Hopla83

Forum-svar oprettet

Viser 15 indlæg - 1 til 15 (af 40 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • som svar til: Med fødder ned…. #2696595
  Hopla83Hopla83
  Medlem

  Min Linea vendte sig aldrig, da hun havde navlesnoren viklet om halsen tre gange (viste sig efterfølgende og de mente det formentlig var grunden).. Vendingsforsøget nyttede af samme grund ikke noget, det gjorde bare så afsindigt ondt.. Men det er der meget forskellige oplevelser af, og jeg tror det gjorde ondt fordi hun lå fast og ikke kunne flyttes rundt… Skulle have født hende med numsen først, men så nåede hun at putte fødderne nederst, så det blev til planlagt kejsersnit, som så blev til akut kejsersnit fordi fædslen gik igang.

  Men jeg vil sige, at du skal ikke blive for bekymret, for din baby kanøsagtens nå at vende sig – det ville min jo også kunne have, hvis ikke det var for det med navlesnoren. Du har da helt sikkert nogle uger endnu at vente på. Og man hører da om mange hvor baby først vender sig i slutningen af 30’ugerne.

  Linea har gået til kiropraktor siden hun var 14 dage, da hun havde en låsning i ryggen, enten pga kejsersnittet (hvor barnet ofte bliver trukket lidt voldsomt ud) eller på grund af at hun sad op.

  Hvis du mærker at baby vender og drejer sig vil jeg sige det er et godt tegn. Det gjorde Linea nemlig ikke, og det synes jeg også var ret mistænksomt når alle andre gravide fortalte om at deres babyer slog kolbøtter.

  Kh Mette

   

   

   

  som svar til: Ammemødre:) Har i fået mens? #2696594
  Hopla83Hopla83
  Medlem

  Hej igen,

  Okay. Hvad var det præcist ved minipillerne der ikke fungerede? Jeg skal også til at igang med alm. p-piller. Tror ikke jeg tør spiral og har også fået det frarådet da jeg ikke har født. Gjorde det ondt at få den sat op – og gør det ondt efterfølgende? Men er også bare træt af altid at skulle tage piller og vide at man fylder sin krop med alt muligt…

  Ubehageligt du bløder sådan efter det, håber et snart går over. 3-4 mdr. er godtnok længe at skulle døje med det.

  Ja, det var heller ikke en sygdom jeg havde hørt om, men ikke desto mindre angives den som en af de almindeliged børnesygdomme på bl.a. netdoktor. HUn er heldigvis frisk igen´, men har stadig nye blærer, så hun må bare ikke være i dagpleje da hun smitter så længe som der er nye blærer. Ja, det er bare ikke sjovt når de er syge. Det gør lidt ondt.

  Jamen du har jo også ammet længe, så også flot til dig 🙂  Savner det faktisk en del. Synes det er utroligt der tsadig er mælk i dem efter en uge! Men det kan vel godt tage lidt tid før der er helt væk…

  Kh Mette

   

  som svar til: Længe siden #2696463
  Hopla83Hopla83
  Medlem

  Jeg har heller ikke været her længe, men følger lige lidt med på sidelinjen så godt som muligt 🙂

  Det må have været en ghård omgang for dig og familien. Det er ikke sjovt at få sprættet maveskinnet op, ved jeg selv efter kejsersnit. Jeg håber du får det hurtigt godt og resultatet bliver godt:-)

  Her er alt vel. Vores Linea blev et år for 14 dage siden, og hun går heller ikke endnu så der er noget at bære på ;:-)

  Kh Mette

  som svar til: Tid til 1. års status? <3 kom frisk;) #2696468
  Hopla83Hopla83
  Medlem

  Super initiativ og spændende læsning om alle jeres skønne bebser 🙂

  Linea blev 1 år d. 23/8.

