Frkskruk

Forum-svar oprettet

Viser 15 indlæg - 1 til 15 (af 1,259 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • som svar til: ‘Travle’ bedsteforældre #2726880
  FrkskrukFrkskruk
  Medlem

  Altså jeg kender det også.. Til en vis grad. Ikke det der med at de altid har huset fuld eller sådan (jo lidt faktisk), men mere det med at der ikke blir givet udtryk for at de gerne vil se os. Vi skal næsten altid invitere os selv eller invitere dem herned. Tænker om I ik ku lave et eller andet sammen, altså invitere dem i svømmere eller noget i den stil, så det blir flyttet til en anden ramme?

  Kh Helle

  som svar til: #2725692
  FrkskrukFrkskruk
  Medlem

  Hej med dig.

  Min tanke er at du skal få ham på afstand. Selvfølgelig har han ret til at overvære scanning/fødsel, men hvor meget vil han se baby derefter? Tænker at der skal være en overensstemmelse mellem jer inden I skal noget som helst sammen. Og det skriver jeg i den bedste mening: han har røvrendt (undskyld mit sprog) dig og nu står du selv med balladen. Han kan ikke bare være far, når det passer ham – det er sgu hårdt arbejde og enten vil han tage del eller også vil han ikke.

  Jeg er sikker på, at du nok skal klare den – med eller uden ham.

  Alt det bedste.

  Helle

  som svar til: Problemer med afføring i ble #2725360
  FrkskrukFrkskruk
  Medlem

  Giv hende mælkesyrebakterier (i pilleform kan tygges/eller sprøjt, som kan komme i vand – – købes på apoteket) Det har ændret min søns toiletvaner helt afsindig. Han er også 3,5 – smed bleen for 3-4 mdr siden. Til at græde (ikke hver gang) han lavede stort, ofte hård mave, har været bange for at sidde på potten/toilet og lave stort, da det plejede at være ubehageligt, til nu at have helt normalt afføringsmønster og har FULDSTÆNDIG styr på det. Det har virkelig gjort en forskel….

  Kh helle

  som svar til: #2725135
  FrkskrukFrkskruk
  Medlem

  Men vi kan vel godt blive enige om at mødre ikke tager på cafe for barnets skyld?

  Kh Helle

  som svar til: Hvordan melder man sig ud af denne side? #2725132
  FrkskrukFrkskruk
  Medlem

  Okay… Det lyder som om I har lidt issues..

  FrkskrukFrkskruk
  Medlem

  I vores nærområde kan vi:

  Gå ned og klappe køer
  Gå ned og fodre ænder
  Gå om til Kolonihaven, som bh’en ‘ejer’ men som står tom i sommerferien
  Besøge andre børn fra vs og bh
  Lave hj.lavet vafler 😉
  Gå på den nærliggende legeplads og andre legepladser
  Gå på blomsterjagt i skoven

  …. Jeg er alene hjemme med børnene (næsten 2 år og 3,4 år)i to uger i sommerferien uden bil, så lægger vægt på at det skal være enten på gåben eller cykel.

  Kh Helle

  som svar til: #2724480
  FrkskrukFrkskruk
  Medlem

  What the…?

  som svar til: Må dit barn blive passet af en ryger? #2724058
  FrkskrukFrkskruk
  Medlem

  Helt enig med anette og ditte. At have ondt af rygere er en ting jeg i hvert fald ikke har! Er selv vokset op med en far, som røg (er stoppet nu) men hold op, hvor var det ufedt at køre på ferier i en bil fuld af røg…

  Kh Helle

  som svar til: Hvordan melder man sig ud af denne side? #2723940
  FrkskrukFrkskruk
  Medlem

  Må man ikke henvise til facebook da?
  Det lyder da mærkeligt?!

  Vh Helle

  som svar til: Søskende reaktion #2723742
  FrkskrukFrkskruk
  Medlem

  Hej.

