Anita22

Forum-svar oprettet

Viser 15 indlæg - 1 til 15 (af 382 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • som svar til: Så er vi snart halv vejs i Januar —- #2704801
  Anita22Anita22
  Medlem

  Fødte 21. januar lille dreng, Jeppe, på 3920 gram 52,5 cm havde termin 10. januar blev sat i gang med hindesprængning.

  som svar til: Så er vi snart halv vejs i Januar —- #2704171
  Anita22Anita22
  Medlem

  Jeg havde termin 10. Jan og endnu ikke født har haft mange plukkeveer de sidste døgn er meget “spændt” på hvad der ligger i igangsættelse og fødsel samt hvilke smerter der venter.

  Er meget spændt på imorgen….

  Anita 41+2

  som svar til: Hvor meget vejer #2703605
  Anita22Anita22
  Medlem

  Vægtskøn gennemsnitligt ca 3500 … Kom nu ud lillemand….

  Hvad skal man finde på de her dage…

  som svar til: Graviditetskløe der ikke er leverbetinget #2702880
  Anita22Anita22
  Medlem

  Jeg har også vildt meget hudkløe, det er irriterende. Håber du snart føder.

  som svar til: Opdatering :) #2702442
  Anita22Anita22
  Medlem

  Sikke en historie det kunne da godt lyde til at den lille vil ud nu er spændt på at høre om du har født.

   

  Anita 37+3

   

  som svar til: Glædelig højgravid jul #2702443
  Anita22Anita22
  Medlem

  Også glædelig jul herfra har det som jer kan slet ikke fokusere på julen er heller ikke i julestemning har mest lyst til at sove. Plukkeveerne er virkelig taget til var i tvivl om jeg var på vej i fødsel den anden dag – men nej bare MANGE regelmæssige plukkeveer der så gik i sig igen… efter en halv dag.

  Jeg synes jeg er klar til han skal komme men så igen vi har ikke noget navn på plads og synes heller ikke vi har styr på alt det praktiske men tæt på! Vil gerne lige have juledagene overstået.

   

  Anita 37+3

  Ved godt der kan gå uger endnu-…. Det føles bare ikke sådan.

  som svar til: Skoldkopper op til fødslen.. #2702014
  Anita22Anita22
  Medlem

  Med de fleste infektioner er det første gangs inficeringen der kan være et problem, da du har haft Skoldkopper som barn er du immun, det er meget meget sjældent man bliver inficeret igen – jeg har aldrig hørt om det – er inden for faget.

  Jeg vil ikke være nervøs.

   

  I min fagbog står der at det kun er hvis mor aldrig har haft det at det er farligt lige før fødsel (5 dage før og 2 dage efter hvor mor har udbrud) da barnet ikke har modtaget beskyttende antistoffer fra mor. og barnet SKAL behandles hvis det får skoldkopper som regel ca 5 dage efter fødslen.  

  man kan som gravid godt få helveds ild altså reaktivering af skoldkoppevirus men det er ikke farligt er barnet immunsvækket vil man behandle.

  Altid godt at fortælle om at du har været i nærheden af smitte, din niece smitter fra 7 dage efter hun er blevet mødt af en med virus eller 3 dage før udslættet til 5 dage efter udbruddet eller til der ikke er kommet nye elementer i 2 dage. Det tager ca 14 dage (10-23) før man ved om man får det selv, hvis man ikke har haft det før!

  som svar til: Forklaring søges… #2701777
  Anita22Anita22
  Medlem

  Du må tage den med ro efter sidste skoledag. =) Spændende hvornår det bliver… man bliver konstant mødt af meninger og holdninger omkring dette. =)

  som svar til: Forklaring søges… #2701736
  Anita22Anita22
  Medlem

  Lyder klart som slimproppen der er gået hvis der er tegnblødning føder langt de fleste vist inden for et par døgn statistisk set men men men der er jo ingen regler uden undtagelser og der kan sagtens gå uger, men da du ikke har svaret bliver jeg meget spændt på at høre mere fra dig.

  Hvordan går det?

  Hvordan har du det?

  Noget nyt?

  Anita 35+1

  som svar til: Opdatering :) #2701666
  Anita22Anita22
  Medlem

  Her er jeg også officielt på barsel men har været sygemeldt siden september! Jeg kan mærke plukkeveerne tiltager igen nu, de bider men det er jo også normalt nu når man er så langt – 35+0 og går jeg i fødsel stopper de den ikke. =) Kan mærke jeg er lettet over nu at være ude at den største risiko i forhold til for tidlig fødsel.

   

  Var ved jordemoder i går – han ligger som han skal med hovedet ved bækkenindgangen så som det ser ud nu bliver det nok en normal fødsel! Han vejer ca 2500 gram så det er dejligt. Mærker masser af liv han fylder fra ribbene og ned til blæren – jeg er ikke så høj! Synes snart ikke der er plads til mere vildt han skal tage 1 kg mere på inden fødsel.

   

  Godt at høre det går godt for jer, det bliver spændende at se/høre hvormange af januarbørnene der bliver decemberbørn.

  som svar til: scanning! #2700651
  Anita22Anita22
  Medlem

  Er godt nok spændt nu… skal scannes om 1½ time…

  som svar til: ildebefindende #2700591
  Anita22Anita22
  Medlem

  Jeg skal til læge mandag, så tager jeg den med ham der. =) Det kunne da være rart hvis det er noget håndgribeligt man kan gøre noget ved. =)

  som svar til: Højgravid? #2700273
  Anita22Anita22
  Medlem

  Vi skal være hjemme til nytår har termin 10/1 – regner ikke med jeg kan holde mig kørnde meget længere end til midnat.

  Vi håber på 2 hold venner med små børn at de vil komme og hygge med os men ellers bliver det vist bare en rolig aften med nytårs Tv og god mad bare vores lille familie.

   

  Anita 31+1

  som svar til: Tøj til hjemturen fra syghuset?? #2700164
  Anita22Anita22
  Medlem

  Vi vidste ikke hvad vi fik første gang så vi havde en unisex body med og så kan jeg faktisk ikke huske hvad hun ellers endte med at få på – en hue i hvertfald og så pakket godt ind i dynen.

  Min ældste på 4½, Nana, var noget mindre end jeg havde regnet med så hun svømmede i tøjet. Derfor tænker jeg at det er en god ide at have 2 sæt tøj med som minimum. husk hue og fleece tæppe og dyne eller hvad man vælger at bruge.

   

  Mine overvejelser går også på vejret – sne / snestorm / isglatte veje… Jeg håber vejret arter sig for os for synes vi har haft sne/is de sidste par vintre.

   

  Min nok hellere pakke et sæt for meget end et sæt for lidt. =) og så sørge for at det er varmt.

  som svar til: Højgravid? #2700163
  Anita22Anita22
  Medlem

  Jeg tror også det er når man er besværet af sin graviditet og er et eller andet sted i 3. trimester. måske endda først når man nærmer sig terminen.

  Jeg vil nok ikke sige jeg er højgravid endnu er 31+0, dog noget besværet men nej ikke umiddelbart højgravid. =)

Viser 15 indlæg - 1 til 15 (af 382 i alt)