Kallie3

Forum-svar oprettet

Viser 15 indlæg - 1 til 15 (af 63 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • som svar til: dreng/pige #2719300
  Kallie3Kallie3
  Medlem

  Den passer ikke her trejde gang, den siger en pige men ska have endnu en dreng. Men den passede de to første gange..

   

  Kallie

  som svar til: Er der nogen? #2719277
  Kallie3Kallie3
  Medlem

  Ja det er fordi jeg ikke skal have flere børn. Det bliver nogle hårde men dejlige år herhjemme de næste par år og og bare om to tre år så synes jeg selv at jeg er for gammel til at få flere børn. Bliver 40 i 2015.

  Lene

  som svar til: Er der nogen? #2719267
  Kallie3Kallie3
  Medlem

  Hejsa

  Så har vi været til MD-scanning og alt var fint. Lillebror var som han skulle være i størrelsen så termin er ikke rykket. Vi var osse til lægesamtale og umiddelbart kommer lillebror den 24. april, da han skal ud ved et planlagt kejsersnit. Lillebror skal højst sandsynligt hedde Jonas Liam….

  Til Jeanette89: Det her er den sidste for mit vedkommen, der bliver fjernet nogle æggeledere samtidig med kejsersnittet, så det kunne have været dejligt også at få en pige, men vi tager lillebror i stedet for og er sikker på at han bliver lige så skøn som sin storebror der er 7 mdr i dag.

  KH Kallie/Lene

  som svar til: Er der nogen? #2719259
  Kallie3Kallie3
  Medlem

  Så kan jeg kun blive glædelig overrasket, Jeanette89, har 2 drenge i forvejen, så det kunne være hyggeligt med en lille prinsesse til at slutte af med:-)

  som svar til: Er der nogen? #2719252
  Kallie3Kallie3
  Medlem

  Hejsa

  Ja jeg har ikke været så aktiv herinde, da Anthon tager en del af tiden, den lille krudtugle. Han bliver 7 mdr i morgen og hold da op han er skøn:-).

  Vi skal til MD- scanning i morgen d.10. og er lidt spændt på om mine fornemmelser holder stik, tror det er en lillebror der er derinde til os. Men skriver en af de nærmeste dag og fortæller:-)

   

  KH Kallie

  som svar til: Nakkefoldsscanning #2717956
  Kallie3Kallie3
  Medlem

  Hej Hanne

  Jeg spurgte bare hurtigt scanningsdamen der også var jordemor, og sagde ud hvad hun kunne se fra min journal havde jeg ikke historie for at gå i gang af mig selv og har ikke født for tidligt, så hun mente en uges tid før termin. Men det er jo fødselslægen der afgør det. Det var egentlig bare så jeg selv kunne få et tidsperspektiv på det, gik nemli 12 dage over tid sidst og endte med et akut kejsersnit og det gjorde jeg også allerførste gang for 12 år siden, så det skal jeg ikke prøve 3. gang…..

   

  Vh Kallie/Lene

  som svar til: Nakkefoldsscanning #2717944
  Kallie3Kallie3
  Medlem

  Var afsted i fredags og det gik rigtig fint, tallet var 1:1713 og termin d. 29/4 men skal have PK og hun sagde det blev cirka en uge før, men det skal vi snakke med en fødselslæge om d. 10. dec.

   

  KH Kallie/Lene

   

   

  som svar til: Nakkefoldsscanning #2717728
  Kallie3Kallie3
  Medlem

  Hejsa:-)

  Vi var afsted d. 3. okt, men var ikke så langt henne som vi troede. Så skal afsted igen her den 19. okt. Der får vi så osse en terminsdato.

   

  Vh Kallie, som cirka er 11+5…

  som svar til: Er der nogen? #2716301
  Kallie3Kallie3
  Medlem

  Hejsa Allesammen

  Tillykke med jeres små spire:-)

  Jeg melder mig på banen igen igen…. Har Anthon der blev 4 mdr i går og Carl Emil på 12 år. Jeg er pt 36 år når at blive 37 inden den sidste kommer til verden….

  Jeg er i dag 9+5, var til første lægebesøg i går og har termin cirka 10. april, men ska have et planlagt kejsersnit så det bliver nok lidt før.

  Får kun kvalme når jeg bliver træt og så har jeg bare almindelig graviditets hjerne, kan vende mig rundt ude i køkkenet og så ikke rigtig huske hvad jeg skulle.

  KH Kallie og Anthon…

  som svar til: NF i morgen #2715862
  Kallie3Kallie3
  Medlem

  Nej så det jo ikke for tidligt….

  Den havde puttet den ind i maj gruppen…. men altid dejligt at se liv:-)

  Held og lykke med det.

  Kallie

  som svar til: Skift af mødregruppe #2715863
  Kallie3Kallie3
  Medlem

  Det skal jeg nok….

  Det kunne faktisk været meget rart at mødes med andre mødre til drengebørn. Er nemli havnet i en mødregruppe med kun piger. Men de er godt nok søde de små tøser vi er havnet sammen med og det er deres mødre også. Men savner nogle drengebørnsmødre, så skriv endelig hvis i skal mødes:-)

   

  Kallie/ Lene

  som svar til: Skift af mødregruppe #2715795
  Kallie3Kallie3
  Medlem

  Takker….

   Ska til lægen på mandag, så det er stadig lidt uvirkeligt og hemmeligt:-)

  som svar til: Skift af mødregruppe #2715789
  Kallie3Kallie3
  Medlem

  Hej Allesammen

  Kan ligeså godt lade bomben springe…. Anthon skal være storebror. Til April…

  Så der bliver noget at se til i det lille hjem.

  Men ellers har vi haft en stille og rolig sommer, det er kun storebror der har været ude at rejse her. Min søster havde ham med 2 uger i Egypten og han nød det.

   

  Knuz fra Lene og Anthon og det lille spir..

  som svar til: NF i morgen #2715787
  Kallie3Kallie3
  Medlem

  Hejsa…

  Øhh, er det ikke lidt tidligt du skal til NF???

  Eller har jeg fuldstændig misforstået indlægget??

  Har selv termin omkring 10. april 2013 og er i dag 8+0.

  NF ligger da først efter 10+0 eller deromkring…

  VH Kallie

  som svar til: Hvordan går det i de små familier :) #2712581
  Kallie3Kallie3
  Medlem

  Vi prøver igen… Har prøvet at lave en updat den sidste uge, men Anthon er en bestemt lille herre, han vil helst hænge på sin mor når han er vågen. Men lige nu tager han en lur på sofaen…

  Vi var til 5 ugers undersøgelse i går, 5,2kg og 60cm (ved fødselsen 3735g og 55cm) så halvanden kilo på fem uger. Lægen sagde han var super fin og de er han bestemt osse, han smiler tilbage til en, det er godt nok dejligt at se på, han er begyndt at interessere sig lidt for legetøjet og han følger os med øjnene, ud over det har han temperament(man er vel rødhåret) hvis flasken ikke er klar hurtigt nok så bliver der markeret med skrig og skrål, men det går over når han får den i munden….

   

  Jeg har fået akut kejsersnit begge gange, men synes faktisk at denne her gang er det gået meget bedre med ikke at have ondt, mærker faktisk kun arret når jeg har gået lidt for lange ture, men to panodiler kan tage det, så jeg klager ikke

   

   

  Knuz fra Lene og Anthon

Viser 15 indlæg - 1 til 15 (af 63 i alt)