An.tonia

Forum-svar oprettet

Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • som svar til: SVIGERMOR FRA HELVEDE #2729306
  An.toniaAn.tonia
  Medlem

  Jeg går også bare og afventer at han selv får nok. Men som din mand – og hvilket også er forståeligt når det er deres mor – kan han ikke fravælge sin mor 100%. Men jeg prøver at forklare ham at hvis han er konsekvent, så går det forhåbentlig op for hende og måske ændrer hun sig. Selvom jeg ikke tror det nogensinde sker.
  Jeg har længe accepteret og taget imod alt hendes (undskyld mit sprog) lort, men nu hvor vores søn er kommet til verden, er der bare andre boller på suppen. Jeg VIL ikke have at hverken han eller jeg skal finde os i den opførsel og det drama hun skaber. 
  Det værste er at jeg til tider føler at hun har knækket mig og min selvtillid er styrtdykket. Elsker min søn mig kun fordi jeg ammer ham? Burde jeg stoppe med at amme ham? Er jeg en fattig studerende som ikke kan forsørge mit barn? NEJ, vel er jeg ej. Men alligevel har hun sået en lille tvivl i mig. :'(

  Det er virkelig med grædende hjerte at jeg må nikke erkendende til at jeg også har tænkt tanken; Elsker jeg min kæreste nok til at skulle leve med det her resten af mit liv og vil jeg udsætte min søn for de her skænderier og sorg som hun skaber. NEJ…

  Åh hvor jeg håber det hele løser sig for os begge, for hvor er det bare den værste situation at være i…

  som svar til: SVIGERMOR FRA HELVEDE #2729303
  An.toniaAn.tonia
  Medlem

  Jeg må indrømme at jeg fik det fysisk dårligt da jeg læste dit indlæg. For hvor er det dog fofærdeligt og hvor ville jeg ønske jeg kunne hjælpe. Jeg er i nogenlunde samme situation med et svigermonster uden lige. Min forlovede og jeg har været sammen i 8,5 år og har en søn på 9,5 mdr. Min svigermor har siden start gjort alt for at ødelægge os (hvilket da også er lykkedes hele to gange!). Hun er (benægtende) alkoholiker og hun er en snu slange. Hun ved PRÆCIS hvornår og hvordan hun skal sige tingene. For at gøre en lang historie kort, har hun fortalt mig hvor heldig JEG var at have hendes søn som kæreste, hvor perfekt eks-kæresten var og hvor godt hun passede ind i familien, hun har ringet til min mor og min papbror og udspurgt dem om vores forhold og svinet mig til (hvilket de selvfølgelig ikke fandt sig i, hvorefter det skabte en masse drama hvor hun benægtede alt), kimet mig ned og lagt over 15 tlf svarer hvor hun sviner mig til (i hendes fuldskab), hun kalder mig ‘fattig-studerende’ og mener at hun NOK skal tage sig af vores søn (jeg har et godt job ved siden af studiet, så ved ik hvor det kommer fra), hun ville bestemme hvad han skulle hedde og hvilket tøj han skulle gå med, hun har bedt mig siden han var 1 mdr om at stoppe med at amme fordi min søn har brug for RIGTIG mad (hun ammede selv kun i 14 dage, hvorfor hun mener at det er mere end rigeligt!), hun skælder os KONSTANT ud over at hun ikke ser vores søn nok- men hun gider ALDRIG at besøge os, for her må hun ikke ryge eller drikke- hvilket også har skabt MEGA DRAMA fordi hun mener sagtens hun kan passe vores søn mens hun drikker 3 flasker rødvin og ryger ham direkte ind i hovedet og sidst og næsten det værste, så kalder hun mig ‘madbaren’ overfor vores søn og mener kun at det er derfor han elsker mig (altså fordi jeg ammer.) Det er kun FÅ ud af utalligede hånlige og lede, utilgivelige ting hun har gjort. Omvendt din kæreste, lever min i fornægtelse og gør alt for at tilfredsstille sin mor.. Hvilket er ulideligt og kvalmende at overvære.
  Hun skaber så mange skænderier og sorg i vores liv at jeg ville ønske vi kunne afskærme hende. Jeg ønsker – som du – IKKE at hun skal have noget med vores søn at gøre. Man ønsker jo at ens børn får en opvækst med kærlighed og tryghed og selv de helt små, kan mærke den slags problemer, selv når intet bliver sagt højt.

  Jeg ville simpelthen ønske jeg kunne give dig svaret – men det kan jeg ikke. Finder du det, så må du meget gerne give det videre til mig… Jeg skriver det her, så du ikke føler dig alene i verden med sådan en farmor.

  Kæmpe knus. 

  som svar til: Hvem er vi #2728394
  An.toniaAn.tonia
  Medlem

  Hej mødre og mødre-to-be! 
  Jeg er 25 og venter mit første barn med min kæreste igennem 7 år.
  Det var ikke planlagt, men vi er meget glade.
  Håber at blive en af de sprudlende og overskudsagtige gravide der bare STRÅLER af lykke. Men ligenu er jeg nok nærmere den meget nærtagende og ynkelige gravide der væmmes ved ALT(og med alt mener jeg ALT!) slags mad. Det er hårdt!

  Tillykke til alle. 

  som svar til: Gravid! Andre skønne kommende mødre ? #2728392
  An.toniaAn.tonia
  Medlem

  Hej med jer,

  jeg er 25 og venter mit første barn med min kæreste igennem 7 år.
  Det var ikke planlagt, men vi er glade. Udover kvalmen selvfølgelig! 🙁 

Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)