SELVMEDICINERING FOR AT BLIVE GRAVID?

Alt om Børn Fora Debatfora SELVMEDICINERING FOR AT BLIVE GRAVID?

Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #2734463
  stiben2020stiben2020
  Deltager

  Kære alle,

  Vi er to journalister, der arbejder på et større projekt om den magtesløshed, man kan føle, når man brændende ønsker et barn, men at det ikke vil lykkedes, og/eller at man venter på fertilitetsbehandling. Projektet skal munde ud i en podcast.

  Vi undersøger, hvordan desperationen kan føre mennesker ud i søgen efter alternative måder at opnå drømmen om et barn på. Og derfor søger vi nu kvinder til interviews, der enten har købt, solgt eller indtaget præparater med hormoner på egen hånd, uden at lægen har været inde over.
  – Har du måske købt en andens receptpligtige hormonmedicin, fordi vedkommende opnåede graviditet med netop den type hormon?
  – Har du måske bestilt hormonmedicin hjem fra udlandet, som ikke sælges lovligt i Danmark?
  Så hører vi meget gerne fra dig.

  Det er bestemt en mulighed at være helt anonym – vi vil blot gerne høre din historie, høre om de svære følelser og den desperation, man må leve med, når en graviditet ikke vil lykkedes.

  Kontakt os hjertens gerne ved at svare på denne tråd, eller skriv en mail til:

  benedikterasmussen@hotmail.com / stine-j@hotmail.com

  De bedste hilsener
  Benedikte Rasmussen og Stine Jørgensen

  #2734709

  Hello, I’m Jasmine Walker. I’m new to your website. I’m recently creating an account at your site. Thank you to allow me to create an account. And also thank you for sharing this information with us. I need help from you.

Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.