Boecklarsen

Forum-svar oprettet

Viser 15 indlæg - 1 til 15 (af 348 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • som svar til: Hvor mange gange søvn om dagen! #2562958

  Hej.

  Niclas startede i vuggestue 1 juni.
  Hans før4ste 3 uger var ok. Men så ville han ikke rigtig sove om formiddagen mere, og ja de brugte rigtig lang tid på at han måske kun ville sove 1-1½ time.
  Niclas har helt fra starten sovet meget og alle steder.

  Vi holdte sommerferie sidst i august og da han kom tilbage troede vi faktisk at vi skulle have en lille indkøring igen. Men men men han elsker sin vuggestue nu, hopper nærmest ud af vores arme om morgenen, for at komme ind og lege med de andre børn. og han sover så kun 1 gang dernede, fra ca 11.15/11.30 og så min. 2 timer nogen gange 3. HAn hentes gerne omkring kl 15, samtidig med storesøster. Han sovder så igen ved 16/16.30 tiden til 17.30/17.45, hvor vi senest vækker ham. Så han kan spise sammen med os andre.

  Han kommer gerne i seng 19.15-20.30, anpå hvor længe han har sovet og om vi har været nogen steder hvor han så ikke har sovet sin sidste lur.
  Men så sover han også gerne til 6-6.30 om morgenen.

  Men i weekenderne, er det helt anderledes, der kan han godt sove til formiddag, ved 9-10 tiden og så et par timer. Men han sover så også kun 2 gange alligevel, sover så igen ved 14-15 tiden og igen 2-3 timer.

  Det blev lidt langt.

  Louise, Clara 200705 og Niclas200808

  som svar til: pottetræning- hvornår???? #2582699

  HEj. spørgsmålet er måske mere, vil han sidde på den potte.

  Vil han gerne, så er det bare at lave det til en “leg”, inden vi får en ren ble på, skal man lige prøve at sidde, der lidt. og inden vi går i seng og måske også når vi står op om morgenen.

  Det er hvad jeg kunne forstille mig ville være den nemmeste fremgangs måde.

  Altså vores den store hun bad en dag 14 dage før hun blev 4 år om at få den af, og hun har kun haft den på om natten siden. Det var også sent, men vi har prøvet 5-6 gange før hvor hun tissede hele tiden.
  Men nu er det 3 mdr siden, og hun har haft 2x uheld herhjemme med hun ikke kunne nå at få bukserne ned og sætte sig op på wcet. og så har hun haft 2 uheld i børnehaven. Det er det hele..

  Louise, Clara 200705 og Niclas 200808

  Hej kom lige forbi, fra aug 05/sept08.

  Ved begge mine 2 fødsler er jeg blevet sat igang pga min diabetes og store børn.
  Med den første tog det 39 timer, fra jeg fik den første pille sat op. og til hun var ude, det var en lang og sej tur vi var igennem.
  anden gang 19 aug 08 fik lagt en pille op, havde veer, hele dagen og det meste af natten, de gav mig 4 cm. så jeg kunne få taget vandet den 20 kl 9.49 Niclas kom til verden efter 4-6 presse veer, 17.49. Min krop vidste hvad der skulle gøres, da den havde været igennem det før.
  Det havde den jo ikke første gang, også derfor det godr kan tage lidt lang tid når man bliver sat igang første gang, kroppen er ikk 100 % klar endnu. Første gang blev jeg sat igang 37+0 og fødte Clara 37+2 og Niclas sat igang 37+0 og født 37+1.

  HÅber det kan hjælpe lidt.

  Louise, Clara 200705 og Niclas 200808

  som svar til: Stor dreng… 35-ugers undersøgelse hos lægen #2627696

  Vil bare lige sige at jeg har diabetes type 2 og da jeg ventede vores dreng som desuden bliver 1 år idag. da viste den sidste vægt skanning 36+3 4269g, har kom til verden 5 dage efter og vejede 4200g.

  Men diabetikere får som regl større børn, de er lidt tykkere og så er deres skulder parti bredt i forhold til børn født af mor uden diabetes.

  Louise

  som svar til: Stor pige #2627224

  man siger som regl at de små tager ca 1 kg på de sidste 4 uger. sådan plus/minus

  Louise

  HEj..

  Niclas, lavede stort rigtig mange gange om dagen som helt lille, efter han er blevet over ½ år, gør han det kun 1-2 gange om dagen.
  Men ved godt det er en pine med alt det tøj der skal skiftes hele tiden , nyder også at Niclas er nede på 1-2 gange om dagen. Altså han kan godt få lidt tyndere prut som så går igennem tøjet, når han er ved at få tænder, ellers er hans prut helt normalt.

