Rejse efter coronatiden

Alt om Børn Fora Debatfora Ordet er frit Rejse efter coronatiden

Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #2733700
  KatrinekaninKatrinekanin
  Deltager

  Hej med jer.

  Jeg sidder og overvejer om hvordan man skal forholde sig til at rejse med hele coronakrisen. Jeg havde oprindelig planlagt en interrail tur for min mand og vores to små (3 og 7), men jeg er i tvivl om det er forsvarligt at rejse med børn i et tog når der potentielt kan være syge personer med ombord.

  Vi overvejer selvfølgelig kun at rejse hvis rejsebegrænsningerne bliver ophævet.

  #2733716
  JulieJulie
  Deltager

  Hej Kathrine. Hvis jeg var dig, ville jeg ikke begive mig ud på en interrail tur før, at der er helt styr på den nuværende coronakrise.

  Du risikerer at sætte dine dit eget og dine børns helbred på spil. Vi må nok vænne os til, at vores rejseaktiviteter er anderledes i de kommende år. I mellemtiden kan du gå ind på rejsefacts.dk og blive inspireret til din næste rejse.

  Forhåbentlig kommer der snart en vaccine, så vi kan vende tilbage til den velkendte dagligdag, så vi også kan begynde at rejse igen.

  #2733744
  mortenandermortenander
  Deltager

  Hej.

  Jeg er netop i samme situation. Vi har blot for lang tid siden lejet en minibus hos https://hejoscar.dk – Vi har selvfølgelig indbetalt det fulde beløb, så nu er spørgsmålet bare, om vi tør satse på, at vi kan komme afsted i sommerhus i efterårsferien eller om vi må aflyse.

  Mvh MA

  #2735511

  Hej, jeg vil lige dele min oplevelse med at rejse i sverige for et par uger siden. Situationen er nu langt mere velegnet til at rejse. Sverige accepterer nu rejsende, så længe du er vaccineret. Jeg personligt anbefale Marstrand, det er en stor med en masse visning af stranden og en masse yatcht.

Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.