Tremmeseng / juniorseng

Alt om Børn Fora Mødregrupper Mødregruppe April 2011 Tremmeseng / juniorseng

Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #616155
  2011mor2011mor
  Medlem

  Hej alle..

  Her er ret så stille i vores mødregruppe – mon det er et tegn på at alt går godt?? 

  Herhjemme er lille Magne efterhånden blevet 1½år, og er en ret fræk lille dreng.. Han er lang og slank, meget motorisk udviklet og ellers bare lige til at holde af! GUD HVOR KAN ENS KÆRLIGHED BARE VÆRE STOR! 

   

  Nå, men et spørgsmål.. Magne er nu begyndt selv at kravle ind og ud af tremmesengen.. Så jeg går og spekulere på, om han skal over i hans juniorseng nu, eller om vi bare skal lade ham kravle ind og ud af tremmesengen. Vi har endnu ikke oplevet, at han gør det hvis han vågner om natten, men jeg kunne godt være let bekymret for at han vil gøre det snart..

  Nogen gode råd? Og i så fald juniorsengen skal introduceres, hvordan gøres dette så bedst muligt?

  Knus 2011mor..

  #2719006
  AskepotteAskepotte
  Medlem

  Næææh hvor rart 🙂 her går det også super godt Louis er også supermotorisk og snakker derudaf – og jøsses kineser hvor er han dog også bare nuser 🙂 ja det er helt utroligt hvor vild en følelse det er at blive mor ikke?
  Det er simpelthen den vildeste, mest skræmmende og mest fantastiske følelse i hele verden. Får helt ondt i hjertet når nogle af mine veninder decideret fravælger at få børn af forskellige årsager – har en blandet følelse af at ville ruske dem og samtidig sætte mig ned og tude på deres vegne over det de går glip af – det er næsten ikke til at bære 🙂

  Det er jo den vildeste kærlighed. Frygtelig skræmmende synes jeg også – er jeg den eneste som har brugt et år på at mane alle de tanker om hvad der kunne ske ham i jorden – nu her efter halvandet kommer de kun op med jævne mellemrum og så kan jeg nogenlunde hurtigt lade være med at tænke på det – men hold nu op det har taget lang tid.

  Mht til juniorseng, så tror jeg at jeg ville vælge tremmesengen fra hvis han godt kan komme over den. Hvis han ligger på eget værelse ville jeg sætte babylalarmen op og måske en dingeling på døren i tilfælde af han åbner den. Hvis han ligger i soveværelset, så tror jeg han automatisk vil kravle op til jer?! Det ville Louis helt klart ( men han ammer stadig OG sover mellem os – haha så det er mere et spørgsmål om at få ham over i sin seng ( som er en uberørt juniorseng) og få ham vænnet fra om natten……..og om aftenen når han skal sove……..hmmm og om dagen……haha….vi satser på juleferien ( puha det bliver en hård jul)

  Jeg tror nu bare jeg ville stille juniorsengen op om morgenen/ formiddagen og så vise ham den og spørge ham om han kan kravle op i den osv. Fortælle ham at det er hans seng og næh og ih så han kan vænne sig til den en hel dag inden han skal over i den.

  Men nu er det jo næsten en måned siden du skrev – så har du gjort det og hvis så hvordan gik det og hvad gjorde du?

  En anden ting – er der noget legetøj som din dreng er superglad for lige nu? Altså noget du kan anbefale?
  Vores vandrer rundt med en hund han kan trække efter sig rigtigt meget i øjeblikket og så er han vild med kæpheste og duplomennesker som kan køre bil og sidde ved borde og stole og spise og den slags genkendelige ting – og så biler selvfølgelig og traktorer og gyngeheste

  Mvh christiane

  #2719024
  2011mor2011mor
  Medlem

  Hej Askepotte..

  Dejligt at høre, at Louis stortrives.. Og du har helt ret, det er vildt hvad sådan et moderskab gør ved en.. 🙂

   

  Ja, det er en måned siden jeg skrev indlægget, og har ikke gjort noget endnu, fordi jeg stadgi synes, at så lægen det kun var ind i sengen han kravlede, så var det okay.. Men NU kravler han også ud af sengen.. Han sover på eget værelse, og er så pokkers bange for, at han falder og slår sig.. Men på den anden side, synes jeg også at det er vidlt allerede at ligge ham i juniorsengen.. Det tror jeg ikke han kan finde ud af.. 🙂 

  Jeg tror det bliver juleferien vi bruger til at skifte seng.. Vi skal lige have købt en ny madras og rullemadras til det.. Sengen har vi til at stå, men kun med en 2 meter madras, og det er lige stort nok endnu:) 

   

  I forhold til legetøj, er Magnes absolutte favorit hans tog og hans bolde! Det kan han bruge hele dagen på.. Ellers er han meget glad for hans bobles legetøj, hans dublo og hans musikinstrumenter! 

Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.