Filosofie2

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 877 total)
 • Author
  Posts
 • in reply to: Hej med jer… #2700129
  Filosofie2Filosofie2
  Member

  Jeg uddyber lige: Jeg kan ikke se på listen over mødregruppens blogindlæg, hvilke der er private og hvilke der ikke er? Men begge slags står der?

  Jeg synes også det er et fint initiativ!

  in reply to: Præsentationsrunde…! #2700121
  Filosofie2Filosofie2
  Member

  Hej igen – længe siden?

  Sofie, hedder jeg. Er gift med Kim på 16. år og har kendt ham siden jeg var 17½. Jeg er nu 40 år vi har 3 dejlige unger på 6, 9 og 12: Oskar, Sebastian og Olivia. Skønne unger alle tre og gode fødsler – alle 3 dagen før termin. Skolen er god for dem og Oskar (6. kl.) går til bas/ spejder + valgholdsløbetræning, Sebastian (3. kl.) til fodbold/ trommer og Olivia (0. kl.) til kor og springgymnastik. Vi har haft mange år med svømning, men tager lige en sæson uden.

  Jeg er lærer – har fået en 1. klasse og ELSKER DET! Musik og matematik er mine yndlings-(linie)fag.

  Vi bor i Albertslund.

  I 2005 da jeg ventede Olivia fandt jeg vej herind – hvordan husker jeg ikke…

  Kh, Sofie

  in reply to: Huller i ørerne… #2661414
  Filosofie2Filosofie2
  Member

  Hvor er det dog dejligt at finde sådan en debat!? Har følt mig gammeldags og på tværs, fordi jeg bare IKKE synes det er ok med ørenringe til børnehavepiger…

  Eller skolepiger, for den sags skyld…

  Så min tøs får lov at vente – måske endda længe…? Selv fik jeg ikke lov da jeg plagede som 9-årig (og havde fået et par ørenringe af min “rebelske” moster), men måtte vente til jeg var 14…

  Og jeg ser dagligt piger, hvor jeg tænker som dig, Katja: Sådan må Olivia bare IKKE komme til at se ud…

  Kh, Sofie

  in reply to: Top hysterisk snart 6 årig hver morgen. #2661418
  Filosofie2Filosofie2
  Member

  Olivia er jo lidt yngre, men jeg synes bestemt at særligt den følelsesmæssige del passer præcist på hende…

  Vi lader hende tage tøj på selv og retter kun i forhold til vejret… Hun er nogenlunde med på, at der er buksedage og langærmedage…

  Men KORS hvor er der bare selvretfærdighed og indignerethed over hende p.t. Det er NÆSTEN ikke til at holde ud! Og andre gange skal vi virkelig passe på ikke at grine…

  Jeg så aldrig et svar på hvornår det holder op? ;o)

  Kh, Sofie

  in reply to: Giv os dit barns sjældne navn #2659846
  Filosofie2Filosofie2
  Member

  Nej, det kan jeg og prins Joakim (og Alexandra) da også??

  in reply to: #2657584
  Filosofie2Filosofie2
  Member

  Hm… Jeg er så ked af det hver gang en mor, der rigtig gerne vil amme, ikke lykkes med det. Det er bare SÅ ærgerligt og jeg må indrømme, at det jo ligesågodt kunne have været mig, den gang jeg fik nr. 3. Min søde mormor havde indlogeret sig selv, så hun kunne hjælpe til efter fødslen, men jeg tror simpelthen, at hun alt for meget “Lige tog den lille”, så jeg havde tid til de store. Hvilket resulterede i, at min nyfødte babypige blev ved med at falde i søvn, kun fik skummetmælk og aldrig blev vant til at være rigtig mæt?

  Jeg følte mig SÅ utilstrækkelig da hun 5 uge gammel havde tabt 200 gr ifht fødselsvægten og blev ved med at sove meget… Men min søde sundhedsplejerske gav mig et råd, som jeg er LYKKELIG for i dag:

  “Giv flaske som opfyldning efter HVER amning i en uge.” Pigen var træt og havde simpelthen ikke KRÆFTER til at sutte færdig ved hvert bryst!? Efter en uges tid skar vi ned til efterfyldning om aftenen. OG tænk engang: Efter 1 mdr kunne jeg gå tilbage til fuld amning?

