Kamaki

Forum-svar oprettet

Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • som svar til: Hvem er vi #2728273
  KamakiKamaki
  Medlem

  Hurra! En mor til fem i vores forum. Det bliver ikke mere trygt! Jeg har altså et par sprøgsmål, som I måske, måske ikke, kan hjælpe med.

  1) jeg har ondt i lænden. Ej, ondt er måske overdrevet, men øm. Holder det op eller varer det graviditeten ud?
  2) De der ligamentsmerter – holder det op eller varer det graviditeten ud?
  3) Jeg er i syvende uge og når ikke til læge inden jul. Jeg HAR været hos hende, men det var til en snak om skal- skal ikke og en GU, fordi jeg var overbevist om, var noget var helt galt, fordi jeg har ret ondt. Bør jeg kortslutte et par arbejdsmæssige forpligtelser og nå til lægen inden jul alligevel? Det bliver jo tidligst efter nytår, jeg kommer til lægen, og da er jeg omkring 10. uge. Jeg er begyndt at spise vitaminer og folinsyre og jern, så egentlig er der ikke så meget at snakke om. Med mindre, jeg på grund af alder kan blive sendt til tidlig scanning eller noget… Bare sådan for at se, at alt er godt.

  som svar til: Hvem er vi #2728266
  KamakiKamaki
  Medlem

  Glimrende forslag. Jeg er lige fyldt 40. Har en kæreste, som har to børn på hhv 12 og 14. Har ikke selv børn – endnu. Jeg bor i Viborg.

  Jeg er meget i tvivl, men idag tænker jeg, at jeg skal være mor. Det kan se helt anderledes ud i morgen…

  Synes ikke, det er fedt at være gravid. Har monsterkvalme, ondt i lænden, ondt i æggestokkene – livmoder – ??? – og må hverken drikke vin eller ryge smøger. Det SKAL simpelthen blive bedre – altså med smerter og kvalme. Ellers beder jeg om at blive lagt i koma i de næste otte måneder.

  Tillykke til alle I andre! I er garanteret lykkelige over omstændighederne allerede nu. Det skal jeg også nok blive. Skal bare lige vænne mig til tanken. Og måske lave en form for nedtællingskalender til mit første glas Ripasso om cirka to år….

Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)