ArnoNille

Forum-svar oprettet

Viser 15 indlæg - 1 til 15 (af 31 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • som svar til: Hmm kommer han mon snart??? #2725320
  ArnoNilleArnoNille
  Medlem

  Hihi sjove slåfejl men bilen ryster

  som svar til: Hmm kommer han mon snart??? #2725319
  ArnoNilleArnoNille
  Medlem

  Ja grin du bare. Kl 2 gik vandet ud over det hele og jeg sidder nu med veer på vej til holbæk sygehus godt gennem blødt. Jeg er pisse nervøs især fordi jeg frygter endnu et kejsersnit.  Vandet er ikke klart men mete remoulade farvet gisp. Wish me lusk girls. Sagde jo jeg ville gøde inden søndag 😉

  Knus pernille 40+1 OG SNART MOR TIL LILLE IDA♥

  som svar til: Hmm kommer han mon snart??? #2725316
  ArnoNilleArnoNille
  Medlem

  jeg griner allerede nu ved at læse jeres sidste beskeder, hold nu op hvor er vi dog trælse at høre på, men det er altså bare det mest irriterende vakum at være i. Så kom dog i gang fødsel, vi er jo klar for pokker og vores babyer er også mere end klar så hvad venter vi på??

   

  jeg har også hørt at kanel skulle sætte tingene i gang, meeeeen den ved jeg heller ikke om jeg køber for jeg har haft sådan en lidt overdrevet trang til kanelsnegle i min graviditet og det har ikke hjulpet noget, måske jeg bare er blevet imun?

   

  nå, men jeg har besluttet mig for at føde senest søndag så ved I det, ikke noget med 9 over tid her tak..

  som svar til: Stresset baby? #2725315
  ArnoNilleArnoNille
  Medlem

  jo tak, i dag synes jeg nu at følelsen i maven har ændret karakter, meget ureglemæssigt får jeg menstruationslignende “smerter” i lænd, foran og ned i venstre side, tror også at slimproppen er gået over et stykke tid faktisk. sådan lidt i små klatter, ja lyder vildt klamt. Har I andre også meget vandigt udflåd? nogle gange er jeg lige ved at blive i tvivl om vandet mon er gået for bliver nødt til at skifte til tørt undertøj.

   

  vh P 40+0

  som svar til: Hmm kommer han mon snart??? #2725303
  ArnoNilleArnoNille
  Medlem

  ja, jeg har vist været meget heldig denne gang, har næsten heller ikke vand i kroppen og var helt oppustet sidste gang. Jeg har også nydt varmen og fået solet en del, så jeg skal vist ikke klage, andet end over at baby hænger ud inde i maven ha ha

  alt er også gået i stå her, og jeg har ellers støvsuget, bagt boller, haft veninde på besøg, ryddet op hvilket inkluderede en masse buk efter ting fra gulvet. Men nu er der bare stilstand grrr grrr

  som svar til: Hmm kommer han mon snart??? #2725293
  ArnoNilleArnoNille
  Medlem

  Åh ja de bækkensmerter kan tage pusten fra enhver, jeg havde det ved første graviditet, hold kæft hvor gjorde det ondt, kunne slet ikke løfte benene eller vende mig. Denne gang har jeg mirakuløst været forskånet, det er først inden for den sidste uge jeg kan mærke det i bækkenbunden når jeg rejser mig eller vender mig i sengen, men det er minimalt, så jeg har ondt af dig.

  Her til morgen trækker det lidt i lænd og underliv, kryds finge for, at noget kunne være under opsejlig for alvor, nu skal det snart ske 🙂

   

  kh P 40+0

  som svar til: Hmm kommer han mon snart??? #2725290
  ArnoNilleArnoNille
  Medlem

  Jnette

   

  Ja, jeg havde altså heller ikke forestillet mig, at jeg skulle gå hele vejen og måske endda længere endnu. Sidste gik vandet dagen før termin, det var der så ingen der troede på, så derfor endte det som jeg tidligere skrev i et dybt traumatisk akut kejsersnit da jeg var 40+1 så jeg er meget oppe på stikkerne denne gang og skal heldigvis også føde et andet sted denne gang.

   

  Jeg gad bare godt vide hvad lige der skal til for at få gang i den fødsel og nej jeg tror ikke på alle de gamle råd om hvad man skal drikke, spise eller lave 😉

   

  De skønnede også min første datter forkert, hun vejede 3480 og  der sagde de også ca 4 kg, men denne her gang er det 4 forskellige der har skudt på samme vægt, så måske er der alligevel noget om det 🙂

   

  som svar til: Hmm kommer han mon snart??? #2725287
  ArnoNilleArnoNille
  Medlem

  Hej Piger

  i morgen fredag, er jeg 40+0 2.gangs fødende. Jeg har i flere uger været sikker på, at hun ville komme før tid pga voldsom aktivitet og bare en følelse.