  Det krævede (sådan som hende I skælder sådan ud nævner), at jeg måtte skære lidt ned på aktivitetsniveauet, mormor blev sendt hjem og jeg gav al rengøring til min mand. Men det lykkedes og jeg er LYKKELIG for det. For jeg NØD at amme!?

  Men tilgengæld havde jeg også et barn der gerne ville tage en flaske en gang imellem, hvilket var en stor gave!! Ingen børn er ens, og jeg fordømmer INGEN! Men jeg tror, at der er mange måder at opnår en succesfuld amning på, og min gamle garvede sundhedsplejerske var bare FANTASTISK!? Jeg troede knapt på, at det ville lykkes med “deltids-mme” – men det gjorde det. Pga af efterfyldningsteknikken og filosofien om, at hun ikke havde kræfter til at sutte holdt vel sådan set stik?

  Kh, og et ønske om en god oplevelse med at nyde baby – uanset om det er ved brystet eller med en flaske i hånden: Sofie

  PS: Jeg har ammet mine 3 børn fuldt til de var ca ½ år og derefter i 2, 2½ og 21 mdr før sidste ammetår. Pigen sagde selv stop, drengene stoppede da jeg blev gravid igen. Endnu et tabu omkring amning: At amme længe?! Men hos mig foregik den sidste tår når de kom hjem fra vuggestue i egen sofa og som en salig stund for mor og barn. Ingen skrig og skrål i supermarkeder eller svømmehallen; jeg bestemte selv hvornår de kunne få!

   

  in reply to: #2656528
  Filosofie2Filosofie2
  Member

  Hej Lone!

  Hvad med mine gamle indlæg? Hvornår kommer de? Fra 2004 og 2005 frem til januar 2006… *Suk* Jeg er ved at indstille mig på, at I har glemt mig? Men er jo nødt til at spørge: Har I glemt mig?

  Vh, Sofie

  in reply to: #2656474
  Filosofie2Filosofie2
  Member

  Den savner jeg også, den funktion! Det gjorde, at man følte sig “set”… Og gave liv til min oplevelse af ND…

  Kh, Sofie

  in reply to: Sæsonpremiere på DH #2653072
  Filosofie2Filosofie2
  Member

  DH???

  in reply to: Cykel til ungerne #2652948
  Filosofie2Filosofie2
  Member

  Øh, Olivia har altså arvet sine brødres blå Winther… Måske er jeg en dårlig mor? – men jeg synes simpelthen den var for dyr at skifte ud…?

  Og hun kan egentlig arve den næste også, for den er gul/rød/sort med flammer… Vildt sej! Ellers tror jeg faktisk også, at vi kan arve en fra mine afdøde venindes datter.

  Har det også VIRKELIGT dårligt med at skulle skifte cykler ud hvert andet år til alle tre unger…

  Kh, Sofie

  in reply to: Et nyt arbejde #2652904
  Filosofie2Filosofie2
  Member

  Tillykke! Det er da for vildt!! Vovet – modigt – og sejt! Krydser fingre for din mand… Og at den kryptiske mail var læst rigtigt…

  Kh, Sofie

  in reply to: FGruppen på Facebook #2651802
  Filosofie2Filosofie2
  Member

  Vil gerne inviteres. Og du kan finde mig via Katja. Er du ikke “ven” med hende på FB?

  Kh, Sofie

  in reply to: #2651168
  Filosofie2Filosofie2
  Member

  Mine er stadig væk og jeg har ikke skrevet nogle private…

  Kh, Sofie

  in reply to: #2648978
  Filosofie2Filosofie2
  Member

  Nej, mine er også stadig væk og intet nyt…

  /Sofie

  in reply to: 5 års undersøgelse #2648912
  Filosofie2Filosofie2
  Member

  Uha, jeg er da vist HELT bagud…? Snakkede med lægen om 4-års undersøgelsen som jeg glemte, men så mente de, at jeg bare kunne komme når hun var 5… Det er så nu. Men vi har bare SÅ dårlig tid…

  Hun er omkring 116 cm og vejer 22 kg (ca)

  SKøn er hun også… ;o)

  Kh, Sofie

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 877 total)