  Nu tænker jeg lidt, jeg giver rimelig fiberrigt mad, men overdriver det ikke.
  Måske du giver for meget fiberrigt, så det nærmest bare løber igennem den lille fyr. Og hvis de samtidig får godt med frugt og rosiner, ja så er der jo en grund til det…

  Det er lige det eneste jeg kom i tanke om.

  Louise, Clara 200705 og Niclas 200808

  som svar til: Kravle eller ikke kravle #2562950

  Hej. Niclas han kravler heller ikke.
  Han splatter også ud. efter lidt rokken frem og tilbage, og udfører også gerne noget butterfly stil.
  Ellers han desværre fundet ud af at gumpe sig frem, så det der med at ligge på maven går altså for langsomt nu.

  Vores store datter, kravlede først da hun var 1½, hun var lidt hypermobil i hofterne, så derfor gled jendes ben ud når hun prøvede, og så ja fandt hun også butterfly stilen. men hun gik så da hun var 20 mdr. igen fordi hun var hyper mobil i fodledene, det er hun stadig i dag.
  Så vi venter bare med spænding men ingen store forventninger, til lillebror begynder på alt det. Han er jo alligevel overalt med den der gumpen…

  Så bare rolig de skal nok lære det når de er klar.

  Louise, Clara 200705 og Niclas200808

  Hej.

  Vi havde nogenlunde samme situation igår. Vi var ude og spise kinesisk på en lokal reataurant. Niclas som bliver 1 år i næste uge, er altid en glad og fræk dreng, der tiltrækker folks opmærksomhed, på den gode måde, han skræld griner med sine store 4 tænder og vinker til alle, alle steder.
  Nå, men vi sidder og spiser, men her har de nogle enormt høje barnestole, så han kan faktisk ikke være med “nede” ved bordet, så han laver nogle lyder som tydeligt betyder, hallo jeg er altså utilfreds.. Bag ved os sidder en yngre familie, altså parret er vel sidst i 30’erne. og deres datter er tennager.
  De sidder så jeg kan se dem, de sidder højlydt og vender øjne hver gang bare et af mine børn siger noget. Og snakker om at de nok skulle have taget på en børnefri reataurant. Jeg er ikke typen der holder min kæft, så jeg smiler til dem og siger ja, men i kan nå det endnu, da jeg går forbi bordet på vej op til buffeten.
  I buffeten følger der is med til dessert, så unger får noget is. Da vi sidder og nyder vores dessert, ringer hende tøsens, mobil telefon, og så kan jeg jo ikke holde kæft.
  Siger til Kim: Ihh altså, hvor forstyrrende, vi skulle nok have taget på en mobil fri restaurant. Det er da irriterende at høre på når man sidder og spiser.
  Samtidig, kan jeg se det lynet i øjnene på hende moderen… Så kan de sgu bare holde deres kæft. Og de har endda selv haft små børn. Men de har måske ikke været ude og spise da deres børn var små. Bare fordi jeg har 2 børn, betyder det da ikke at jeg skal siddde hjemme hver dag. Fordi der måske lige er nogen der ikke bryder sig om små børn.
  Ved siden af os sad et ældre ægtepar, det var tildels herrens skyld at Niclas, skabte sig lidt ekstra, han sad og fjollede med ham og _Niclas skrald grinede når han lavede ansigter. Men når han så skulle op og hente mad, sad blev den unge herre sur over han gik.

  Da den anden familie var gået, snakkede vi lidt med det ældre ægtepar, og de sagde også at de enten ikke har været ude og spise med små børn eller også var det bare forkert af dem at få børn hvis de ikke kan lide lidt larm og ballade.

  Lidt herfra. Niclas har gået i vuggestue i lidt over 2 mdr nu, og alt går bare rigtig godt..

  Louise, Clara 200705 og Niclas 200808

  som svar til: natteroderi-gode råd søges? #2582574

  Hej.
  Ikke fordi jeg har nogle mirakel midler overhovdet.

  Men tænkte lidt på, hvor meget de sover om dagen, og hvornår de sover den sidste lur??
  Nu er Niclas’ problem ikke at sove, men han kegler rundt i sengen, han græder max 2 gange om natten i søvne og skal have sutten, så det er ikke vores store problem med ham.

  Men Clara vågnede også utrolig tidligt nogen gange, ved ja 3.30- 4 tiden. og jeg må indrømme at jeg kan faktisk ikke huske hvad vi gjorde, men hold da kæft det var hårdt mens det stod på.

  Håber for jer alle at det går over snart, fordi nattesøvnen det er bare det værste der kan tages fra en.

  Men over vej om de sover for længe om dagen.

