Alexsis82

Forum-svar oprettet

Viser 6 indlæg - 1 til 6 (af 6 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • som svar til: 75 dage tilbage <3 #2698612
  Alexsis82Alexsis82
  Medlem

  Hej Piger…

   

  Jeg venter mit første barn her d. 23/12-11, og jeg har slet ikke mere tålmodighed til at vente på at han kommer ud. Han ligger i den tunge ende af vægtkurven, men inden for det normale. Har fået at vide af både min jordmoder og ud fra de private scanninger at han bliver en stor dreng, så frygter lidt fødslen, men jeg er dog god til at klare og bide smerter i mig, så håber på at alt går efter planen.

  Min dreng ligger med hovedet nede ved hofteskålen/blæren, med ryggen til verdenen, så han “mooner” alle jeg møder på vejen, synes det er lidt sjovt, sådan har han lagt siden uge 20, så siden da har han været klar til at komme ud 🙂

  Min graviditet har været uden problemer, kvalme mv. har dog kun haft en uge i starten under min graviditet som har været den værste i hele mit liv, da jeg havde en styrtblødning og ikke vidste om jeg var købt eller solgt i over 1½ uge.

  Pøj pøj til alle

   

  Hilsen

  Alexandra

  som svar til: Nogen fra Århus området? #2690652
  Alexsis82Alexsis82
  Medlem

  Ja, det har jeg sorry 🙂 Og tak for infoen

  som svar til: Fra kulkælderen og helt oppe på en lyserød sky #2690567
  Alexsis82Alexsis82
  Medlem

   

  Tillykke med graviditeten.

  Jeg havde ligesom dig en blødning i uge 7 + 0, det var en torsdag. Min var kraftig og kort (Styrtblødning) og udenfor min minstruations cyklus, jeg kontaktede min læge som uden at have undersøgt mig, mente at jeg havde tabt barnet men tilbød mig at tage nogle blodprøver for at se på hormontallet og skulle så tage en blod prøve mere om mandagen.

  Da mine hormontal ikke var steget med det de skulle iflg. lægen, skulle jeg så få taget en ny blodprøve torsdag ugen efter, fredag var der intet svar fra lægen. Lægen gjorde mig endnu mere bange/angst 

  Vi tog sagen i egen hånd og selv om både jeg og manden havde afskrevet barnet og havde arbejdet sorgen igennem, ville vi have en ordentlig afslutning på det og tog derfor til en scanningsklinik som vi selv betalte for om lørdagen, hvor det så viste sig at der alligevel var en lille spire med hjerteblink i maven. Helt ubeskrivelig og fanatastisk følelse som derefter blev erstatet af stor vrede.

  Vreden på min læge og hele “systemet”, som lod mig være i over en uge i “helvelde” og ingenting rigtig gjorde ud over de der dumme HCG blodprøver, da hun mente min “abort” var ukompliceret iflg. hende.

  Lige pt. er jeg 10+3 og sat til 24 dec. lige pt. +/- 2 uger. 🙂 og er nu glad igen for at alt er som det skal være. Men gid jeg havde din læge 🙂

   

  som svar til: så melder jeg mig også på banen #2690573
  Alexsis82Alexsis82
  Medlem

  Ja, det bliver rigtig hyggeligt.. Men jeg håber inderst inde på at jeg enten føder lidt tidligere eller lidt senere. 🙂 Men det er lige før de skal have nissehuer og nissetøj på.

  Krydser fingre for at alt går som det skal for os begge to 🙂

  som svar til: så melder jeg mig også på banen #2690570
  Alexsis82Alexsis82
  Medlem

  Hejsa

   

  Tillykke med graviditeten

  Jeg er også lige meldt mig ind her for et par dage siden, jeg er 10+3 dage henne med forventet termin 24-12-11. :0)

  som svar til: Hvor meget har I taget på? #2690563
  Alexsis82Alexsis82
  Medlem

  Hejsa

  Jeg har taget ca. 1 kg. på jeg er i uge 10+3 idag, jeg er blevet tyndere i ansigtet og alle folk spørger mig om jeg har tabt mig :), men det har åbenbart sat sig på min lille fine mave. Jeg er overvægtig og må derfor  max tage 10 kg på iflg. min læge.

  Jeg har termin d. 24-12-11 indtil videre :0), og skal først til NF her d. 14-06-11 lige præcis når jeg er 12+0 uger henne.

Viser 6 indlæg - 1 til 6 (af 6 i alt)