Skiferie i trysil 2021

Alt om Børn Fora Debatfora Ordet er frit Skiferie i trysil 2021

Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #2733717
  JulieJulie
  Deltager

  Hej allesammen.

  Jeg er i tvivl og har brug for at høre jeres mening. Som alle ved, at Danmark og resten af Europa ramt af coronavirus lige nu. Men er der nogen, der har en idé om, hvordan det ser ud om 10 måneder?

  Årsagen til at jeg spørger er, at jeg sammen med min kæreste og vores 3-årige barn har arrangeret en skiferie til trysil i februar 2021, som vi er nervøse for.

  Først og fremmest er det selvfølgelig en risiko at blive smittet, hvis der ikke er kommet en vaccine inden. Vi er dog parate til at tage alle vores forholdsregler og holde afstand til folk, så dette er vi ikke så bange for. Dernæst er det usikkert, om skiområderne overhovedet får lov til at åbne?

  Så jeg er egentlig bare interesseret i at høre, om nogen har en idé om, hvad der kommer til at ske på lang sigt. Bliver det muligt for os at tage på skiferie?

  #2735512

  Hej, dette er lidt sent svar, men fra nu af begynder verden at gå tilbage til normalen, og jeg tror, ​​det bliver nemt at have et eventyr i fremtiden. Jeg håber, at denne abekoppesygdom ikke kommer ud af kontrol. Og hver gang jeg rejser læser jeg altid noget interessant info ligesom denne artikel https://nykavis.dk/?Id=7488.

Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.