Ditsen

Forum-svar oprettet

Viser 15 indlæg - 1 til 15 (af 41 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • som svar til: Jubbiiiiiii…. :)))) #2713338
  DitsenDitsen
  Medlem

  Tillykke! Hvor dejligt 🙂

   

  som svar til: Øv… Skidt NF. :( #2713186
  DitsenDitsen
  Medlem

  ØV! faldt lige over denne tråd og blev sgu lidt sur.

  Fru_k skriver et personligt og følelsesladet indslag, der rummer den sorg det er ikke at kunne få børn, at endelig være gravid og så skulle være nervøs og bange for det lille fosters velbefindende. Jeg kan ikke forestille mig andet end, at havde det været mig, ville følelserne have været nøjagtig de samme.

  Det jeg synes er ærgerligt er MetteSilkeborgs indlæg. Hvorfor har du behov for at gøre situationen endnu værre for en kvinde, der i forvejen står i et super svært dilemma? Øv! Det er tarveligt synes jeg! Du har helt og holdent ret til din holdning, men lidt medfølelse i denne situation havde måske ikke været for meget!

  Jeg håber at du fru_k kan abstarhere fra et lidt surt opstød/anklage og huske på at det er din beslutning. Lyt godt til PerBis kloge indlæg – jeg siger det samme 🙂

  Jeg vil tænke på dig og håber alt det bedste for dig og dit kommende perfekte (for det bliver det uanset hvad) barn!

  Kh Ditsen

  som svar til: Stofbleer eller plast? #2706654
  DitsenDitsen
  Medlem

  Hey…jeg faldt lige over det her indlæg, mens jeg surfede lidt rundt.

  For mig er det vigtigste at bleerne ikke er allergifremkaldende. Jeg har et barn med sart hud, arvet efter mig. Derfor har jeg fra dag 1 været meget obs på denne del af blevalget.

  De eneste bleer jeg har kunnet finde, der har en god standard, med svanemærke og som er testet af astma og allergiforbundet, er Coops bleer fra Änglamark. Dem bruger vi og er meget glade for dem!

  De gange vi har prøvet andre bleer har ikke været nogen succes. Selvom visse stoffer ikke må anvendes i bleer længere, er der andre og lige så allergifremkaldende stoffer der stadig bliver brugt!

  Desuden vil jeg sige at jeg har læst en undersøgelse (kan selvfølgelig ikke finde den igen) der viste at der ikke var nogen besparelse på at bruge stofbleer. Den pegede tvært i mod på de miljømæssige konsekvenser ved kogevask og tørretumbling…

  Hmm altså allergitestede bleer er der ikke for mange af!

  Det er en jungle og man må prøve sig frem og finde det, der passer bedst til jer og jeres barn!

  Kh Ditsen

  som svar til: Jeg er så træt, så træt.. #2705911
  DitsenDitsen
  Medlem

  Hej Kristina

  Jeg var også mega træt i sidste uge.

  Jeg sagde det til jordemoderen, da jeg var der. Hun sagde at trætheden skulle gå væk nu og ville derfor have tjekket min blodprocent. Min læge tog en blodprøve og tjekkede mit ‘blodbillede’. Alt var normalt, men trætheden er også gået i sig selv igen.

  Få det tjekket! Det er ikke rart at have blodmangel.

  Kh Ditsen 16+?

  som svar til: Er fuld af bekymring…. :-(( #2702971
  DitsenDitsen
  Medlem

  Kære Mille

  Jeg kan godt forstå at du er nervøs. Jeg vil dog sige, at jeg også har oplevet stikkende smerte der varede kort tid og ikke fortsatte, både i min første graviditet og denne gang. Ingen af gangene har der været noget galt! Det er oftest ligamentsmerter (musklerne der giver sig i underlivet) og de er helt ufarlige!

  Hvis du fortsat er nervøs og ikke kan vente til NF, ville jeg gå til lægen igen.

  Jeg blev tidligt skannet, da jeg var 6+5 og da kunne man sagtens se hjerteblink!

  Pres lidt på eller henvend dig til en privatklinik. Det koster ca 2000 kr og jeg synes helt klart ikke at du bør gå denne vej, da din bekymring er reel og der er lang tid til uge 12. Din læge burde kunne sende dig til en tidlig skanning (man kalder det en tryghedsskanning).

  Men, men, men igen vil jeg sige at jeg ikke tror der er grund til bekymring. Du har kun haft denne ene oplevelse og graviditetstegnene kommer og går gennem hele graviditeten.

  Held og lykke med det!

  Jeg krydser fingre for dig 🙂

  Kh Ditsen

  som svar til: Babyalarm #2693100
  DitsenDitsen
  Medlem

  Hej!

  Vi har en alarm der hedder NeoNate købt hos Ønskebørn. Begge alarmer er små og med snor (som kan tages af) og de skulle udsende meget mindre stråling end andre alarmer (de reklamerer de med). Der følger to opladere med, men de holder længe (flere døgn) uden opladning. Der er mange kanaler og frekvenser.

  Den er ikke helt billig (omkr. 1200) men vi er super glade for den! Flere i min mødregruppe har også købt den efter at have droppet andre modeller.

  Jeg får ikke procenter 😉 er bare rigtig glad for min babyalarm 🙂

   

  som svar til: Jern??? #2692815
  DitsenDitsen
  Medlem

  Det er rigtigt at det anbefales alle at give jerndråber fra 6 mdr. Men det er kun meget få børn der lider af jernmangel. Da det ikke gør noget med jerntilskud anbefaler man det til alle for at undgå jernmangel.