  Louise, Clara 200705 og Niclas200808

  som svar til: Fødselsdagsønsker #2562896

  Vil da også gerne kommentere det der med at pådutte pige og drenge legeting.
  Niclas har fra han var helt lille elsket alt med blomster, tror det har noget med farve spillet at gøre.
  Jeg er også selv ligeglad med hvad mine børn leger med, men vi har bare ikke noget drenge agtigt. Clara har altid ville have lyserøde ting og det er virkelig ikke noget for ham, da det er klæde ud ting og sager.
  Selv har jeg leget meget med biler som barn, og Clara leger også meget med biler og leger ikke lige så meget med alle sine pige ting.
  Altså jeg syntes ikke det er at på dutte dem noget.
  Altså man kan jo ikke pådutte nogen at være homoseksuel f.eks.
  Egentlig ville jeg ikke elske mine børn mindre af den grund. Og så er der mange homoseksuelle der har skabt sig meget stor succes så det ville da ikke røre mig det mindste.. Hvis det er i sådanne baner det bliver tænkt på.

  Louise , Clara 200705 og Niclas 200808

  som svar til: Fødselsdagsønsker #2562895

  Evt:
  Gavekort til en fotograf
  årskort til zoo. (anpå hvor man bor)
  Bondegård med dyrene
  Bøger

  JEg har svært ved at finde på ønsker til Niclas, vi har Clara i forvejen, legetøj i alle støbninger har vi, det er mere “rigtig” drenge ting vi ikke har.

  Louise , Clara 200705 og Niclas 200808
  Louise

  som svar til: Hvordan sover jeres børn i varmen? #2562817

  Her sover Niclas rimelig fint, men varmen tager på ham. og os andre.. vi har første sal og der er bare en million grader.
  Niclas har altid haft et rigtig godt sove hjerte, og sover om der er stille eller larm.
  Han sover hele natten, men giver lige lyd en gang imellem, og så plejer det at være sutten, men pt i denne varme får han noget vand på flaske i søvne og så sutten bag efter. Begge mine børn er varme børn i forvejen og får godt med væske i løbet af dagen.
  Syntes måske det var lidt dumt i starten at give ham vand om natten, men når han nu ikke en gang registrere det så syntes jeg det er fint.
  Vi har vinduerne stående på klem, men er bange for at han skal få træk. Han er nemlig begyndt at hoste lidt men det kan jo være så meget, der er nemlig et par stykker i vuggestuen der hoster i forvejen.
  Så vi glæder os alle sammen herhjemme til det bliver lidt køligere.

  Har dog en fordel, min mand er kølemontør, og vi har fået tilladelse i vores andelsboligforening til at sætte et klima anlæg op. Det skal bare først lige bestilles.

  Louise, Clara 200705 og Niclas 200808

  som svar til: Jeres råd virkede #2586771

  dejligt at hører at hun nu er på rette vej igen..

  Louise (aug05 og sept08)

  som svar til: Nu spytter hun rugbrødet ud igen #2586666

  prøv evt noget nyt brød, eller måske give det med en gaffel og så lidt mindre bider.

  Det kan have noget med tænder at gøre, Niclas spyttede også brødet ud på et tidspunkt, så prøvede jeg med lidt mindre bider og kom dem ind i kinden på ham, det hjalp rigtig meget, og siden har jeg gjort biderne større igen men kommer dem stadig i kinden, hvis jeg altså kan få lov, herren vil nemlig helst gerne selv.
  Måske er brødet “for hårdt” ..

  Han er nemlig lige ved at få de to store fortænder i overmunden, men de kan jo være ømme i gummerne et stykke tid inden de kommer.

  Håber det snart bliver bedre. Der er ikke noget værre for en mor, end når ens guldklump ikke rigtig spiser noget, kender det alt for godt.

  Louise, Clara 200705 og Niclas 200808

  som svar til: 8 mdr – status #2562434

  hej.

  ja sp. var her i sidste uge da Niclas var 8 mdr og 2 dage.
  boel testen klarede han uden noget som helst.
  Sp syntes han var fin og måske hvis hun skulle sige noget var det lidt mærkeligt han ikke kravlede endnu.
  Det syntes jeg var lidt mærkeligt, men som hun sagde, han har så mange krafter i ben og arme, at det bare er et spørgsmål om tid så kan kan kordinere det hele og så kommer det af sig selv. Øhh, ja men er det ikke sådan med alle børn ?? 🙂

  Vægten sagde 8,8 kg, så det er fint. og længde 74 cm. lidt over middel med vægt og lige under stregen med vægten, men der ligger ca. 50 % af alle børn, sagde hun. Hun har da været sp. i 20 år, så hun ved vel hvad hun snakker om.

  Jeg syntes så han har væltet en del når han skulle sidde selv, så vi har nok forsømt det lidt.
  Men da jeg satte ham og skulle vise hende det, ja vupti så har han bare siddet siden. Og er rigtig god til det i længere tid af gangen.

  Syntes det er lækkert at han nu kan sidde helt selv i barnevognen uden man skal have puder med til støtte.

  Nå det blev lidt langt.

  Louise, Clara 200705 og Niclas 200808

Viser 15 indlæg - 1 til 15 (af 348 i alt)