Maria310810

Forum-svar oprettet

Viser 15 indlæg - 1 til 15 (af 38 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • som svar til: Tripp Trapp stol #2722249

  Irriterende problem:-)
  Jeg har en a de billige højstole med bord til min søn.. Den har vi brugt til dem begge til de blev omkring et år, da de er små og har haft brug for at ha en dyne omkring sig længe, og synes at støtten er bedre i den end i den gamle stol som vi har (er den deres far og farbror fik i dåbsgave)
  Men min søn er også glad for bordben, især dem a træ.. Jeg forsøger at aflede ham og når han gnaver meget får han agurk som er kløestillende for gummerne eller en gulerod at gnave i.. Men han har utrolig nemt ved at bide store stykker a, så skal være over ham hele tiden..

  En tandbørste et også god til afledning..!! Den kan især være god når det engang er ved at være tid til kindtænder.. Hvis de får lov at tygge i dem prikker de nogle “forhulder” og så skulle det ikke være så smertefuldt når tænderne skal igennem..

  Hilsen Maria..

  som svar til: Middagslur & amning #2721834

  Hej:-)

  Jeg ville ønske jeg kunne fortælle dig hvad du skal gøre..

  Min søn på 7 mdr sover 3 timer formiddag og 2-3 eftermiddag i sin barnevogn.. Han sover max en time hvil jeg har ham her inde i liften..
  Det skal lige siges at begge mine børn er EKSTREMT nemme..!!
  Men min yngste ligger jeg bare i vognen når han selvfølgelig har fået overtøj på, putter ham men dynen godt op i den ene side så han kan søge ind “under” den hvis han har brug for det.. Hvis han er blevet overtræt har jeg enkelte gange vugget ham i vognen et minuts tid.. Han kan godt ligge og pludre et kvarters tid inden han falder i søvn.. De dage han ikke har fået sovet som han skal om dagen, der er vi vågne MANGE gange om natten..

  Min store datter (2,5) ligger jeg også bare ud.. Det skal lige siges at det ikke altid har været sådan ned hende.. Hun begyndte først at komme rigtig ud i vognen da hun startede i dagpleje..
  Jeg er en pylder mor og ville helst ha hende tæt på mig, kan se nu det kun var for min skyld og ikke for hendes..

  Men hvis de begge kommer ud på det rigtige tidspunkt er der ingen problemer med at falde i søvn..

  Men der er jo ingen børn der er ens, og det lyder som om din har brug for trykheden.. Kan ikk huske om du har nævnt indsovningen til natten, men hvis han selv han falde i søvn til natten, burde det også kunne lade sig gøre om dagen..

  Hilsen Maria og Sebastian..

  som svar til: Rugbrøds hapserer #2721190

  Rugbrødshapsere.. Vi har kun været igang med grød i 14 dage, så der går noget tid før vi starter på andet.. Men kan da huske men min datter startede jeg først på rugbrød da hun blev 9 mdr.. Men sp er også kun vejledende.. Synes i skal gøre hvad I er trygge ved.. Og hun tar bestemt ikke skade a at vente et par mdr med rugbrød.. Hvis det havde været fordi hun ikk vil spise grød ku jeg måske forstå man vil prøve at gå videre..

  Jeg ville umilbart ikke stoppe med en natlig tår mælk fordi sp synes.. Hvis i har det godt med det, og du ikk har noget imod at sku vågne om natten kan jeg ikk se problemet..

  Min søn sover stadig i sin bed side crip (som hænger fast på min seng) og der går da ihvertfald nok en måneds tid før jeg overvejer at han skal ind til sig selv (han er fra 4 august og spiser nogle dage mange gange om natten)..

  Tror bestemt ikk du skal være nervøs for ikke at høre hende.. De FLESTE mødre har en ell anden indbygget ting som gør at de stortset kan fornemme det når bare barnet rykker lidt på dynen, og min egen erfaring har vist at jeg vågner hurtigere a min datter som ligger på eget værelse end når hun ligger i min seng.. Ikke at i er sådan, men chancen er PÆNT stor..;-)

  Hilsen Maria..

  som svar til: Rugbrøds hapserer #2721192

  En ting mere:-)
  Hvis du gerne vil ha hende til at sove igennem, kan du prøve med vælling spm sidste måltid inden hun kommer i seng.. Har ikke selv prøvet det, men har hørt flere der har haft god erfaring med det..