  Hun havde en hård start på tilværelsen, med kolik – som viste sig at være spændinger i ryggen som hun stadig går til kiropraktorkontrol for. Hun blev taget ved kejsersnit da hun ikke kunne komme ned med hovedet pga. navlesnorsforviklinger…

  Ellers er alt gået godt det frøste år. Hun er lige startet i dagpeleje med tre drenge på 2 – 2 1/2 og trives rigtig godt.

  Har været syg for første gang (udover en enkelt gang feber og forkølelse) – hun havde MUND-, HÅND- og FODSYGE ! Havde meget ondt i munden og ville ikke spise. Af samme grund sluttede amning for en uge siden hvortil hun ellers er ammet morgen + aften.

  Hun vejer 9,7 kg. og måler 78 cm.

  Går ikke selv endnu, men med gåvogn eller med en hånd.

  Spiser alt – især fisk (varmrøget laks er bare sagen), kødgryderetter, havregrød med frugt eller bærmos, er også helt syg med rene bær – hindbær, brombær og blåbær….

  Sovet på eget værelse siden 5 mdr. gammel, og sover godt, vågner dog lige nogle gange og skal have sut og dyne. Kun når hun er syg og om morgenen i weekender er hun i smørhullet :-)…

  Kh Mette og Linea

   

   

   

   

   

  som svar til: Tid til 1. års status? <3 kom frisk;) #2696469
  Hopla83Hopla83
  Medlem

  Jeg glemte lige en vigtig detalje, nu jeers børn har tænder – for det har Linea ikke!

  Vi troede de for alvor var på vej her da hun var syg, men umiddelbart skyldtes det nok sygdommen som gjorde at hun havde blærer på tungen…

  Hun tygger alt med gumemrne, så hun behøver dem heller ikke, meeen alligevel – de må gerne snart dukke op:-)

  som svar til: Ammemødre:) Har i fået mens? #2696470
  Hopla83Hopla83
  Medlem

  Jeg er lidt sent ude på denne tråd, måske har du fået din mens nu 🙂

  Jeg fik min for 2 mdr. siden ca., lidt tid efter jeg var trappet ned til 2 gange amning om dagen og der var Linea ca. 10 mdr. Jeg har gennem hele tiden taget de belastende minipiller også. Og jeg var til undersøgelse for livmoderhalskræft ca. et par mdr. forinden, hvor lægen sagde at det var normat der kunen gå længerer tid inden mens kommer, når man er på minipiller og/eller at den kan være uregelmæssig når den kommer… Min er der så nu – har været to gange med 14 dages mellemrum, men kun en smule i ca. 3-4 dage…

  Jeg er også stødt på kommentaren “gud ammer du endnu” – det er som om nogle bliver forargede. Jeg følger bare Sundhedsstyrelsens anbefalinger, som siger til et år eller mere. Jeg kunen godt have fortsat et par mdr. mere men hun fik mund- hånd og fodsyge her for en uge siden, og så skete det liegsom bare af sig selv. Det beskytter dem jo mod meget sygdom.

     Kh Mette

   

  som svar til: Kejsersnit eller sædefødsel #2666225
  Hopla83Hopla83
  Medlem

  Tak for jeres svar og input! Det er rigtig dejligt at høre andres meninger, og at nogle af I andre rent faktisk har/muligvis er i samme situation.

  Jo det er første barn, og netop derfor er jeg heller ikke vildt tryg ved det. Havde det bare været nr. 2, så ville jeg heller ikke være ked af kejsersnit tror jeg. Jeg har også hørt at man ikke altid kan regne med de vægtsscaninger. Men som sagt vil en sædefødsel virkelig også kræve at alt går som det skal uden slinger i valsen, og der skal ikke meget til før de griber ind med kejsersnit. Det gode ved det er så, at man automatisk får epiduralblokade, som også anvendes ved kejsersnittet, så man ryger i det mindste ikke i fuld narkose.

  Jeg skal nok lade høre fra mig efter onsdag, og Karina, jeg vil da også meget gerne høre hvordan det går for dig.

   

  som svar til: Øv, baby i UK stilling 36+6 #2664797
  Hopla83Hopla83
  Medlem

  Tak for svaret Signe.

