Majkenbaby

Forum-svar oprettet

Viser 15 indlæg - 1 til 15 (af 274 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • som svar til: Giv os dit barns sjældne navn #2724961
  MajkenbabyMajkenbaby
  Medlem

  Hej,
  Har en skøn datter der lyder det smukke navn Sif, og en dejlig søn Albert (Stanley til mellemnavn)

  Alle lige fra institution til skolegang, ved hvem Sif og Albert er.
  Så med navn i tøjet kom det altid retur.

  Sif skal aldrig kaldes Sif H. eller lignende for genkendelse.

  Kh, Majken

  som svar til: Hvad skal lillebror hedde? #2724959
  MajkenbabyMajkenbaby
  Medlem

  Hejsa..

  Tillykke med minimanden.
  Min søn hedder Albert som kaldenavn, og Stanley til mellemnavn.
  Det er både internationalt, lever op til kravene og er efter min mening det flotteste klingende drengenavn. De er heller ikke så mange.

  Pøj pøj med valget.

  Kh Majken

  som svar til: #1294637
  MajkenbabyMajkenbaby
  Medlem

  Jeg har 2 varme børn og her i anden omgang er det meget nemmere end første gang for nu ved jeg hvordan det skal tackles. min søn på 6 mdr har allerede skippet huen for han får et flip hvis han får hue på. Han sover allerede med sommerdyne i voksiposen og de kolde dage der lige kom tilbage fik han sin dyne med derned, men havde bare ben og kun en ekstra tynd trøje på. Han har ikke sovet med vanter den sidste måned. Han vågner og har den lækreste temperatur. Jeg havde det svært med min datter og fik givet hende alt for meget tøj på i bilen går i gylpegruppe med flere der er kommet med børn i flyverdragt lige fra bilen. Min søn sidder med det tøj han har på indendøre når vi kører bil ellers bliver han helt våd i håret i det varme sæde. Ja det er irriterende når folk kommenterer påklædningen. Jeg har hørt fra flere “ældre” ja han er vel ofte forkølet og NEJ han har kun været forkølet 1 gang i år og ligeså min datter fordi vi respekterer deres reaktion og de ikke bliver overophedet for at blive afkølet for hurtigt, men klæder dem på som deres krop nu engang fungerer. Jeg er nået til det kun er mig der kender mine børn så jeg klæder dem på som jeg mener er bedst.
  God sommer
  KH Majken

  som svar til: Om øjenbetændelse…. #1834718
  MajkenbabyMajkenbaby
  Medlem

  Hej
  Sif har lige haft en omgang forkølet øjne. Det ligner øjenbetændelse, men det skelnes ved om det er grønt eller gult puds. Gult puds er øjenbetændelse, men grønt snask er forkølet øje og skal ikke behandles. Det ligner til forveksling øjenbetændelse og barnet vågner op med de samme snaskede øjne og øjet er rødt, men det snasker ikke helt så meget i løbet af dagen og lukker kun til på samme måde som øjenbetændelse efter en nats søvn. Blot en information, så man kan spare en tur til lægen.
  Kh Majken og Sif juli 2004

  som svar til: At få taget temperatur i institutionerne #2059851
  MajkenbabyMajkenbaby
  Medlem

  Det problem har vi heldigvis ikke i vores institution. De tager ikke temperatur, men mærker efter om børnene føles febervarme og ser dårlige ud. Mange børn kan have feber og have det fint. Deres immunforsvar udvikler sig jo hele tiden. Den bemærkning med leveren skal du tage op for en pædagog skal ikke udtale sig om en diagnose over for en forældre, men overlade det til fagfolk. Vores datter spiser meget frugt og grønt og har ofte en fibermave. Det skal siges hun ikke går og taber sig og vægtkurven er fin, men vi havde også en periode hvor vi hver dag fik af vide hun havde “dårlig” mave. Vi endte med en undersøgelse hos lægen som spurgte til hendes kost og derefter fortalte vi bare skulle være glade for vi har et barn der spiser frugt og grønt og hellere en løs mave end forstoppelse. Efter den besked har pædagogerne ikke sagt noget. Det er fint de er opmærksomme men det kan også gå over gevind.
  Vi købte engang et par sko som klemte vores datters fødder (de første babysko) det skulle være det bedste af det bedste. Vi kontaktede firmaet med vores oplevelse og der var også en sælger der mente vi skulle kontakte lægen fordi vores datter måtte fejle noget (han sagde det ikke men mente sukkersyge) jeg blev så tosset og har aldrig købt mærket siden.
  KH Majken

  som svar til: Hvad er det nu I laver? #2204707
  MajkenbabyMajkenbaby
  Medlem

  Hej Maria
  Er du på apotek eller i industrien?
  KH Majken og Albert 4 mdr (der slet ikke har tid til at være på ND)

  som svar til: Hvad skal barnet hedde? #2200445
  MajkenbabyMajkenbaby
  Medlem
  som svar til: Fødselsliste, 22 piger, 14 drenge #2200045
  MajkenbabyMajkenbaby
  Medlem