  som svar til: Hvornår må de små sove på maven? #2721157

  Jeg har læst flere steder at så længe børnene selv kan vende sig, må de sove som de vil.. Men hvis du er utryk så er der noget der hedder en vuggedødsalarm.. Den koster 700 kr mener jeg, og er en plade du ligger under madressen.. Den registrere barnets puls og vejrtrækning, og ophøre en a delene (mener det er 30 sek) har den en alarm der er lige så høj som en røgalarm.. Jeg har været super glad for vores til min datter da hun kom på eget værelse til hun var godt 18 mdr.. Og vil da også ta den i brug nu lille musen skal ind til sig selv (på et tidspunkt) 😉
  Man kan også ligge alarmen i barnevogn/lift..
  Håber du finder lidt ro..
  Hilsen Maria..

  som svar til: Vi græder begge to #2718859

  Jeg har også en søn på 15 uger, og han er lige sådan.. Han græder bare ikke helt så meget, men han er også en a dem som aldrig græder.. Men jeg er sikker på det i mit tilfælde ihvertfald, er et tigerspring.. Sebastian spiser stortset ikke i løbet a dagen da han har travlt med alt muligt andet og har kun taget ca 135 gr på siden 17/10.. Men så længe han er aktiv og ikke er sløv og sover hele tiden skal jeg ikk være bekymret sagde lægen.. Så, så længe han ikke midster sine fyldige former og han ikke taber sig, tror jeg ikk du skal være så bekymret.. Ellers så prøv at ringe og tal med lægen, hellere en gang for meget end en for lidt.. Det var hvad min shp sagde..

  Håber du snart har en dejlig glad dreng igen:-)
  Hilsen Sebastian og Maria..

  som svar til: Fødselsberetning:-D #2714452

  Ja, hun fik pludselig travlt:-D

  Men en bekymring jeg havde inden fødslen og som der har været slrevet en smule om her inde.. Så er der min datters reaktion over for lillebror da hun kun er knapt 2 og ikk rigtig kan forstå det her med lillebror..

  Men alt er gået super.. Vi afleverede hende hos min mor lørdag eftermiddag, og da deres far stod op kørte han ud og hentede hende.. Vi havde bedt familie om at vente med at komme til hun lige havde fået lov at se ham an og forstå at han nu høre til vores familie.. Hun var selv begyndt at gå og sige lillebror om aftenen hos min mor, og det var det første hun sagde da de åbnede døren knd til oz på stuen.. Lillebror:-) Det var dog først han ad aften hun ville tæt på ham.. Ellers sku hun helst ligge på modsatte side end ham men med god interesse..

  Så det har bare været en helt igennem fantastisk oplevelse.. Lige hvad jeg har haft brug for efter en hård graviditet..

  Mange vidunderlige hilsner Lillebror, karoline og Maria..

  som svar til: En omgang tudetur… #2714385

  Det er jeg glad for:-)
  Jeg synes oz det var, ja rart er et forkert ord at bruge men at vide at der ef andre der har det li sådan.. For det er sq hårdt og især når har gener og små børn..

  Jeg har været inde i aften og få en stikpille som skal få livmoderhalsen til at trække sig sammen så de kan få taget vandet imorgen tidlig.. Og det føles da som om der sker noget, for hold da op de gør nas de plukveer jeg har li nu..

  Skriver et lille indlæg imorgen når jeg ved noget:-)
  God weekend..

  som svar til: En omgang tudetur… #2714374

  Hmm.. Jeg kender ALLE dine “problemer”.. Jeg har dog kun 1 datter og hun bliver 2 d. 31/8 så hun er lige lidt for lille at forstå hvorfor mor ikke kan som hun plejer.. Jeg er så oven i rigtig meget alene med hende hvilket bestemt IKKE gør det nemmere omg konflikterne mindre da hun så er ekstremt morsyg..

  Jeg startede med bækkenløsning allerede i uge 16 ell der omkring.. Og for den da hvor gør der ondt, og nattesøvn har ikk li været en del a mit liv det sidste halve år da jeg HVER gang jeg skal vende mig i sengen skal jeg op og sidde.. Meget irriterende.. Og så vågner min prinsesse ikk senere end halv 7, så synes jeg er LIDT træt..!!
  MEN.. Jeg har en ende på det, skal ind og sættes igang i aften, og jeg GLÆDER mig som bare pokker.. Har godt nok først termin d. 11 men fik lov da jeg har det rigtig svært og så er han lille inde i maven..

  Men kan kun sige at jeg VIRKELIG føler med dig.. Håber dine bækkensmerter går lidt i sig selv igen..!!
  Mange knus og dyb medfølelse Maria 39+0

  som svar til: så har jeg født….!! #2714238

  Stort tillykke:-) Det lyder som om det ikke kunne ha været gået nemmere..
  Helt fantastisk for jer alle 3..

