Catoje

Forum-svar oprettet

Viser 15 indlæg - 1 til 15 (af 35 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • som svar til: Hovedpude #2300422
  CatojeCatoje
  Medlem

  Emil har brugt hovedpude, både i hans seng og i barnevognen i lang tid og han er glad for sine hovedpuder, ligger rigtig og krammer dem nogengange og andre gange bliver de smidt væk :o)

  Emil 1 år og 2 mdr, i dag :o)

  som svar til: Afhængig af sutten. #2300412
  CatojeCatoje
  Medlem

  Emil er også MEGET glad for sin sut og jeg prøver virkelig at begrænse brugen…. Men det går ikke altid….
  Jeg tænker meget på den sproglige udvikling, og om den ikke bliver lidt forsinket hvis han hele tiden går rundt med en sut i munden og også det at det bliver sværere og sværere, når han endelig skal af med den….
  Men så længe han ikke render rundt med den hele tiden skal det hele nok gå :o)

  catoje og Emil :O)

  som svar til: 1 års fødselsdagsideer #2300265
  CatojeCatoje
  Medlem

  Her blev Emils fødselsdag holdt på helt traditionelt vis, med boller, kakao og lagkage….
  Jeg havde lavet en mini mini lagkage, som var Emils helt egen…. Det har jeg hørt sku bringe lykke :o)
  Den fik han så lov til at sidde og rode i og spise en smule af, det var jo hans fødselsdag. Og han synes bare det var super sjovt :o)
  Og det var super sjovt for os andre at se på :o)
  Men ellers var der alt det traditionelle og han fik rigtig mange gode gaver, bla. en cykel der kan bruges fra 10 mdr til 3 år… Den synes han bare er sjov at sidde i og blive skubbet rundt og tale i den mobil tlf. der fulgte med (ja det starter tidligt)….. :o)

  catoje og emil

  som svar til: Kernerugbrød….. hvornår? #2300236
  CatojeCatoje
  Medlem

  Emil har også fået kernerugbrød i lang tid, og spiser fuldstændig ligesom resten af familien…. Vi har ikke haft problemer med noget som helst, så det er skønt…

  catoje og Emil

  som svar til: Fest hele natte… #2300030
  CatojeCatoje
  Medlem

  Uha jeg kender det….
  Efter Emil er begyndt i dagpleje, er han begyndt at vågne om natten i op til 2 timer, hvor han enten er utrøstelig eller bare ligger og pludre og leger med sin bamse eller dyne….

  Jeg er ikke begyndt på arbejde endnu, så det er til at overskue, men virker uoverskuligt når jeg skal til at begynde…. Jeg er alene med ham, så der er ikke nogen til at overtage…

  Ringede til min SP i morges og snakkede med hende og hun sagde at det kunne være fordi han var begyndt i dagpleje og han havde brug for mere tryghed og at han bruger natten til at bearbejdede nogle af de indtryk han for i løbet af dagen…. Og det giver egentlig også mening, synes jeg….
  Så jeg håber det bare er en overgang og at han sover igennem igen, når jeg skal til at begynde på arbejde her sidst i Marts….

  Han er heldigvis i super humør om dagen, så det ser ikke ud til at festen om natten generer ham om dagen :o)

  Catoje og Emil (der i nat var vågen i 2 timer og troede der var fest :o)

  som svar til: Soverytme igen igen ;o) #2300019
  CatojeCatoje
  Medlem

  Her hos os står Emil op allerede ved 6 tiden (gaaab), også i weekenden, så bliver han puttet i barnevognen ved 9 tiden og sover 1-2 timer og den næste lur er igen ved 13-14 tiden og også her sover han en 1-2 timer…. Det er også sådan det er henne hos hans dagplejer, så det fastholder vi også herhjemme….

  Emil er dog begyndt at vågne om natten og her kan han være vågen op til 1 1/2 time og enten være ked af det eller bare ligge og pludre…. Moren synes det er meget hårdt, og håber han holder op med det, når jeg skal starte på arbejde her den 25. marts (hulk hulk, hvor er tiden blevet af :o( )

  Men ellers kører det bare super, han er rigtig glad for at være hos sin dagplejer og der er ingen problemer der, og moren synes det er super dejligt at have noget tid for sig selv og få lavet alle de projekter hun har udskudt :o)
  Det blev en længere historie….

  catoje og Emil (der snart kravler og som er ved at få sin 5. tand)

  som svar til: Rejser sig i sengen #2299568
  CatojeCatoje
  Medlem

  Ja de bliver hurtige store, de små pus…. :o)
  Her er Emil også begyndt at hive sig op i sengen, dog kun når han sidder op, ikke når han ligger ned….
  Jeg har dog hørt, at så snart de kan komme op selv, skal man sænke bunden i sengen, for netop at de ikke skal falde ud… Det sker jo lige pludselig, og det ville da være trist hvis i lige pludselig hørte et bump og så et skrig :o)

  catoje og Emil, snart 9 måneder….