   

  Nu begynder jeg dog at blive bekymret for hvornår hun egentlig har tænkt sig at komme.

  fredag i sidste uge, lørdag, søndag og mandag havde jeg så kraftige plukveer med faste intervaller og som varede 70 sekunder, så jeg var næsten sikker på, at nu skulle det snart være. Vi tog på fødegange mandag middag og fik kørt en kurve. Jeg har gedigne plukveer sagde jordemoren og barnet har det godt, men jeg har overhovedet ikke åbnet mig eller forkortet livmoderhalsen grrr grrrr grrr hvorfor sker der ikke noget?

  de sidste to dage har jeg næsten ikke haft en plukve. så nu er jeg helt nervøs for at alt er gået i stå.

  Min sidste fødsel var et traumatisk akut kejsersnit så jeg er hundered for at noget skal gå galt igen og min store drøm er at få lov til at føde normalt og jeg kan slet ikke bære tanken om endnu et kejsersnit. Men nu begynder tiden at stresse mig, for jeg bliver sat i gang på onsdag 40+5 hvis ikke jeg selv er gået igang.

  Da jeg fik kejsersnit sidst må det ikke være en medicins igangsætning men et ballonkateder der skal udvide så meget at der kan prikkes hul på vandet gys gys og skræk, det er jeg også bange for :-/ så jeg er bare træt af det hele nu.

  Har en datter som vurderes til at veje ca 4 kg i maven og hun vil bare ikke ud hmmm hmmm

  Der ud over så har jeg også skærende smerte i skambenet og ned i skeden og kan slet ikke holde ud at køre bil mere, det er startet den sidste uges tid og gør bare nas, så jeg er bare SÅ klar til at blive mor for anden gang.

   

  PØJ PØJ til alle jer andre, glæder mig til at høre om hvornår babyerne popper ud hos jer andre.

  som svar til: Stresset baby? #2725288
  ArnoNilleArnoNille
  Medlem

  Min pige har også været meget aktiv i dag efter flere dages relativ stilhed, det tænker jeg bare er godt da aktiviteten kan være med til at modne livmoderhalsen. Men ellers har jeg det som dig, møg træt af, at de plukveer ikke vil blive til noget seriøst.

   

  mange hilsner P 40+0

  som svar til: Hvordan klarer i varmen? #2725041
  ArnoNilleArnoNille
  Medlem

  Orh hvor er det synd for dig.  Jeg har det personligt fint med varmen og solbader med måde. Men frygter dog en hedende varm fødestue. Min nattesøvn er dog yderst begrænset grundet halsbrand kramper i ballerne og pres på organerne så nærmest ingen stillinger er acceptable. Tænker du må i nogle kolde bade og have en mølle ved sengen. Men tror også du skal kontakte jordemor da det lader til at være meget slemt for dig.  Rigtig god bedring.

   

  Vh P 37+6

  som svar til: Barsel? #2724345
  ArnoNilleArnoNille
  Medlem

  Jeg går på barsel i morgen jubiiiiii det blir godt for min ømme krop. Døjer meget med plukveer og ekstrem livlig baby.  Er klasselærer i en 1.kl med 25 dejlige unger og der er bare meget at se til så jeg har bare kastet mig på sofaen når jeg kom hjem og havde hentet vores store datter på fem fra børnehaven.

  Bedste hilsner herfra.

  som svar til: Må dit barn blive passet af en ryger? #2724008
  ArnoNilleArnoNille
  Medlem

  Det skal mine børn under ingen omstændigheder. Fuldstændig indiskutabelt. 

  som svar til: Ikke så meget liv? #2723942
  ArnoNilleArnoNille
  Medlem

  Jeg mærker utrolig meget liv nærmest døgnet rundt men jordemoderen sagde at jeg godt ku forvente hun blev meget mere stille i takt med at pladsen men hvis ikke jeg mærkede hende et par gange om dagen så sku jeg tage kontakt så det vil jeg da råde dig til at gøre.  Håber alt vel.  Hilsen p 29+2

  som svar til: Hvad skal barnet hedde??? #2723676
  ArnoNilleArnoNille
  Medlem

  Vi har en datter på 5 der hedder Anna og vores lille pige som kommer til August skal hedde Ida 🙂

  som svar til: Gravid og for rund med termin i 2013- Madlog? #2723675
  ArnoNilleArnoNille
  Medlem

  Jeg gjorde før jeg blev gravid og tabte mig 30kg med hjælp fra dette medie, jeg starter op igen efter graviditeten

  vh herfra

Viser 15 indlæg - 1 til 15 (af 31 i alt)