Irene1667

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 1,299 total)
 • Author
  Posts
 • in reply to: Amalie, Kasper og Magnus #2653863
  Irene1667Irene1667
  Member

  For fanden Rikke.

   

  Ved ikke hvad jeg skal skrive, jeg tænker på jer i denne svære tid.

   

  Mange kram

  Irene

  in reply to: Som alting dog flasker sig…. #2190501
  Irene1667Irene1667
  Member

  Hvor dejligt for jer, velkommen til(bage) til Sjælland.

  KH
  Irene.

  in reply to: Sprogtest… #2190485
  Irene1667Irene1667
  Member

  Det ER (eller var) et tilbud, som alle forældre skulle tilbydes.

  Men det er (eller var, da det jo er ændret nu) en lov, og det var den samme test i ALLE kommuner, mener jeg. -men der var vist en mulighed for at bruge kummunens egen test, hvis man allerede havde en sådan.

  -man kunne læse om den på familiestyrelsens hjemmeside, det kan man nok endnu, jeg gider ikke finde links lige nu, er lidt træt…

  -Jeg er generelt imod at teste teste teste, der er SÅ mange forskellige aspekter i det, at teste, at jeg ikke mener at der er nogen fordel ved at gøre det, dem, der vil “falde igennem” har jeg da altid spottet alligevel. -og faktisk har jeg oplevet børn “bestå” sprogtesten, selvom de havde massive problemer.

  -desuden kunne jeg ikke rigtigt lide tanken om, at hvis du hed Mads, så skulle dine forældre TILBYDES en test, men hvis du hed Muhammed SKULLE du testes uanset om forældrene ville have det eller ej, og uanset om pædagogerne mente at det var nødvendigt eller ej. -og det handlede KUN om “hudfarve” fordi jeg har engang oplevet, at jeg ikke SKULLE teste et barn, hvis forældre var englændere, barnet HAVDE massive problemer, men fordi forældrene sagde “nej tak” til den normale test, måtte vi virkeligt arbejde hårdt, med indstillinger osv, for at “få lov” at hjælpe barnet.. DET er da skørt.

  KH
  Irene.

  in reply to: Er Liam den eneste…nu med tekst.. #2190495
  Irene1667Irene1667
  Member

  Undskyld, kom til at le lidt:

  Da du skrev: “…og at presse vil ikke hjælpe…” -fordi det ville det jo faktisk nok, sådan hvis HAN gjorde det lige i situationen.

  -jeg må gerne le, min søn har ALDRIG tisset på toilettet OVERHOVEDET.

  KH
  Irene -der håber du ikke bliver (for) sur 😉

  in reply to: Sprogtest… #2190482
  Irene1667Irene1667
  Member

  Vores børn er så de sidste, hvor alle skal sprogtestes, fra næste år (mener jeg) er det kun hvis pædagogerne mener der er behov for det, at det tilbydes.

  Som pædagog synes jeg det er godt, at det er ændret, og jeg har selv kæmpet imod sprogtesten fordi jeg er af den overbevisning, at pædagogerne er fuldt ud i stand til at spotte de børn, der har behov for en ekstra indsats, så derfor følte jeg mig provokeret på min faglighed, når regeringen pludseligt kom og dikterede en test. (På min gamle inst. har vi aldrig haft problemer med at spotte de børn.)

  Det er et helt ok stykke værktøj, men jeg kan ikke se hvorfor man skal teste ALLE børn, så jeg synes det er godt, hvis man kan vælge at tage det frem og teste et barn, før man sender barnet til talepædagog, hvis man er bekymret for barnet.

  Der er mange fejl i den, bl.a. mange steder hvor man ikke har taget højde for børnenes alder, især i det materiale man som pædagog skal lave sammen med barnet. (Jeg var ansvarlig for testene på mit gamle job.)