  CatojeCatoje
  Medlem

  I min mødregruppe er der kun en der er startet på arbejde, men vi er begyndt at mødes søndag formiddag ca. en gang om måneden eller når vi lige kan…..

  catoje

  som svar til: Panikslagen, hysterisk, besidderisk og klæbende! #2299241
  CatojeCatoje
  Medlem

  fuldstændig det samme her, nu har han endelig overgivet sig til søvnen efter en masse skrål – uh jeg synes det kan være frustrerende når jeg kan se at han er så træt, men han vil bare ikke sove. Han klynger sig til mig som om han er bange for at jeg forsvinder… Heldigvis er det ikke så slemt om dagen, men her om aften er det helt galt, så han ender også for det meste i min seng og så sover han der….
  Måske hænger det sammen med at han også er ved at få sine fortænder i overmunden, den ene er poppet frem, og den anden er lige ved…..
  Stakkels lille dreng og også stakkels mor :o)

  catoje og Emil, som ellers plejer at falde så fint i søvn og sove HELE natten :o)

  som svar til: Hvor mange er vi tilbage herinde??? #2299305
  CatojeCatoje
  Medlem
  som svar til: Hvornår starter jeres i dagpleje/ vuggestue #2299170
  CatojeCatoje
  Medlem

  Emil starter i dagpleje 1. februar, og jeg synes bare ikke at det kan passe, at min lille dreng snart skal til at afleveres hos en fremmede dame, han er jo lige blevet født :o)
  Men det skal nok gå, håber bare jeg for hende dagpleje moderen, jeg har ønsket….
  Er meget spændt på hvordan det kommer til at gå, og har snakket meget med mine veninder, der har børn ude, om det…
  Jeg var ikke i tvivl om at han skulle i en dagpleje i stedet for vuggestue, han skal bruge nok af sit liv i en institution, jeg synes en dagpleje virker mere hyggeligt/hjemmeligt, hvis i forstår…

  Catoje og Emil 8 mdr. og 1 dag…

  som svar til: Igen: jernpletter af tøjet? #2299151
  CatojeCatoje
  Medlem

  Så vidt jeg ved er der ikke noget at gøre, har også en trøje og et par bukser skidtet er kommet på… Men glæder mig til at høre om der er nogen der har et vidunder middel :o)

  catoje

  CatojeCatoje
  Medlem

  Min lille pode tager som regel kun 2 lurer i løbet af dagen, en ordentlig en om formiddagen og en knap så lang en om eftermiddagen. Den sidste er som regel ved en 15.00, 16.00 tiden, og så bliver han puttet et sted mellem 19.30 og 20.00….
  Han kan godt være noget pylret en times tid inden han skal puttes, har også prøvet at lægge ham tidligere, men det gider han ikke… Engang tog han 3 lurer, lige da jeg begyndte at give han flere grødmåltider, men det har han åbenbart ikke brug for mere, for det er meget sjælden at han gør det….

  Catoje og Emil :o)

  som svar til: Hvor længe sover jeres poder om dagen? #2298649
  CatojeCatoje
  Medlem

  Her bliver det for det meste til 2 lurer om dagen, en ved ti tiden og en igen ved tre, fire tiden…. Nogengange tager han tre lurer i løbet af en dag, men det er kun hvis formiddags luren ikke har været særlig lang….
  Længden på dem er meget forskellige, nogengange kan hans formiddags lur varer hele tre timer, men det sker nu ikke så tit…
  Han kommer i seng et sted mellem syv og otte om aften og sover for det meste natten igennem, så det er dejligt :o)
  Emil har aldrig været god til at sove, men efter han begyndte at få mere fast føde, sover han meget bedre, så det er super dejligt for ham – og også for moderen :o)

  catoje og Emil :o)

  som svar til: HJælp voksi eller kopi #2299011
  CatojeCatoje
  Medlem

  Det synes jeg den er, men som sagt har jeg ikke noget at sammenligne med….
  Jeg ved ikke hvad den kostede, da det var en jeg fik i dåbsgave til min søn :o)
  Absolut en af de bedste gaver han fik :o)

  Held og lykke med beslutningen :o)

Viser 15 indlæg - 1 til 15 (af 35 i alt)