FieBLarsen2

Forum-svar oprettet

Viser 15 indlæg - 1 til 15 (af 105 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • Hvis den skal bruges i en klapvogn vil jeg også helt klart anbefale voksi, som altid er varm også når det er meget koldt!! Ulden gør at den temperaturregulerer helt fantastisk og den egenskab har dun ikke – det bliver hurtigt enten for varmt eller for koldt!! Men men, det kommer også fra en voksi-fan, der har haft alle tre børn i den samme voksipose – og så er det jo ikke mange børn i den sidste ende – der er sovet mange middagslurer i den! Og ja vi har også brugt den mange gange bare i en klapvogn også midt om vinteren :-))
  Bruger sjældent overlæderet – man kan jo bare tage et regnslag på – posen har altid holdt ungerne varme :-))
  Kh Fie

  som svar til: Tisser i sengen…hjælp #1979731

  Smilla bruger også stadig natble – og den er altid våd! Ligesom dig har vi lavet lidt research og er kommet frem til at det hormon hjernen skal udskille ikke er aktiveret hos hende. Samtidig har hun en lille blære, for hun tisser mange gange i løbet af dagn.

  Vi har forklaret Smilla det der med hormonerne i børnesprog (fortalt hende at hendes hjerne ikke fortæller blæren, at den ikke skal tiss om natten), og at det ikke er noget hun kan gøre noget ved – det skal nok komme. Men jeg tror nu også, at jeg lige nævner det ved 5-årsundersøgelsen! Jeg ved man kan få medicin, der hjælper, men det venter vi med, til det bliver et socialt problem for hende (Sove hos veninder osv.)

  Mange hilsner
  Fie

  som svar til: Skolestart?? #1979728

  Hej igen …

  Ja jeg kigger stadig forbi – og ja Smilla skal starte i skole til sommer – tror jeg nok … Vi har været meget i tvivl, men alle dem hun leger med i bh skal i skole, og ser vi på dem, der er tilbage, så leger hun aldrig med dem, og hun virker MEGET større end dem! Så vi har taget konsekvensen og har sagt, at så må hun tage to år i børnehaveklassen, hvis ikke hun er moden nok til at klare 1. klasse!
  Hun er kvik, men har altid travlt, så jeg tvivler på om hun kan sidde stille. Bh siger hun er god til at koncentrere sig, hvis hun har interesse for det, hun laver – så må vi jo håbe skolen interesserer hende… Hun fungerer fint socialt, dog er hun ikke ‘førerhun’, men det skal de jo heller ikke alle være!

  Nå masser af tanker herfra – godt at høre fra dig igen!

  Kh
  Fie

  som svar til: Er det helt slut? #1979721

  I’m here – en gang imellem!!

  Kh Fie

  som svar til: Hvad gør man når #2586779

  Jeg har ingen løsning, men sender dig mange tanker. Endvidere vil jeg trøste dig med at drænene hurtigt er overstået, og du hurtigt vil mærke bedring.

  Mht. manden ville jeg nok forlange en gang parterapi, før jeg lod ham smutte – det er jo ikke den nemmeste tid i lige har været igennem, derfor kan der j godt være følelser tilbage, hvis I fik hjælp til at bearbejde det – har i prøvet det? Jeg har hørt kloge mennesker sige, at man ikke skal lade sig skille før ens børn er min. et år, da man fx ikke kan tage rationelle beslutninger uden søvn.

  Kh Fie (knus herfra)

  som svar til: ABC tvillingeklapvogn-kender I den? #2586415

  Jeg har en ABC klapvogn, og er rigtig glad for den – Kender du toejbamsen.dk – de har mange gode tilbud, og hende der har den har selv tvillinger! Prøv evt. at tage op i butikken – hvis du bor i nærheden af Århus – jeg får altid gode tilbud og god vejledning når jeg møder op in real life!