  Vi blev den tilbudt til Elliott, og jeg spurgte så pædagogerne, om de mente, at der var behov for at lave den, fordi var der ikke behov, ville vi sige nej. -jeg vil hellere have at pædagogernes tid er på STUEN og ikke i et rum 15 min. alene med ét barn og derefter en time med at efterbehandle. Pædagogerne mente at det var nødvendigt, da Elliott er lidt tilbage sprogligt. (Jeg ville ikke selv teste ham, hvis han gik i min inst.) Til 3 md-efter-start-samtalen havde pædagogen ikke “fået ham testet endnu” og nu mente de ikke, at det var nødvendigt mere. (Nu har de jo også lært ham at kende.) Så jeg tror ikke at han bliver testet, vi udfyldte forældredelen (som også indeholder en del problematikker forresten) så vi har gjort vores rolle.

  Når Mira fylder 3 skal hun IKKE testes uanset om den er et tilbud eller ej der, hun taler allerede i sætninger nu. (21 måneder gammel.)

  KH
  Irene (Elliott 18/9-06 og Mira 13/3-08.)

  in reply to: Er Liam den eneste…nu med tekst.. #2190492
  Irene1667Irene1667
  Member

  Elliott bruger også ble, og det bliver han ved med længe endnu… (Er fra 18/9)

  -han vil heller ikke sidde på potte/toilet. (Men vil gerne stå og “lade som om” han tisser på lille toilet i BH)

  Min erfaring (er pædagog) er at de der drenge tit er senere om det, og at det kommer lige pludseligt.

  Så vi er ikke bekymrede, taler bare med ham om, at det jo er smart at Far og Mor kan tisse/lave lort på WC…

  -vi har købt nogle stof-“trainingpants” til ham, det virker ikke, han er ligeglad med at være våd, så det bruger vi kun lidt herhjemme, fordi på et tidspunkt er han jo klar…

  Giv tid, det kommer.

  KH
  Irene.

  in reply to: Pyh der kan ske meget på en uge! #2190479
  Irene1667Irene1667
  Member

  Hold da fest for en uge, måtte lige stoppe op og trække vejret midt i det hele…

  Tillykke med det nye job, og jeg håber, at Marie er ved at være ovenpå igen.

  kh
  Irene

  in reply to: Det børnehaveliv :-) #2190448
  Irene1667Irene1667
  Member

  Det var godt at læse, dejligt når det går de små pus godt ude i den store verden.

  -du må da gerne komme her og gøre rent også…

  Kh
  Irene -nu med influenza

  in reply to: jeg er frustreret……….. #2190472
  Irene1667Irene1667
  Member

  Kender det godt, her må vi også trække på alt ind imellem.

  Barnets 1. og 2. sygedag tager vi en af hver, for det meste, bagefter er det så mine forældre, kan de ikke, må Morten arbejde hjemme.

  -heldigvis møder jeg 12.30/13 de fleste dage, så Morten kan arbejde formiddag og mens den syge sover.

  Men sjovt er det ikke.

  KH
  Irene

  in reply to: afslutning hos dp… ? og lidt frustrationer #2190458
  Irene1667Irene1667
  Member

  Var da godt at DU ikke skulle render derover med shampoo, håndklæde osv…

  -jeg har det selv sådan lidt, at det da er sødt nok med gaver fra børn man har passet, men man KAN ikke gemme 20 billeder/vaser/lysestager osv pr år. Så vi giver altid noget der kan bruges op/fortæres/brændes (servietter, guf,lys) eller andet, der ikke skal stå og samle støv for evigt… -og så et sødt kort, så kan man jo altid gemme kortet, hvis man vil… (det gør jeg da, trods alt.)

  kh
  Irene -der har fået MANGE afskedsgaver efter 8+ år som gog…

  in reply to: afslutning hos dp… ? og lidt frustrationer #2190462
  Irene1667Irene1667
  Member

  Lyder godt.

  -og spændende svømmetime der…

  fnis og KH
  Irene

  in reply to: Hej med jer #2190428
  Irene1667Irene1667
  Member

  Hej Avi.