  Det er skam en meget stor trøst. Har snart hørt det fra nogle stykker, at de kan vende sig ret sent, så håbet er da ikke ude endnu.

  Nu er det på onsddag jeg skal til JM, og er spændt. Den flytter sig en del rundt særligt om natten, men er overbevist om, at hovedet stadig er oppe, og jeg mærker kun spark forneden. Så vi får at se.

  Mette

  som svar til: Øv, baby i UK stilling 36+6 #2664519
  Hopla83Hopla83
  Medlem

  Tak for jeres svar Anett og Anne-Mette.

  Anne-Mette, ja det lyder da vist som noget hokus pokus, men meget interessant 🙂

  Jeg lever videre i håbet  noget tid endnu 🙂

  Kram  

   

   

  som svar til: Øv, baby i UK stilling 36+6 #2664488
  Hopla83Hopla83
  Medlem

  35 + 6 🙂

  som svar til: Øv, baby i UK stilling 36+6 #2664487
  Hopla83Hopla83
  Medlem

  Ups, jeg er kun 36 + 6 – det gør jo det hele bedre, så er der jo en hel uge mere for baby at kunne nå at vende sig rundt :-).

  He he, kan altså ikke rigtig hitte rundt i det der med ugerne – hvor pinligt. Håber I kan bære over med mig:-)

  Kram

  som svar til: Navne: Hvor er det svært! #2664125
  Hopla83Hopla83
  Medlem

  Hej Anne-Mette

  Ej, det er altså også suuper søde pigenavne I har der. I kender heller ikke kønnet så; det giver lidt ekstra spænding! 🙂

  Jeg tror også på man skal holde lidt fast i sine første intuitioner, og hvad man selv synes lyder godt og som ikke er for usædvanligt. Man tænker jo også meget på at de små poder ikke skal gå hen og blive mobbet. Men det skulle de i hvert fald heller ikke med de navne vi og I har i spil.

  Fortsat held og lykke med navnejagten – jeg leder videre men holder nok fast i de første intuitioner 🙂

  Er faktisk igang med familiestyrelsens navneliste, hvor jeg er nået til O i drengenavne – puh den er lang – men bare liiige for en sikkerheds skyld, hvis der nu skulle være et navn der er fuldstændigt uovertruffent :-).  

   

  som svar til: Isabella kom til verden i dag kl 10,50 #2664104
  Hopla83Hopla83
  Medlem

  Også stort tillykke herfra!

  Håber det går godt, og at smerterne er aftaget, så du kan nyde den lille.

  Mette

  som svar til: Mon min baby har vendt sig om ? #2664102
  Hopla83Hopla83
  Medlem

  Tak for jeres svar!

  Ja, min jordemoder gav bare klart udtryk for, at kejsersnit er den eneste mulige løsning, hvis den ikke vender rigtigt. Men Signe jeg forstår dig udemærket – og jeg vil da også klart høre om dette ikke er en mulighed, hvis det ender sådan.. Bryder mig bestemt heller ikke om tanken om kejsersnit..

  Jeg mener også at hikkene må være en god indikator, og bilder mig selv ind at den ligger rigtigt, indtil det modsatte bevises.

  Det med fostervand, sagde min JD faktisk også sidst, at jeg havde masser af, så det er jo i hvert fald en fordel..

  I skal nok høre en nærmere update far mig så snart jeg har været til næste JD besøg.

  Kram Mette

   

   

   

   

  som svar til: navn: tvebak eller pattesmølfen? #2664103
  Hopla83Hopla83
  Medlem

  Jamen hvor er det bare fantastisk – er jo ikke til at sætte ord på.

  Din historie gør bare at jeg glæder mig meget mere, og synes det er så fedt at du kun fremhæver alt som positivt – det er bare et dejligt livssyn.

  Rigtig god ferie!

  Knus herfra

  Ps: Vil det monster gerne se billeder af guldklumpen!

Viser 15 indlæg - 1 til 15 (af 40 i alt)