F1mor

Forum-svar oprettet

Viser 6 indlæg - 1 til 6 (af 6 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • som svar til: Farvel og tak for denne gang #2704652
  F1morF1mor
  Medlem

  Det er jeg også rigtig ked af at høre 🙁

  er jo nok det vi alle frygter mest. Jeg håber at alt går som det skal på mandag og at i hurtigt kan blive gravide igen.

  mange hilsner

  F1mor

  som svar til: Farvel og tak for nu #2704437
  F1morF1mor
  Medlem

  Kære Sus

  Har prøvet det og det er en oplevelse som man bare skal klare sig igennem. Det er helt klart noget af det hårdeste min kæretse og jeg indtil nu har været igennem. Håber i klare jer igennem og at det lykkedes for jer næste gang.

   

  F1mor

  som svar til: Dejligt NF #2704220
  F1morF1mor
  Medlem

  @ Twester – nej vi er ikke blevet tilbudt en TS, tror det er meget afhængigt af hvor man bor og måske også af ens læge. Overvejer at høre en af lægerne på mit arbejde om de vil skanne mig, men vil samtidig ikke have at alt for mange ved noget før jeg har været til NF

   

   

   

  som svar til: Dejligt NF #2704189
  F1morF1mor
  Medlem

  Hej Alle

  Vi venter også på det bliver vores tur, men vi har først tid d. 10 februar så synes der er alt for længe til vi får lov at se den lille. Vi ser meget frem til skanningen, men er samtidg meget nervøs, da jeg under sidste gravidtet røg ind til akut skanning 5 dage før nf og fik at vide at jeg havde mistet barnet. Tror først jeg rigtig kan “nyde” at være gravid, når jeg ved at der er liv derinde.

   

  knus

  som svar til: Øv bløder rigtig meget :-( #2703692
  F1morF1mor
  Medlem

  har selv prøvet at få en spontan abort og det er ikke sjovt. Håber du får fat i din mand og at i klarer jer godt igennem med masser af gåpå mod. 

  som svar til: Arbejde. #2703555
  F1morF1mor
  Medlem

  Jeg synes også det er svært at finde ud af hvor længe man skal vente med at sige det på arbejdet. Jeg arbejder som radiograf og er derfor i risiko for at blive udsat for røntgenstråling og det er ikke noget man skal når man er gravid. Derfor bør man fortælle det så tidligt som muligt, men da jeg ventede mig sidste gang for ca. 1 år siden fik jeg en spontan abort og har defor ikke meget lyst til at sige noget før jeg er blevet skannet.

  Har overvejet bare at sige det til min nærmeste leder, da det er dem der planlægge, hvor hvilket rum vi arbejder i, men har ikke besluttet mig endnu.

Viser 6 indlæg - 1 til 6 (af 6 i alt)