Bullerfniis

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 15 total)
 • Author
  Posts
 • in reply to: #1287260

  Min søn var på samme måned da han var 3 mdr. Og det er opmærksomheden på alt andet der forstyrrer, han ville snakke/pludre, græd når jeg lagde ham til osv. Og han spiste i kortere tid, men hyppigere. Jeg fik også at vide, at han var blevet så effektiv til at suge, at han ikke længere var lige lang tid om at spise som før.
  Dog skal det også siges, at 3,dr.alderen er et tidspunkt hvor de tager et ordentligt udviklingstrin, så der er masser af uro mm.

  Sålænge der er smil i løbet af dagen, en fin vækst osv., så er det vist et spørgsmål om at bære over og “vente på” at denne urolige periode er overstået. Det var det for mig i hvert fald :o)

  in reply to: #1287082

  Der er delte meinger om det, fordi man mener at det måske kan give ophav til pollenallergi, meeeen….

  -Jeg brugte kamille-the til min søn, der døjede meget med maven i starten. Det var en kamp at få ham til at tage sutteflasken, samt smage på det, men han lærte det hurtigt. Lige 15-20 ml. efter måltidet, og så var der ro på. Det beroligede hans mave og gjorde at han pludselig sov op til 5 timer i træk om natten.

  Man skal bare passe på med at give for meget, da det giver falsk mæthedsfornemmelse, og der er jo ingen næring i overhovedet. Det er bare ren væske.

  Siden vi brugte det dengang, har han stort set ikke haft mave-bøvl.

  in reply to: SÅ URETFÆRDIG!!! #2249573

  Jeg forstår dig udemærket!! Men synes først det er i den sidste ende af graviditeten jeg har fået det sådan.

  Man synes det er synd for én, at man er chauffør, at man ikke er med i morskaben og at man til tider sidder alene. Dog har min kæreste været god til ikke at efterlade mig, men… Man bliver lidt pjevs engang i mellem alligevel 🙂

  Sjovt nok er jeg faktisk lidt mere nervøs for efter fødslen. Jeg kunne godt gå hen og blive strid, tror jeg (-det må man gerne).

  🙂 Op med humøret!

  30+4

  in reply to: dreng eller pige #2249457

  Hejsa,

  Ved 2.scanning var der ingen tvivl. Vi skal have en lille dreng. 3.gang bekræftede at det er korrekt. Nu skal vi bare finde et drengenavn. Det er så svært…..

  in reply to: Så nåede jeg til uge 30… #2249447

  Ja, kender godt fornemmelsen af den lange ventetid. Man tæller virkelig dagene nu, hva`? 🙂

  Men de kommer snart ud, de små.

  30+ 3

  in reply to: Måske blærebetændelse???? #2249292

  Hej.

  Jeg har haft blærebetænd. 3 gange nu, uden jeg vidste det!! Det har OVERHOVEDET IKKE gjort ondt, som ved en normal blærebetæn., men det var normalt, sagde lægen.

  Den måde de opdagede det på, var fordi jeg havde mange tiltagende pluk-veer. Det hænger åbenbart sammen med stimulering af blæren osv.osv.osv. 🙂

  Et lille råd; næste gang du er hos jordemoderen kan du spørge om du må tage nogle sticks med hjem. Så kan du tjekke op på det en gang i mellem uden at skal møde op hos lægen.

  in reply to: Stor smølf!! status af 3. jm besøg #2249513

  Dog skal det siges, at han stod langt nede med hovedet, så hun mente, at det kunne have en evt.indflydelse på str.beregning.

  Men en 4kg.baby, det skal jeg ikke have, sagde hun… 🙂

  in reply to: Baby klar til fødsel!!! #2249088

  Jeg har 9½ uge tilbage og min bettemand står også med hovedet langt nede. Det rykker og presser ud i lysken og nedad….

  Men så vender de jo som de skal 🙂

  in reply to: Skønt med svømning :-) #2249463

  Nej hvor godt! Har gået til yoga, men det passer ikke ind i kalenderen mere 🙁

  Men er der ikke noget med svømning, bakterier osv.? Har desværre haft blærebetænd. et par gange, og det kan vist let fåes igen, hvis det er….

  in reply to: Hvad siger vægten nu? #2249357

  Hej 🙂

  30+3, har taget knap 8 kg.på.

  in reply to: klør – så jeg er ved at blive sindsyg #2249469

  Hejsa,

  Jeg sprøjtede First Aloe Vera på. Det kølede og hjalp 🙂

  in reply to: Sushi..? #2249561

  Jeg eeeeeelsker sushi og har spist det flere gange under min graviditet.

  Som udgangspunkt vælger jeg kun krabbe og tun, da chancen for at der skulel være tungmetaller mm.er mindst i dem- fik jeg at vide at en sød tjener på Sticks n Sushi.

  in reply to: Stor smølf!! status af 3. jm besøg #2249512

  I uge 30+6 blev bettemand skønnet til at veje 1300 g.
  Det er så lidt under gnm.snittet, men ikke alarmerende.

  Det er vildt så forskelligt det er….. 🙂 Men sålænge de er sunde og raske når de kommer ud, så er det jo fint.

  in reply to: #1342803

  Hejsa 🙂
  Jeg havde kvalmee 3-4gange hvor jeg også kastede op. Det var i 3.mnd. Ellers har jeg absolut intet haft (7,9,13). Heller ikke sjove mad-ideer mm. Men den med lugt kender jeg. Min kæreste og jeg var ude at spise en dag, hvir vi bad om et andet bord, ford jeg kunne lugte toilettet!!! haha…. Tjeneren troede jeg var tosset 🙂

  T (30+2)

  in reply to: Det er ikke let at være gravid :-) #1318233

  Hejsa! Jeg var også i tvivl om det var spark eller alm. luft i maven. Kan bedst beskrive det som små puf eller følelsen af noget rigtig blødt går på indersiden af din mave 🙂 Jeg mærkede det 1.gang i uge 18.

  Mht.shopping, så skal du da gøre det når du lyster, men tag dig i agt for dit shoppe-gen som findes hos piger 🙂 For det går lynhurtigt og pludselig har man meget, og de vokser jo ud af det før man ved af det (-når de er helt små).

  Jeg er glad for at vi er “klar” med tøj og udstyr. Det har givet mig lidt ro til mit studie. Nu venter vi bare på, at han kommer 🙂

  Held og lykke med din graviditet. Nyd det c”,)

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 15 total)