  Fødested:Hillerød
  Brugernavn:MajkenBaby
  Navn:Majken Falkenberg
  Alder:33
  Fødselsdato:10.10.06
  Gestationsalder:38+6
  Fødselsmåde:Vaginalt liggende
  Vægt:3570g
  Længde:54 cm
  Barnets køn:Meget køn :o) Dreng
  Barnets navn:Albert
  Bopæl:Ølsted
  Søskende:Sif 26.07.04
  Parforhold:Gift med den dejligste mand i verden
  Stilling:Farmakonom/IT supporter
  Bemærkninger:En god oplevelse og pænt hurtig fødsel.Albert er så nem og rolig, men har helt klart temprement også lige nu lidt ondt i mavsen så flyverstilling hos Farmand er guld værd.

  som svar til: Det startede med sex og sluttede med sex ;o) #2199977
  MajkenbabyMajkenbaby
  Medlem

  Stort tillykke med det lille vidunder.
  KH Majken

  som svar til: hvordan sover jeres guldklumper? #2199803
  MajkenbabyMajkenbaby
  Medlem

  Albert har i de første 14 dage sovet 2-3 timer for at vågne og spise og så sove igen. De sidste par dage har han været mere og mere vågen imellem sine lure og mad, men ikke mere end højst 1 time. Han spiser ca kl.22 og falder i søvn for, at spise igen ca kl.24 og igen kl.3.00, ca kl.7.00. Jeg føler jeg får en sammenhængende søvn så hverdagen kan hænge sammen og jeg også kan være Mor for vores datter på 2. Det er så fedt bare at kunne tage hende op og give en knuser uden man skal tænke på man ikke må bære rundt på hende. Det har jeg virkelig savnet.
  Det er lidt luksus for min mand har lige fået merrit for noget tidligere organkursus så han skal derfor ikke på studiet resten af året. En tidlig julegave der betyder jeg har mulighed for, at sove længe om morgenen med Albert der sover fra ca kl.7-10.00.
  KH Majken

  som svar til: SAA KOM CARLA – LIGE PAA TERMINEN #2199504
  MajkenbabyMajkenbaby
  Medlem

  Det er kun ca 5% der føder lige på terminsdatoen så det er ganske særligt.
  KH Majken

  som svar til: SAA KOM CARLA – LIGE PAA TERMINEN #2199503
  MajkenbabyMajkenbaby
  Medlem

  Stort tillykke med lille Carla. Jeg fødte også efter valg helt uden form for smertestillende fordi jeg tror det ikke er sundt for barnet og kan levende føle din beskrivelse. Kroppen er helt forunderlig indrettet og ja du bliver fyldt med endorfiner heldigvis for tænk hvor ondt det ellers måtte gøre.
  KH Majken

  som svar til: Autostol fra bilka #2199104
  MajkenbabyMajkenbaby
  Medlem

  Vi har lige talt om at Netto har en stol til 199,- og er enige om, at selvom den er testet så kan den ikke være meget værd. Jeg har ikke set omtalte Ferrari stol.
  Vores barn og fremtidige barn sidder i Rømer eller jo Recaro er også et super sæde (starter i en Graco babyautostol) og vi vil hellere spise grød i en måned end spare på sikkerheden i bilen. Jeg indrømmer da gerne at mit barn har mærketøj- også og på nogle punkter hellere lidt men godt, ligesom sko er noget vi finder meget vigtigt da fødderne skal holde hele livet og vi kunne aldrig drømme om at bruge arvesko eller købe det billigste der findes.
  Jeg kan da se, at ved nogle køb får man da den kvalitet man betaler for så det går vi efter.
  Vi hørte i en Babysam om en kunde der kom i en mercedes til 1,5 mil og bare skulle have en så billig stol som muligt. Det er ikke altid et spørgsmål om økonomi men ofte priortering. En brugt autostol i en god kvalitet er en bedre løsning efter min mening, men man skal være sikker på den ikke har været impliceret i en ulykke.
  KH Majken

  som svar til: Hjælp til opgave #2198951
  MajkenbabyMajkenbaby
  Medlem

  Hej
  Det vil jeg gerne bidrage med.
  1.31 år anden graviditet nu 33 år
  2.1-2 måneder begge gange
  3.JA
  a+b+d. Jeg har har været i tidligere forhold 12 år, men aldrig haft lyst til at få børn og ville have en uddannelse først tja så gik tiden. Da jeg mødte min nuværende mand som 29 årig vidste jeg efter kort tid, at jeg ville føde hans børn og han havde det på samme måde heldigvis. Han har ikke børn fra andre forhold. Han er studerende nu og det er faktisk et genialt tidspunkt at få børn på. Jeg har et rigtigt godt betalt job så det hele kan hænge sammen. Det har jeg haft siden jeg var 27 år så det har helt klart vægtet meget at det er med den rigtige mand.
  God vind med din opgave.
  KH Majken

  som svar til: Man er vel præcis #2199013
  MajkenbabyMajkenbaby
  Medlem

  Aii lyder som en drømmefødsel send opskriften :o) Tillykke med lille Gustav
  KH Majken og vestøv til Jer andre…

Viser 15 indlæg - 1 til 15 (af 274 i alt)