Dahl11

Forum-svar oprettet

Viser 15 indlæg - 1 til 15 (af 1,844 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • som svar til: Puha skal til samtale om lidt #2651389
  Dahl11Dahl11
  Medlem

  Har ikke så meget tid, så du får den korte – røv og nøgler!

  Kh Ulla

  som svar til: Hallo! Hvor er I henne alle sammen?!? – #2651019
  Dahl11Dahl11
  Medlem

  Ja, det er godt nok stille. Jeg er her stadig og regner også med at blive her (med mindre jeg er den eneste selvfølgelig)

  Kh Ulla

  som svar til: ÆG! hvilken slags bruger I – og hvorfor? #2650753
  Dahl11Dahl11
  Medlem

  Hej Malene

  Jeg er heller ikke særlig forskrækket mht til at spise rå æg. Lukas må fx godt smage på dejen når vi har bagt. Dog er jeg lidt mere forsigtig med Nikolaj som heller ikke er så gammel endnu, hvis han fx får spejlæg, vender jeg den lige så den bliver stegt på begge sider, det gør jeg ikke ved Lukas eller os andre.

  I børnehaven må vi ikke bruge alm æg, så der bruger vi selvfølgelig past. æg.

  Kh Ulla

  som svar til: Fodboldskole #2650010
  Dahl11Dahl11
  Medlem

  Så er billetten købt. Tror det bliver fedt for ham (og faderen)

  Kh Ulla

  som svar til: Sygedage #2649963
  Dahl11Dahl11
  Medlem

  jeg kan sagtens forstå at det er svært at det er svært at få det hele til at hænge sammen, men der hvor det problematiske er (for mig at se) er at hun tager hjem fordi barnet er syg, får sin mor til at passe barnet mens hun selv handler. Hvis det var en mulighed at få mormor til at passe barnet skulle hun jo tage tilbage til arbejde og ikke ud at handle. Det måtte hun så gøre EFTER arbejde. Eller også skulle hun få sin mor til at handle for hende. Jeg synes virkelig det er under al kritik den måde hun gjorde.

  Kh Ulla

  som svar til: Skærer de selv maden ud eller…? #2649916
  Dahl11Dahl11
  Medlem

  Her er det ligesom hos Marianne. Nogle gange går det bedre end andre, det kommer helt an på hvilket kød han får. Kartofler osv skærer han selv ud. Men det skal da lige forsøges om man mon kunne få mor eller far til det…

  Kh Ulla

  som svar til: Vaccination #2649915
  Dahl11Dahl11
  Medlem

  Vi får dem også vaccineret, og overholder også datoerne, dvs sløser ikke med at få det gjort (i stedet for at vente måske ½ år)

  En kollega fortalte at hun havde hørt i nyhederne at nogle forældre ikke fik børnene vaccineret fordi det jo gjorde ondt og at børnene ikke ville!! Hun fortalte videre at hendes egen læge (altså min kollega) fortalte at der var flere og flere ting børnene ikke ville når de eks skulle til de der års-undersøgelser. Flere og flere ville fx ikke vejes eller måles! Jamen altså hvad er det for noget? Jeg er SÅ rystet, og så meget børn får lov at bestemme.

  I det hele taget oplever jeg mange sjove ting med de der curling-forældre, der bare fejer vejen for deres børn og ikke lader dem opleve modgang og konsekvens:

  Altså der er den klassiske (som jeg da også selv laver): Barnet skal hentes i børnehave og vil ikke hjem eller tage tøj på. “Altså kom nu, jeg gider ikke sige det flere gange” men siger det alligevel en 4-5 gange mere i stedet for at gå hen og tage fat i barnet (altså uden at lave vold på det, ik)

  I mandags oplevede jeg en mor som afleverede kl 7.30 og sagde at hendes dreng på 4½ ikke ville have morgenmad hjemme eller i børnehaven, så han havde fået lov at spise i bilen på vej til børnehave. Altså den var bare ALDRIG gået her, så måtte han enten undvære, eller også have jeg pudset den på børnehaven og fået dem til det (sjovt nok går sådanne ting nemmere når forældrene ikke er der)

  Nå, det var en HELT anden snak!

  Kh Ulla

  som svar til: Sygedage #2649913
  Dahl11Dahl11
  Medlem

  Nej, det er du ikke! Det er jo decideret pjæk, og det er altså ikke ok efter min overbevisning!

  Og at aflevere et sløjt barn – det gør man altså bare ikke!

  Kh Ulla – som blev ringet hjem med Nikolaj i dag

  som svar til: Her virker så dødt #2649912
  Dahl11Dahl11
  Medlem

  Ja, der sker ikke meget, hverken her eller på fb.

  Ingen speciel grund herfra, men jeg håber da ikke at folk er på vej væk.

  Kh Ulla

  som svar til: Bondefangeri af ‘Vores Børn Junior’ #2649580
  Dahl11Dahl11
  Medlem

  jeg har fået samme tilbud – eller dvs jeg mente også jeg fik et eller andet mere end 3 blade, men der er ikke kommet noget, men fred være med det – det er sikkert bare ragelse.

  Jeg fik afvide at jeg skulle opsige efter 3 blade hvis jeg ikke ville modtage flere, og det har jeg gjort. Mon ikke ham sælgeren har sagt forkert til dig? Men det skal du selvfølgelig ikke betale for bare en tanke, når jeg nu har modtaget samme abonnoment. (jeg har bare aldrig fået åbnet et af bladene endnu!)

  Kh Ulla

  som svar til: Liste over ting man ikke skal gøre #2649116
  Dahl11Dahl11
  Medlem

  he he ellen, men det var altid noget at du ikke lod hende sidde i bilen mens du var på arbejde som den far i århus sidste sommer…

  som svar til: Planer for weekenden? #2648961
  Dahl11Dahl11
  Medlem

  I dag var jeg nede efter en fødselsdagsgave til Peter. Men gid jeg var blevet hjemme, for det tog 55 minutter at komme hjem mod normalt ca 10! Der var bare så meget sne og alt var kaos! Men jeg nåede hjem og satte mig til bords hvor Peter havde lavet mad mens han passede vores egne børn samt 1 ekstra.

  I morgen skal jeg mødes med nogle gamle efterskole venner, det glæder jeg mig meget til.

  Søndag skal vi til rytmisk gudstjeneste, og ellers bare slappe af. Håber jeg kan få lov at sove længe.

  Kh Ulla

  som svar til: Skriftstørrelse #2648327
  Dahl11Dahl11
  Medlem

  det er rigtig nok, større skrift – og weee man kan ændre overskriften (tror jeg). Men kan sige meget, men AOB lytter da virkelig til hvad vi har af ændringsforslag. Mon ikke bare vi skulle blive hængende??

  Kh Ulla

  som svar til: Kommer jeg på forsiden? #2647734
  Dahl11Dahl11
  Medlem

  jamen det er da super! Men hvem kommer så på forsiden, for det er der stadig nogen der gør?

  Kh Ulla

  som svar til: Dilemma #2647657
  Dahl11Dahl11
  Medlem

  Kære Ellen.

  Jeg forstår dig virkelig godt. Jeg savner virkelig også nd, og er heller ikke imponeret over det nye aob, og alle de funktioner der er, som jeg ikke har brug for. Nææ tak så hellere det gamle simple nd.

  Heldigvis er der sket forbedringer, og jeg håber der kommer flere. For selvom vi har fb, så er det bare heller ikke godt nok efter min mening.

  Kh Ulla

Viser 15 indlæg - 1 til 15 (af 1,844 i alt)