu 🙂

  Kh, M 36+2

   

   

  som svar til: Min fødsels beretning og andre herligheder #2675782
  MarilynMarilyn
  Medlem

  Kæreste Martina.

  Stort, stort tillykke med at du nu er moar til 3! – Det i sig selv er sgu lidt af en bedrift – men at du praktisk talt fødte på 3 timer, det i sig selv er også vildt! Kan godt forstå hvis der er lidt der skal bearbejdes på den konto 🙂

  Kh M, 36+2

  som svar til: Tillykke med dine twins Martina :O) #2674871
  MarilynMarilyn
  Medlem

  Hurra hurra! Stort tillykke Martina :D!

  Håber I alle har det godt <3

  Kh M, 34+6

  som svar til: Pusletasken #2674675
  MarilynMarilyn
  Medlem

  Den er heller ikke kommet indenfor dørene herhjemme.

  – Det gjorde den nu heller ikke første gang. Jeg synes, at tanken om at opbevare så mange snavsede bleer indenfor, er virkelig frastødende. Også selvom de påstår den er lugtfri. Desuden synes jeg designet er så klodset og grimt, at vi ligesom dig klarer os med en rulle skraldeposer – og bærer hver enkelt ble HELT ud i skraldespanden efter skiftning :p

  Kh M, 34+4 som har købt de første julegaver i dag.

  som svar til: Den der fødsel… #2674674
  MarilynMarilyn
  Medlem

  Jeg har ikke optræk til noget som helst endnu – men da jeg kun er 34+ er det jo også meget godt 🙂 Når det så er sagt så kan jeg søreme godt forstå du synes, at det er frustrerende…!!

  Især når du ligesom har en ‘deadline’ og gerne vil gå spontant i fødsel.. – Jeg ville forsøge at vende småveerne (for det er vel trods alt dét det er) til noget positivt. Hver enkelt sammentrækning forbereder jo trods alt livmoderen på de rigtige veer, presser baby bedre ned i bækkenet og modner livmoderhalsen og måske endda livmodermunden hvis du er heldig – alt sammen noget, der foråbentlig kommer dig til gode på mandag, hvis du ikke er kommet af dig selv inden da. Det håber jeg for dig at du gør, og der er da heldigvis lige nogle dage at løbe på endnu :o)

  Held og lykke med det hele når det går løs! – Tænk, jeg synes ikke det er særlig længe siden du havde været til nakkefolds-scanning og kunne meddele at du skulle have dobbelt-op :p

  Kh M, 34+4 der tæller dage til 37+0, hvor en hjemmefødsel er tilladt, og vi derfor skal holde hyggeaften og prøve det store dejlige fødekar, som vi har stående i værkstedet 😀

  MarilynMarilyn
  Medlem

  Vi har praktisk talt intet fra sidst, som jo er over 6 år siden. Sidst var vi heldige at arve en del udstyr, men denne gang har det været nødvendigt med nyt af det meste; autostol + baser til begge biler, vugge og vogn har været det dyreste. Men ja – jeg er helt enig i, at glæden ved at have de børn, er det hele værd. – Og så håber jeg jo på, at der ikke behøver at gå så længe mellem de to næste børn, at vi skiller os af med det hele i mellemtiden ;o)

  Kh M

  som svar til: Hvornår tror i,i føder?? (For sjov tråd) #2674589
  MarilynMarilyn
  Medlem

  Jeg har termin d. 18.12.

  Jeg har på fornemmelsen at det bliver d. 4.12 – ved ikke hvorfor, men den dato har hele tiden meldt sig, når jeg har tænkt over hvornår det mon bliver.

  Sjov tråd! Spændende om nogen af os får ret!

  Kh M, 34+3

  som svar til: Pusletasken #2674588
  MarilynMarilyn
  Medlem

  Jeg har, ligesom Pia, tænkt mig at bruge en lækker lædertaske jeg har i forvejen. Jeg har gemt plastikunderlaget fra vores gamle pusletaske og lagt i.

  Vi har, som supplement til barnevognen, der er en stor, gammel Odder fra 93, lige investeret i en kombivogn. Den er nem at få ind og ud af bilen, samt noget mere handy at have med i byen end ‘sove-vognen’. Til den har vi købt en pusletaske, der kan klipses på styret. Denne pusletaske har jeg tænkt at bruge når vi skal ‘på bytur’, da lædertasken ellers vil fylde det meste af kurven under vognen 🙂

  Kh M, 34+3 – med sprællebarn i maven :o)

Viser 15 indlæg - 1 til 15 (af 53 i alt)