Camillamor1

Forum-svar oprettet

Viser 15 indlæg - 1 til 15 (af 931 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • som svar til: Hilsen fra Skat #2648992
  Camillamor1Camillamor1
  Medlem

  Ja, jeg kan heller ikke få noget at vide endnu, pga. mandens firma. Lige hvad den slags angår er det altså træls at være gift. Sidste år var det dog værd at vente på, eftersom manden fik kr. 55.000 tilbage. (Vi ved dog at det ikke bliver tilfældet i år)

  Kh. Camilla – som venter utålmodigt…

  som svar til: Definition af ‘anccienitet’ #2648881
  Camillamor1Camillamor1
  Medlem

  Uhh… hvor bliver jeg harm over at de ikke vil give noget mere i løn fordi du er på barsel. Det er bare den ringeste undskyldning!!! Du bør da mindst have en regulering som svarer til den generelle lønudvikling i samfundet. Det er jo et efterslæb som man aldrig rigtig kan indhente. Nu får vi som regel “et beløb” oveni vores løn, hvilket jeg også finder mere rimeligt end en procent. Men mange får jo en procent af deres løn som lønstigning, så den der får høj løn vil på denne måde altid opnå en større stigning end den med den lavere løn. For slet ikke at tale om den manglende pensionsindbetaling… Nå, men det var et sidespring – jeg bliver bare så sur over sådan noget.

  Jeg ved ikke hvordan det forholder sig med anccinitet i det offtentlige, men i det private vil jeg tro at man tæller fra ansættelsesdagen? På min arbejdsplads tæller vi fra den dag man startede “som alm. ansat” i firmaet – i hvertfald når det gælder anccinitet i forhold til opsigelsesvarsler og så´n. Hvis vi snakker jubilæer er det inkl. elevtid, hvis man har haft en sådan i firmaet. Men vi arbejder ikke med løntrin eler lign. så egentlig er jeg nok ikke til så megen hjælp.

  Kh. Camilla

  som svar til: Vægtstatus uge 9 #2648815
  Camillamor1Camillamor1
  Medlem

  men det skyldes nu mest at min badevægt opførte sig højst pålideligt i går morges. Tallene lyste kun svagt og den lavede udsving på op til 4 kg hver gang jeg stod på, så jeg gætter på at den skal have et nyt batteri. Håber jeg når at få fat i sådan et “ikke standart batteri” inden næste uge.

  Kh. Camilla

  som svar til: Transportsyge… #2648619
  Camillamor1Camillamor1
  Medlem

  Hej Katja

  Tak for det. Der er bare det med plastrene, at de kun bør anvendes til børn over 10 år, og Victor er kun 8½ år og undervægtig 🙁 Men ellers synes jeg også klart det ville være at foretrække. De piller vi havde sidst, skulle man tage med intervaller på ca. 4 timer for at være dækket ind – og det er jo lidt træls hvis man f.eks. bliver nødt til at vække ham undervejs…

  Spændende at se hvad lægen anbefaler :o)

  Kh. Camilla

  som svar til: Transportsyge… #2648552
  Camillamor1Camillamor1
  Medlem

  at vi faktisk har Seaband armbåndene, og at han også havde dem på dengang vi fløj til Mallorca – og ja, jeg er sikker på at de sad rigtigt :o) De er åbenbart ikke en løsning der virker for os… desværre. Det ville ellers være nemt, billigt og medicinfrit.

  Ingefærtabletter har jeg selv forsøgt mig med under mine graviditeter hvor jeg var invalideret med kvalme i 17 uger hver gang. De havde ingen effekt på mig, og på den forestående lange flyvetur skal vi ikke ud i nogle “forsøg”, vi skal bare have nogle drugs der virker 100%.

  Jeg har nu bestilt en tid ved lægen, så må vi se hvad han anbefaler.

  Kh. Camilla

  som svar til: Nu med fast arbejde! #2648396
  Camillamor1Camillamor1
  Medlem

  Det lyder da rigtig godt :o) Stort tillykke!

  Kh. Camilla

  som svar til: Min datter #2647986
  Camillamor1Camillamor1
  Medlem

  Hej Anette

  Nu ved jeg ikke helt hvor du vil hen med dit indlæg – bare have lidt luft måske :o)

  Jeg tror nu ikke din dømmekraft fejler noget, men måske er der et par ting som er værd at overveje. Som de andre også skriver tror jeg også du er nødt til at møde ham, inden du afviser ham. Jeg synes også det er fint at han må komme hos jer nu. Dog forstår jeg ikke helt hvorfor han ikke må overnatte, når han nu bor så langt væk? De behøver jo ikke nødvendigvis at sove i samme seng. Nu ved jeg ikke om det er fordi du er bange for at de skal gå i seng sammen, men det kan man jo altså sagtens gøre om dagen, hvis det er det man vil…

  Igen tror jeg det er fint at du lader dem være sammen – hvis samværet foregår hos jer i trygge rammer. Det nytter ikke noget at negligere deres følelser og tænke at det nok “går over”. Altså det gør det sikkert, men de er nok nødt til at “gennemleve” deres forelskelse først.

  Da jeg var 13 år havde jeg en kæreste på 18 (hvad han så end ville med en der var så meget yngre). Anyway – jeg husker præcis hvordan det var at være 13 år og dødforelsket. Der var ikke noget der kunne holde mig fra ham – mine forældre kunne hoppe og danse – jeg ville trodse dem til enhver tid for at kunne være sammen med ham. Tilsidst var mine forældre nødt til at indse at de ikke kunne forhindre os i at være sammen, og da de først gav slip, blev det hele så meget mere afslappet. Og ja – det gik så over af sig selv, dog først efter et par år. 