  Jeg glæder mimg bare til det bliver min tur, senest i weekenden:-)
  Held og lykke frem over med jeres lille prinsesse..

  som svar til: Hvordan går det med jer andre??? #2714143

  Puha, jeg er helt sikkert landmenneske.. Min mor bor i et enderækkehus i herfølge og den ene gang jeg har passet hendes hus fik jeg slet ikk sovet da jeg ku høre naboen.. Vi har et dejligt lille hus på landet, vi har ikke selv dyr( jo en slædehund og en kat der kan ta div skadedyr) men begge vores naboer har heste gående tæt på vores have.. Det er bare så hyggeligt og alle hilser og holder øje med hinanden og deres børn og ting..

  Ja jeg er rundet 27 kg godt og vel.. Ekstremt hårdt for mine knæ og min ryg.. Alle siger godt nok at det ikke ser ud som om jeg har taget ret meget på og at det sidder midt på maven.. Men kan da selv se at der er NOGLE kilo der skal rystes a på lår og arme især.. Øv øv men sån er det jo gor nogen..
  Hilsen Maria 38+1 og + 27 kg..

  som svar til: Hvordan går det med jer andre??? #2714138

  Ang levertal.. Nej jeg fejler intet hverken vand i kroppen eller noget.. Det er simpelthen fordi han er lidt lille og sikkert kan få mere næring ved at komme ud..

  @ strut. Føler med dig.. Jeg var ude for det samme for godt 3 uger siden tror jeg.. Men da jeg ikke var 37 fulde uger ville de intet gøre for at hjælpe det videre.. Det endte så også med at gå i sig selv igen og har så ikke rigtig haft nogle plukveer siden, li bortset fra de sidste 2 dage..

  som svar til: Hvordan går det med jer andre??? #2714135

  Det gør de fordi han er lille.. Han sku gerne ha vejet omkring 32-3300 nu, men blev scannet til 2650-2800 i fredags.. Men da der var fin puls i navlesnoren ture han godt lade ham blive en uge mere.. Skal selvfølgelig kontakte dem hvis jeg mærker noget anderledes.. Min datter vejede 3000 ligeud da hun blev født 37+5..

  som svar til: Hvordan går det med jer andre??? #2714133

  Jeg skal godt nok føde på næstved, men på roskilde havde de også det hele.. De anbefalede også at hvis ikke man havde købt de store tena bind, at man “lånte” nogle stykker med hjem, da man normalt bløder en hel del de første dage efter og alm mensturations bind ikke er kræftige nok for alle..
  Jeg har dog pakket lidt a hver for en sikkerhedsskyld og fordi jeg ikke kan tåle ammeindlag fra libero (min læge har fortalt atvder er klor i alle libero produkter)

  Ang fødsel.. Uhh hvor jeg glæder mig til at se den lille nu, og til at læse om alle jeres.. Jeg var inde og blive scannet i fredags, og der målte han min lillebprins til 2650 i 37+6 og hvis han lavede lidt om på tallene ku han lige hive ham op på 2800.. Så han er en lille mus.. Han synes dog at den lille lige skulle ha en uge mere, så jeg bliver sat i gang på lørdag 😀

  Hilsen Maria310810

  som svar til: Hvordan går det med jer andre??? #2713942

  Jeg vil nu sige at selv om jeg har brokket mig en del over min kæreste vil jeg jo helst ikke være for uden.. Tror den største grund til han ikke er hjælpsom er at jeg aldrig har bedt eller forventet noget a ham.. Hverken i det huslige eller omkring vores datter.. Det har bare været nemmere at gøre det selv, så bliver det som JEG vil ha det..
  Har efterhånden også lært at han skal ha den samme ting at vide flere gange og på flere måder sommetider da det ellers ikke trænger ind.. Tror bestemt ikke det er for at genere mig, de fleste mænd tænker bare slet ikke som vi og vigtigst af alt, så har vi vidt forskellige prioteter..

  Men har da haft perioder hvor jeg har tænkt at det ville være meget nemmere at være alene, så ved man ligesom hvad man har at forholde sig til, istedet for man regner med at han gør et ell andet der så ikk bliver gjort før man selv gør det..

  Og det der med søvn, øj hvor er det ved at være irriterende.. Jeg er heldigvis kun oppe 2 gange hver nat, men vågner hver gang jeg skal vende mig fordi jeg skal op og sidde først.. Så når prinsessen så vågner halv 6, og er frisk så er jeg pænt træt.. Og da vi er igang med ombygning også er der ingen lur til mig om eftermiddagen.. GAB..!!

  Men er 37+0 nu, så er helt og aldeles klar til lillemanden.. Det skal bare være NU så den ømhed og smerter rundt omkring fortager sig..

  Hilsen Maria 🙂

Viser 15 indlæg - 1 til 15 (af 38 i alt)