Katilo

Forum-svar oprettet

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 10 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • som svar til: MD scaning #2701366
  KatiloKatilo
  Medlem

   

  Skønt at høre. Stort TILLYKKE med det :0)

  Vi skal først den 7 december. Der er laaang tid til, men håber også bare, at alt er som det skal være.

  Hilsen

  Katilo 19+3

  KatiloKatilo
  Medlem

   

  Tænker slet ikke på at købe noget til baby endnu.

  Til Januar når udsalget starter, så kommer jeg væltende med min lange indkøbsliste og hiver ned ad hylderne :0)

  Men det er ret svært, når man er førstegangsforældre, at vi hvad der er godt og ikke godt. Så det er dejligt at så mange gerne deler deres erfaring.

  Katilo

  som svar til: Uge 19 og ingen bobler! #2701149
  KatiloKatilo
  Medlem

  Hejsa..

  Tror bestemt ikke du er den eneste og absolut ingen grund til bekymring. Selvom det til tider er nemmere sagt end gjort.

  Også bare lidt deprimerende når man høre om alle andres boblen, sparken osv., når man ikke selv kan mærke noget. Men tror ikke der går lang tid før du mærker noget. Der skal en god portion tålmodighed til. Du må da også snart skulle til MD-scanning? Så det kan lette lidt på bekymringen.

  Personligt kan jeg godt mærke lidt skubben og møven, men ingen spark. Har aldrig rigtig mærket de såkaldte bobler. Maven har dog sagt en masse “prutte”lyde, dog uden at der kom noget.

  Det kommer også an på mange ting mht. din krop. Er du undervægtig, overvægtig, ligger din livmoder foran eller bagved. Én jeg kender der er langt henne i graviditeten, som havde alle odds med sig, at hun skulle kunne mærke tidligt liv, mærkede først liv i uge 23. Vel og mærke at de var til MD-skanning, hvor alt var fint og så godt ud.

  Pøj pøj med det – det skal nok snart komme :0)

  Katilo

  som svar til: Er jeg alene om at bekymre mig meget?? #2701080
  KatiloKatilo
  Medlem

  Hej Lene.

  Den kan købes en del steder. Prøv at google det, så kommer der en masse frem 🙂

  som svar til: Er jeg alene om at bekymre mig meget?? #2700985
  KatiloKatilo
  Medlem

  Jeg er også førstegangsgravid og jeg tror lidt, at det følger med at være nervøs. I mere eller mindre grad.

  Man aner jo intet om det. Hvordan det føles, hvornår man skal reagere osv. Og som du siger, så er nettet ikke altid det bedste læsestof :-/

  Har lige købt en angelsound i dag. Mig og kæresten har hørt hjertelyd <3 Det er et godt køb vi har gjort os der. Hvis/når jeg bliver bekymret kan jeg bare hive den frem.

  Men den kan ikke måle hjertelyden på alle.

  Held og lykke med graviditeten.

  Katilo

  som svar til: NF – scanning – ikke god #2699470
  KatiloKatilo
  Medlem

  Det er altid det sidste man har lyst til at høre. Jeg har hørt andre fortælle om den samme situation, hvor moderkagebiopsien har vist, at det hele slet ikke var så slemt. Så krydser virkelig fingre for det samme med dig.

  Min NF gik ok. Desværre fik vi en rigtig dårlig JM første gang, som skulle scanne. En gammel stram dame, som intet sagde med mindre vi spurgte selv. Det er ikke lige det man ønsker som førstegangsgravid. Hun scannede på en underlig måde synes jeg, både indvendig og udvendig og spiren ville ikke vende sig, så vi fik en ny tid og et papir på latin, som hun selvfølgelig heller ikke sagde noget om. Fangede en anden JM, som kunne forklare mig hvad der stod, og at jeg ikke skulle være nervøs.

  Ugen efter kom vi igen. Fik en rigtig sød JM og så var spiren fotogén. Tror den gjorde det med vilje, så vi kunne få en positiv oplevelse ud ad det hihi. Fik nogle supergode tal og gode billeder. Samtidig blev min termin rykket frem til 22. april. Utroligt hvad det har at sige, hvem der scanner én.

  Men håber og tror at alt kommer til at gå godt for dig/ jer Sandra.

  Kram til dig fra Katilo.  

   

  som svar til: Første Scaning #2697545
  KatiloKatilo
  Medlem

  Hej Mette

  Tillykke med Spiren 🙂

  Jeg skal også først skannes den 12/10. Der er laaaang tid til.

  For ca. 2 uger siden var vi hos lille Kbh’er. Mest for at få en bekræftelse på graviditeten. Vi gav 200 kr. og det var bare alle pengene værd.

  Håber at I gør det, for det lægger en dæmper på eventuelle bekymringer og utålmodigheden 🙂

  som svar til: April mødre ! – så er der intro ;) #2697192
  KatiloKatilo
  Medlem

  Hej..

  Forstår din frustration. Min læge gjorde heller ikke rigtig noget for at bekræfte min graviditet.

  Valgte derfor at få en tryghedsscanning. Der så jeg vores lille reje og et hjerte der pumpede derudaf. Så nu er jeg sikker og lettet.

  Tillykke med din graviditet 🙂

  som svar til: April mødre ! – så er der intro ;) #2696904
  KatiloKatilo
  Medlem

  Navn: Louise

  Alder: 26

  Bopæl: København

  Status: Samlevende på 4. år.

  Termin: 26. april 2012

  Har været ved lægen i dag. Synes det var en underlig fornemmelse og kan stadig ikke helt forholde mig til det. Er der virkelig liv derinde? Har valgt at prøve at få lov til at føde på Rigshospitalet, selvom jeg faktisk hører til Hvidovre, så det er jeg spændt på om jeg får lov til. Fik ikke bekræftet at jeg er gravid. Hun sagde at hvis jeg havde ondt i brysterne, så var den absolut sikker. Så det må jeg vel gå ud fra. (Har taget 3 tests, men det er slet ikke nok til at overbevise mig) griner.

  Jeg har egentlig ikke så mange gener. I starten var jeg meget træt. Kunne sove næsten alle steder. Men det er aftaget. Har egentlig kun mega hamrende ondt i babs og nutte.. av! Heldigvis har jeg ikke haft kvalme og håber heller ikke at jeg får det. Tilgengæld går døren op til køleskabet lidt flere gange end normalt 🙂

  Jeg er 1. gangs fødende og når det forhåbentlig snart går op for mig, at jeg er gravid, tror jeg at jeg dør af skræk. Heldigvis har jeg ca. 7 måneder til at vænne mig til tanken. Syns det er rart at vi har et forum, hvor vi kan støtte, sludre og hygge.

  Undskyld den lange smørre. Tillykke med jeres børn. Jeg glæder mig til at høre mere til jer. Hilsen Louise.

  som svar til: Hej alle! #2696836
  KatiloKatilo
  Medlem

  Tak for din kommentar og held og lykke til dig også 🙂

  Vi er nok det rigtige sted. Håber at der kommer lidt mere gang i gruppen herinde. Nu må vi se. Men kan da se at maj-holdet er i fuld sving. Altid rart med lidt støtte, især når det er første gang og man ikke helt ved hvad man kan vente sig.

   

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 10 i alt)