  Kh Fie

  som svar til: Højstol!?!?!?!?!?! #2586328

  Helt klart stokkes trip trap – den er god, sikker, flot, og den er også let at gøre rent, og som nævnt ovenfor vokser den med barnet – vi har også en til hver af pigerne! Jeg ville ikke vælge en med bakke – børnene skal da sidde med ved bordet!

  Kh Fie og Alba på snar 5 måneder – der stadig ammes fuldt ud, så vi tænker ikke i høj stol endnu!

  som svar til: #1302053

  Smilla på 4 har ikke brugt ble i 2 år, men om natten bruger hun ble, og hun tisser meget!!! Vi har skiftet til huggies nighties og de er de eneste, der holder hende tør! De koster dog 6 kr. pr. stk, men jeg tror, det er billigere end alt det vasketøj, vi havde før, og det er i hvert tilfælde rarere for Smilla.

  Jeg har læst en del om nattetisseri, og det er ikke noget, man skal gøre noget ved (altså tage dem op at tisse om natten, træne dem osv.), det er et stof, hjernen skal udskille, så der produceres mindre tis om natten, og det sker på forskellige tidspunkter v. børn)

  kh Fie – hvis største pige også smed natbleen, da hun var 2½, men Smilla på 4 tisser stadig rigtig meget!

  Kh Fie

  som svar til: Hvem er tilbage herinde? #2586198

  Jeg er her skam også, men kigger mest med, da der er rigeligt at se til med tre børn!

  Jeg er her også. Er mest bare med på en kigger et par gange om dagen 🙂

  Navn: Fie
  Alder: 33
  Mor til Alba 28.10.08 – en dejlig tøs på 65 cm og 7 kg (for en uge siden) – hun er barn nr. 3 har to piger mere en fra 2001 og en fra 2005

  Jeg bor i Århus

  kh Fie og Alba

  som svar til: Giv os dit barns sjældne navn #1373919

  Ja vi har altså også en Lucca, og jeg synes, det er et fantastisk smukt navn!! Nr. 2 hedder Smilla, og Alba får først officielt sit navn d. 8. marts – 3 smukke og specielle navne til tre smukke og specielle piger!!

  Kh Fie

  som svar til: MAD:) #2585840

  Ja – de skal være min 4 mdr., før de må få vand, der ikke er kogt.

  Kh Fie

  som svar til: Skruk! Er jeg en eneste? #2585736

  Jeg havde håbet, at nr. 3 skulkle sætte en stopper for det at være skruk, men nej, og min mand har det ligeså. Vi elsker babyer, jeg har nemme graviditeter og alle tre piger har sovet fint og været glade og smilende – så her er det ikke lysten, men fornuften, der skal sætte en stopper for babyerne, og jeg må nok erkende, at det er bedst, hvis vi stopper her, også hvis vi skal kunne passe vores jobs og være der 100% for de tre, vi har!

  (Men måske om 4 år …).

  Kh Fie (som er permanent skruk!)

  som svar til: OPDATERET FØDSELSLISTE 14/10 #2585372

  Hej – jeg vil også gerne være med!

  Mit navn: Fie / FieBLarsen1
  Køn: Pige
  Babys navn: Alba
  Fødselsdato: 28.10.08
  Termin: 21.10.08
  Vægt: 3750
  Længde: 51 cm
  Fødselsmåde: Naturligt
  Smertelindring: ingen – nå-jo akupunktur, men det lindrede ikke!
  Fødested: Skejby

  som svar til: Det blev en Chili! (fødselsberetning) #2585259

  Strt tillykke med Chili – dejligt navn, spicy i modsaætning til hendes tilsyneladende blide natur!

  Kh Fie og Alba 6 dage

  som svar til: Hvordan er det med de slynger… #2585174

  Jeg havde en ringslynge, som var nem at bruge og behagelig for både mor og barn sidste gang – denne gang har jeg på Sisses anbefaling også købt en vikle, og jeg glæder mig til at bruge både den og slyngen!!

  Det kan varmt anbefales – specielt hvis man har ældre søskende!

  Kh Fie og Alba (en dag gammel)

Viser 15 indlæg - 1 til 15 (af 105 i alt)