Hjerterum

Forum-svar oprettet

Viser 15 indlæg - 1 til 15 (af 72 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • som svar til: En lille Anna er født! #2528084
  HjerterumHjerterum
  Medlem

  Hej kommende mødre, tak for jeres hilsner. Ja, hun kom godt nok lidt før tid ;-)- hyggeligt. Håber snart jeres små bebser ser dagens lys.

  Jeanette

  som svar til: Køre med lift i bil. #2528100
  HjerterumHjerterum
  Medlem

  Jeg bliver simpelthen nødt til at fraråde dig at bruge liftnet! Vi brugte til det vores datter (dec. 05) og det gik også fint, men her ved nr. 2 så jeg en crashtest på liftnet kontra autostol – og en baby i liftnet kan virkelig komme galt afsted, fordi babyen ligger så “løst” nede i liften!

  Kh Jeanette

  som svar til: Mødregruppe #2527975
  HjerterumHjerterum
  Medlem

  Øh flot 37+6 😉

  som svar til: Mødregruppe #2527974
  HjerterumHjerterum
  Medlem

  Hej Lotte,

  Her i Greve har jeg haft god glæde af min forrige mødregruppe – vi har børn fra dec. 05 og holder stadig kontakten ved lige – og har kunnet mødes lidt på kryds og tværs. Den blev sat sammen af sundhedsplejersken – og hvordan min nye gruppe bliver aner jeg ikke, men jeg giver det en chance, selvom jeg tror at de “gamle” bliver svære at hamle op med ;-). Så jeg kan kun anbefale dig at give det en chance – og du kan jo ikke på forhånd have dårlig samvittighed over, hvis du skulle melde dig ud. Det kan du umuligt vide på nuværende tidspunkt ;-).

  Jeanette 35+6

  HjerterumHjerterum
  Medlem

  Hej Signe,

  Jeg har haft det med jævne mellemrum over de sidste 14 dage og vågnede også en nat, hvor jeg troede det var veer – det føltes sådan (min 2. gang). Har PKS den 16. april, men jeg er så utålmodighed efterhånden, så der godt må ske noget nu ;-).

  Jeanette 37 +5

  som svar til: Baby-udstyr anskaffet #2527751
  HjerterumHjerterum
  Medlem

  Hej Tina,

  Sidste gang overtog vi en brugt, som egentlig var fin nok, dog savnede vi at den var lidt mere kompakt og med kaleche. Så i weekenden valgte vi også at købe en – det blev dog til 1400,00 men så føler vi os også sikre på en god en ;-).

  Jeanette 37 +4

  som svar til: pusletaske?? #2527702
  HjerterumHjerterum
  Medlem

  Jeg hælder heller ikke til dem der ligner computer tasker eller bare er grimme ;-). Så første gang købte jeg en Oilily pusletaske, som jeg har været rigtig glad for. Det er nu lillepigens weekendtaske. Denne her gang har jeg fået en Gaia & Ko Carry All pusletaske, som er lidt ekstra stor og kan rumme til to blebørn + hænge på barnevognen (ligesom Oilily) – og de hænger ikke og dingler, men hænger godt fast og er både smarte og rummelige tasker og mange forskellige farver. Du kan søge på Google og der vil komme mange hjemmesider frem, der sælger de forskellige tasker.

  Mvh.

  Jeanette 37+4

  som svar til: Nødberedskab under den kommende strejke #2527624
  HjerterumHjerterum
  Medlem

  Hej Lotte,

  Først held og lykke med din fødsel – som vist åbenbart er tæt på ;-). Ja, der er to overnatninger på Hvidovre, hvor jeg selv skal føde 2. gang + enestue for mig og manden. Jeg troede heller ikke det var sådan 2. gang, men der blev vi gladeligt overrasket.

  Jeanette 37+4

  som svar til: Et par spørgsmål om termometer + dyne til baby #2527758
  HjerterumHjerterum
  Medlem

  Hej Lisbeth,

  selvfølgelig skal du da have en babydyne, den er uundværlig og en juniordyne er alt for stor. Babyer kan godt lide at blive rullet ind i dynen som en pølse og ligge i mor eller fars arme, og det er altså lidt umuligt med en stor juniordyne ;-).

  Hvad angår termometer, så har vi hele tiden brugt et til numsen med en blød, bøjelig spids og det har aldrig virket generede på hende, da den ikke kommer særlig langt op i numsen.

  Jeanette, 37+1

  som svar til: Baby-udstyr anskaffet #2527739
  HjerterumHjerterum
  Medlem

  Hej Tina,

  Tak for det.Vi har endnu ikke fået købt (eller lejet) en endnu. Men da jeg talte med Babysam fortalte hun, at det stadig var gamle modeller de lejede ud, så derfor overvejer vi bare at købe en ny. Men det kunne da være jeg skulle forhøre mig lidt igen ;-).

  Jeanette 37+1

  som svar til: Ammepude? #2527711
  HjerterumHjerterum
  Medlem

  Trods din mand allerede er overbevist, så må jeg også lige fortælle fra egen erfaring, at en god ammepude er uundværlig ;-). Den lægger sig samtidig langs hofterne og du kan lægge barnet helt op ad dig, så du kan slappe helt af i dine skuldre og ryg, når du ammer ;-). God fornøjelse.

  Jeanette 37 +0

  som svar til: klargøring til den lille #2527411
  HjerterumHjerterum
  Medlem

  Det vil tage dig lang tid virkelig at forstå du er mor – men på den gode måde ;-). Vi venter vores 2. barn nu, men kan helt sætte mig ind i dine tanker og følelser. Du kommer til at opleve noget af det bedste, man kan opleve ved at få et barn. God fornøjelse med alle de følelser I skal til at opleve og rumme på en gang ;-). Det er det hele værd!

  PS: Man forstår ens forældre mere og mere i takt med at ens barn vokser..

  Jeanette 37+0

  HjerterumHjerterum
  Medlem

  Jepp, lige præcis en beskrivelse af mig. Hele natten har jeg ligget med plukveer, mensagtige smerter og nogle hofter som giver sig mere end første gang jeg var gravid. Så jeg synes også snart det må være tid – er godt træt og tung.

  Jeanette, 37+0

  som svar til: Baby-udstyr anskaffet #2527743
  HjerterumHjerterum
  Medlem

  Jeg må anbefale dig, hvis du kan, selv at købe en med kaleche. Det er der som regel ikke på de gamle modeller, som de udlejer. Vi fik vores første barn i december 05, så der kom stolen jo ikke meget ud i luften, da hun blev pakket ind, men da vi rejste sydpå og nærmede os sommeren herhjemme, så blev sol, vind og vejr lidt for heftigt med en autostol uden kaleche. Babysam har nogle rigtige fine højt testede modeller til ca. 1.200 – og som samtidig smyr sig godt omkring den lille baby.

  Jeanette 37+0

  HjerterumHjerterum
  Medlem

  Vi har besluttet os for Anna eller Rasmus – vi ved ikke hvad køn det bliver ;-).

  Jeanette

Viser 15 indlæg - 1 til 15 (af 72 i alt)