  Nå, men som sagt så tror jeg ikke din dømmekraft fejler noget, og det er jo dig der kender din datter bedst.

  Kh. Camilla – som indtil nu kun kan trække på egne erfaringer som teenager. Det kan godt være at jeg skal forbeholde mig retten til at ændre mine holdninger når min egen datter bliver ældre…

  som svar til: Fuck, hvor jeg ikke gider det her AOB!! #2647418
  Camillamor1Camillamor1
  Medlem

  Jeg er også ved at være noget træt af det – min tålmodighed med den slags er ikke ret lang. Det vi havde var SÅ godt, og nu får vi “det her” i stedet for. “Don´t fix it if it ain´t broken” – siger jeg bare.

  Jeg plejer ellers at “kigge ind” flere gange om dagen, men det gider jeg ikke rigtigt længere – det er simpelthen for bøvlet, tidskrævende og uoverskueligt :o( Synes det er rigtig ærgerligt – for det forum vi har her er jo helt unikt…

  Kh. Camilla

  som svar til: Vægtstatus #2647328
  Camillamor1Camillamor1
  Medlem

  Min uge har ikke været så god – jeg kan mærke at jeg skal tage mig grundigt sammen for ikke at falde i mht. at overspise.

  Vægten sagde i dag + 300 gram, og det er jeg bestemt ikke tilfreds med. De SKAL væk igen inden næste uge! I dag har jeg præcis 1 måned til deadline, så i alt er det 800 gram jeg mangler.

  /Camilla

  som svar til: Ugens vægtstatus #2645832
  Camillamor1Camillamor1
  Medlem

  Ups – det indlæg røg vist afsted to gange – er ikke vant til debatten kører så langsomt…

  Håber da det bliver bedre med tiden…

  som svar til: Ugens vægtstatus #2645830
  Camillamor1Camillamor1
  Medlem

  Jeg blev rigtig glad da jeg trådte op på vægten i morges, den sagde nemlig minus 600 gram siden sidste uge 🙂

  Dvs. at jeg kun har ½ kg tilbage til målet på de 55 kg er nået. Jeg havde ellers frygtet at ferien kunne slå mig lidt tilbage, vi har da bagt (og spist) fastelavns boller og så´n, men det er heldigvis ikke tilfældet.

  /Camilla

  som svar til: Ugens vægtstatus #2645831
  Camillamor1Camillamor1
  Medlem

  Jeg blev rigtig glad da jeg trådte op på vægten i morges, den sagde nemlig minus 600 gram siden sidste uge 🙂

  Dvs. at jeg kun har ½ kg tilbage til målet på de 55 kg er nået. Jeg havde ellers frygtet at ferien kunne slå mig lidt tilbage, vi har da bagt (og spist) fastelavns boller og så´n, men det er heldigvis ikke tilfældet.

  /Camilla

  som svar til: Jeg sejler rundt… #1868260
  Camillamor1Camillamor1
  Medlem

  For 5 år siden begyndte jeg at få svimmedshedsanfald – og i løbet af kort tid var jeg svimmel hele tiden. Jeg blev undersøgt af min læge og ørelæge, og blev tilsidst diagnosticeret med stress. Dengang anede jeg ikke at svimmelhed er et kendt symptom på stress. Jeg havde så også andre symptomer på stres; ondt i maven, træthed og dyb nedtrykthed dog uden at det faldt mig ind at det kunne være stress/pres.

  Anyway – håber du får bugt med svimmelheden, for det er rigtig ubehageligt.

  Kh. Camilla

  som svar til: hvad laver I der har ferie ??? #1868316
  Camillamor1Camillamor1
  Medlem

  Vi var i biografen og se Prinsessen & Frøen i lørdags. Den var såmænd ok :o)

  Ellers har vi haft et par dage hvor vi har tusset rundt herhjemme, spillet spil, bagt fastelavnsboller og bare hygget.

  I dag tager vi nok i Hoppeland. Jeg skal arbejde fredag, hvor Jesper så til gengæld er hjemme. Han har lovet ungerne en tur i Randers Regnskov. det er længe siden de sidst har været der, og det der med dyr gider jeg ikke rigtig.

  Kh. Camilla

  som svar til: Ideer til skattejagt #1868215
  Camillamor1Camillamor1
  Medlem

  Da vores dreng var blev 7 år, var de 10 drenge til fødselsdag. Jeg delte dem op i to hold ved lodtrækning. Rødt og blåt hold. Hvert hold skulle finde 5 oppustede balloner i holdets farve. Disse balloner var gemt i haven, fx. under en busk, oppe under en sammenklappet parasol osv. I hver ballon var der gemt en seddel, som var en del af et iturevet kort. Kortet var et closeup billede af en ting i haven – i dette tilfælde vores hyndeboks. Når alle balloner er fundet, sprunget og kortet samlet, skal børnene gætte hvad billedet forestiller og finde skatten der.

  Da vores søn fyldte 8 år, printede jeg et kort af lokalområdet fra google earth med et stort rødt X på. Kortet rev jeg i stykker og pakkede i bagepapir og bagte ind i en bolle til hvert barn. Derefter skulle kortet samles og X´et findes. Enten kan man gemme skatten ved X´et eller også kan man lave flere poster derfra.

  God fornøjelse – det er rart at kunne lukke poderne ud i det fri :o)

  Kh. Camilla

Viser 15 indlæg - 1 til 15 (af 931 i alt)