  Jamen det var faktisk ret hurtigt, at vi kunne se forskellighederne, Mira har også altid sovet på “en anden måde” end Elliott, og kæmpet mere imod, hvis der var noget, hun ikke ville, hvor Elliott mere “giver sig”.

  Det gik da meget godt for de to drenge med at lege sammen i sommers, men der var de selvfølgelig også udenfor. (Hvorfor er det lige, at I bor SÅ langt væk?)

  Det der med rollelege, er E også i gang med, med at bygge huler, og lave mad osv, de store piger har vist en ret stor indflydelse der…

  KH
  Irene

  in reply to: Så har jeg fået mig et børnehavebarn :-) #2190465
  Irene1667Irene1667
  Member

  Hvor er det godt at høre Lene.

  Elliott reagerede med at blive mere “sur” hjemme, men det er ved at være ovre nu.

  Dejligt, at Marianne synes at BH er helt ok.

  KH
  Irene -med Elliott i BH og Mira i VG.

  Irene1667Irene1667
  Member

  Held og lykke med opstarten i BH.

  -jeg ved ikke så meget med hvordan med indkøring, fordi Elliott går i bh i samme inst. som han (og Mira) gik (går) i vg i, så han er bare kommet på stuen det meste af sommeren, og den dag han startede havde han bare en dag fra 9-14.30, og siden har han ikke været til at drive hjem derfra igen… (Men han kan også smutte ned og give yndlingspædagogen fra vg et kram og en sludder når han lige føler for det.)

  KH
  Irene.

  in reply to: Hej med jer #2190426
  Irene1667Irene1667
  Member

  Jamen jeg hedder Irene er 31 år (men fortrænger) gift med Morten. Sammen er vi forældre til Elliott (18/9-06) og Mira (13/3-08)

  Jeg er pæd. og arb. i en SFO. Morten er cant soc, og arbejder som fuldmægtig.

  Elliott er lige startet i bh 1/8, og han ELSKER det, det er heldigvis i samme hus som hans vuggestue -hvor Mira også går (de gik på samme stue, men uden problemer.) Han kan lige smutte ned og besøge Mira og yndlingspædagogen, så det er fedt.

  Mira er begyndt at gå for nogle uger siden, så nu kommer hun for alvor rundt, samtidigt kan hun godt finde på at slå Elliott (eller andre) så det arbejder vi med. Da Elliott sjældent slår. -han SIGER fra, men “gør” ikke fra.

  Elliott havde det lidt svært i vuggestuen når nogen gjorde ham noget, da han netop siger: “nej, ikke slå mig” men sjældent slår. -faktisk slår han kun sine venner, i de situationer hvor de bliver uvenner. I BH hører børnene mere på hvad han siger, og passer på ham. Han har allerede fået tre 4-5 årige venner, som han leger en del med. -og så er der lige de 3 andre små på 3 år, som han er MEGET glade for.

  Mira er nu “alene” i vuggestuen, og det går fint, hun er en helt anden type end Elliott. Hvor han udenpå er “stærk” at se på, men indeni mere følsom, er hun udenpå en lillebitte fis, der intet vejer/måler (bruger det tøj, som Elliott brugte da han ar 5 måneder gammel) men som er SEJ indeni. Hun giver ikke bare lige op, og hun KÆMPER med de større hvis de gør hende noget.

  Det er MEGET sjovt, at have to så forskellige børn, de ligner hinanden meget af udseende, men ikke af størrelse og slet ikke af sind.

  De knuselsker hinanden, og savner hinanden når den ene er væk, der er de få konflikter, men for det meste leger de sammen og passer på hinanden. -bliver SKØNT når de begynder at rotte sig sammen mod os.

  Nu vil jeg se at få sovet, er hjemme med syg hals.

  KH
  Irene -og de to smukkeste børn i verden… (fnis)

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 1,299 total)