  Jeg giver det ikke, da jern har den ulempe at det er meget forstoppende. Min datter har i forvejen meget træg mave her efter hun er begyndt på grød. Hun stopper helt til, hvis hun får jern. Det er meget usundt for tarmsystemet og dermed er det pest eller kolera.

  Jeg prøver at give hende MME i kop ved måltider for at dække lidt jernbehov, men ellers håber jeg bare at hun ikke er et af de få børn der lider af jernmangel.

  Kh Ditsen

  som svar til: Herlev eller Hillerød? #2691044
  DitsenDitsen
  Medlem

  Jeg fødte på Hillerød i december ’10 og var super glad for hele forløbet!

  Vi fik også lidt over to døgn på enestue efter fødslen, med plads til både far og gæster 🙂

  Vi blev fulgt af flere meget kompetente jordemødre og sygeplejersker – en rigtig god oplevelse som vi også vælger næste gang.

  Jeg har en veninde der fødte på Herlev lige inden og hun var ret misundelig på vores oplevelse på Hillerød. Hun oplevede ikke samme niveau på Herlev…..

  Men det er selvfølgelig individuelt og der er erfaringer med det hele fra begge steder.

  Vælg ud fra din mavefornemmelse og informationsniveauet!

  Held og lykke 🙂

  som svar til: Statistik: Hvad hedder dit barn? #2680779
  DitsenDitsen
  Medlem

  Fra 8. dec. 2010

  som svar til: Vilmas (ikke-eksisterende) dagsrytme! #2680463
  DitsenDitsen
  Medlem

  Hej Mette

  Jeg er lige på besøg fra decembergruppen. Jeg har Augusta fra den 8. dec.

  Jeg ledte lidt efter indlæg om rytmer og faldt over dit.

  Jeg synes også du ammer meget!!! Augusta får mad hver 3.-4. time hele døgnet. Sådan er det lige nu, men det svinger jo og det kan sikkert nå at ændre sig.

  Det lyder ellers som en dejlig dagsrytme I har! Især den med en lille lur til jer begge. JEg glemmer at hvile mig midt på dagen. Til gengæld sover vi ret længe (har ikke andre børn) og står nogle dage først op ved 10 tiden. Det er dog ikke en rytme der skal fortsætte, for så kommer jeg da aldrig på arbejde igen 😉

  Augusta sover stadig det meste af dagen. Har vågne perider på 1-2 timer, hvor vi leger og ‘snakker’ på aktivitetstæppe eller i skråstolen. Om aftenen er hun lidt mere vågen, men hun sover meget!!! Er nogle gange lidt fristet til at vække hende 🙂

  Jeg synes også det går mega stærkt med sådan en lille en. Hun bliver så stor og lige om lidt kan hun gå og snakke…suk! Men jeg nyder hvert øjeblik og tænker at jeg skal nyde at hun er enebarn, og at jeg ved nummer to ikke kan bruge samme tid og energi, som jeg kan nu.

  Til gengæld må det være sjovt at se den stores reaktion på den nye lillebror/søster.

  Kh Ditte

   

  som svar til: Hejsa #2680033
  DitsenDitsen
  Medlem

  Velkommen til!

  Jeg hedder Ditte og har Augusta som er fra den 8. dec. 🙂

   

   

  som svar til: Dét navn der – ÅÅÅRHA! #2679868
  DitsenDitsen
  Medlem

  DET kender jeg godt!!! Jeg var også rigtig meget i tvivl. Til sidst tog vi min kærestes favoritnavn- Augusta. Men jeg kan stadig komme i tvivl og tænke – Er det for langt, er det for kedeligt, er det for svært at stave, er det for gammeldags…hmm måske vi hellere skulle taget Karla eller Olivia eller….hehehe det er bare svært det med navne, det er jo resten af livet og der er så mange fine navne!!!

  Nu er der gået et par uger og nu er det for sent – nu hedder hun Augusta og er en Augusta 🙂

  Mit råd til dig: Spring ud i det – vælg Hjalte (et rigtigt flot navn i øvrigt) og om et par uger så er og bliver han en Hjalte 🙂

   

  som svar til: Tid til status? #2679693
  DitsenDitsen
  Medlem

  Ha ha ha hvor skønt at hun har ‘opdaget’ en hånd 🙂 Augusta har ikke ‘fundet’ nogen legemsdele endnu, til gengæld smiler hun bevidst og det er jo helt vidunderligt!!!

  som svar til: Hvor meget må de sove? #2679509
  DitsenDitsen
  Medlem

  Hej Anne-Mette

  Augusta har også sovet helt utrolig meget her de første 4 uger. SP siger at det er helt normalt og som Lone skriver er det vigtigste at de ikke er passive når de er vågne.

  Jeg blev også lidt nervøs for om hun sov alt for meget, men det er kun godt 🙂 Nu har hun så lige taget et døgn, hvor hun næsten ikke har sovet pga. maven 🙁 Det er absolut bedre med et sovende barn skulle jeg hilse at sige 😉

  Kh Ditte (som er MEGET træt)

  som svar til: behandling af hormonknopper #2679005
  DitsenDitsen
  Medlem

  Hej Anne Mette

  Augusta fik noget hormonudslæt her for et par dage siden. Det var formentlig en reaktion på hormonknopperne. En læge jeg kender så det og udskrev en mild hydrokortison (Mildin). Det virkede meget hurtigt (1 dag- to smøringer) og skulle være meget harmløst!

  Prøv at få det fra din læge, det er meget effektivt!

  Håber det virker og at I får en rigtig god barnedåb 🙂

  Kh Ditte – der selv lider af eksem og derfor ikke er så bange for at anvende kortison.

Viser 15 indlæg - 1 til 15 (af 41 i alt)