  Tænker det lyder normalt. Det var også svært for vores dreng, da han blev storebror som 17 mdr. Og efterfølgende flyttede vi – der kom også en reaktion. Jeg vil også sige: tryghed, tryghed, tryghed. Vil hun bæres ud til bilen, so be it. Vil hun sove hos jer, so be it.

  Det handler om at hun skal finde ud af at hun er ok, at hun har en sikker base, at mor os er der for hende… At hun bliver passet på. Pludselig er hun ikke lille pige mere, men skal (måske selvom I ikke har sagt noget)/føler sig som en stor pige. Hun skal os have lov til at være lille. Husk det.

  Jeg kan godt forstå, du er frustreret. Det er bare smadderhårdt at have to så børn, men i takt med at den lille bliver større, så bliver det hele også nemmere.

  Skriv igen, hvis der er mere.

  Kh Helle

  som svar til: 3 år og TV / DVD? #2723662
  FrkskrukFrkskruk
  Medlem

  Hej Christiane –

  Ramasjang er blevet aldersopdelt, så ramasjang er for 0-5 år og deres nye kanal Ultra er for de større børn.

   

  Vh Helle

  som svar til: 3 år og TV / DVD? #2723657
  FrkskrukFrkskruk
  Medlem

  Hej Anjoha.

  Godt emne at bringe på banen, synes jeg. Herhjemme er Mikas slet ikke interesseret i tv eller spil eller whatsoever, så han er udeladt i denne debat (han er 20 mdr). Lauritz er jo også 3,2 år, og han er gerne træt (!!!) når han kommer hjem fra bh og vil gerne stene lidt fjernsyn (ramasjang) der og det må han gerne. Enten sammen med os eller alene. Han vil gerne lige koble af og det vil jeg egentlig os gerne 😉 Han ser vel en halv times tid og så får han får meget krudt i røven til at sidde dér længere. Han har faktisk fjernsyn på værelset, men det bliver nærmest kun brugt når han er syg. 

  Spil osv er vi ikke kommet til endnu. Jo  – han vil gerne lege med cirkeline på Ipaden, men ellers ikke. Nok også fordi hverken mig eller farmand gider spil (på computer altså ;))

  Inden han skal sove får han lov til at se 1-2 små film på Ipaden af 5-10 minutters varighed sammen med en af os – som regel mig. Det er en fast lille rutine og han elsker det. Det er lige en hygge stund, hvor vi lige kan falde ned inden han bliver puttet. Om morgenen i weekenden må han godt se ramasjang, der flader vi totalt ud i nattøj 😉 Om morgenen i hverdagen er der totalt slukket. Vi er ikke engang inde i stuen, så det er så let 🙂

  Sådan er det hos os 🙂

  Kh Helle

   

  Ps: hvordan går det med mavsen?? 🙂

  som svar til: Sut #2723631
  FrkskrukFrkskruk
  Medlem

  Altså vi byttede sutterne med en traktor, da min søn var 2,7 år. Det gik over alt forventning, og han smed selv sutterne i skraldespanden og valgte selv traktoren i butikken. Han snakkede lidt om dem, men han vidste jo godt hvor sutterne var henne (=skraldespanden i et indkøbscenter).

  Så det var sådan vi gjorde det… Måske han kan give dem til julemanden (måske et dumt tidspunkt) eller en anden, som sender en gave retur?

  Kh Helle

  som svar til: Hårtab efter fødsel #2723605
  FrkskrukFrkskruk
  Medlem

  Det er helt normalt. Du kan gå i Matas og købe nogle tabletter, som skulle hjælpe på det – de er dog ret dyre! Ved mig gik det over af sig, da baby var omkring 10-11 mdr.

  Kh Helle

  som svar til: Ventebukser #2723086
  FrkskrukFrkskruk
  Medlem

  Eller købe almindelige haremsbukser, som kan sidde under maven 🙂

  Vh Helle

Viser 15 indlæg - 1 til 15 (af 1,259 i alt)