Har i fundet “navnet” til guldklumpen!?

Alt om Børn Fora Mødregrupper Mødregruppe April 2012 Har i fundet “navnet” til guldklumpen!?

Viser 7 indlæg - 1 til 7 (af 7 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #606852
  lindegaard80lindegaard80
  Medlem

  Hej alle kommende aprilmødre!

  Håber alle har det godt og går og glæder sig lige som jeg! I øjeblikket synes jeg at jeg bruger noget tid på at gå at tænke over navn til vores lille dreng. Synes det er så svært. Og måske kan det alligevel ikke besluttes inden vi har set ham første gang.

  Inden vi kendte til kønnet havde jeg en laang liste over pige navne, men drengenavne er bare svært synes jeg…og nu lader det altså til at det bliver en dejlig lille dreng ;o)

  Har i besluttet jer fast for et navn…måske lavet en lille liste? Eller mere på herrens mark som min kæreste og jeg?,,,, Og så alligevel er der et navn som bliver ved med at vende tilbage når vi snakker navne: Buster! Er bare bange for at det bliver alt for specielt og mange stejler også fuldstændigt når jeg nævner det. Der er mange som har en hund der har heddet det eller lign!! Synes bare det har noget sødt over sig, samtidig med at det også kan være et stærkt navn. Men er nu stadig i tvivl…..må nok vente til vi har set ham og så se hvad det er for en lille guttermand! Og ja…ved godt man ikke skal lade sig påvirke for meget af venner og familie i forhold til navnevalg!

  #2704974
  Herlev70Herlev70
  Medlem

  hej med jer.

  nej – vi er heller ikke kommet nærmere til et endeligt navn – og vi venter også en lille dreng. Jeg har lige som dig, lindegaard80, en liste med pigenavne – men den kan jeg vist godt gemme laaaangt væk 🙂

  Der er jo rigtigt mange der spørger om vi har fundet navn – og inden man når at sige noget, så har folk meninger omkring navne som man ihvertfald IKKE skal kalde det lille kommende familiemedlem. Det bryder jeg mig ikke om. Hvad så hvis jeg netop ville kalde mit barn for netop det navn? så ja – man skal ikke lytte til hvad andre siger :o)

  vi venter nok til at bebsen kommer ud men har et par “foretrukne” navne som vi holder tæt på kroppen og ikke fortæller til familien 🙂

  kh

  Lene/herlev70

  #2704983

  Hejsa,

   

  Ja her var vi ude for præcis det samme, vi havde også fundet det helt rigtige pigenavn og fik så at vide at det er en dreng og så gik der lidt panik i os, vi har langt om længe fundet frem til at Casper er ok, selvom min mor ikke er så vild med det pga. Casper Christiensen fra langt fra las vegas osv. ham er vi heller ikke ligefrem vilde med, men det var slet ikke ham vi tænkte på da vi fandt frem til navnet, men nu går vi så og slås lidt med hvad han skal hedde til mellemnavn.

  #2705042
  Sisse87Sisse87
  Medlem

  Ih ja, jeg/vi glæder os utrolig meget til at få en lillebror til Asta – der sker så meget derinde for tiden og har på fornemmelsen at han blir en værre krudtugle som sin storesøster 😉 hehe ..

  Jeg var i jordemorgruppe idag for første gang og det var faktisk meget hyggeligt, vi fik vendt mange tanker om graviditet, fødsel og diverse andre ting – vi er 5, 3 førstegangs og 2 andengangsfødende, så det er helt super 😉 Nå, men han blev skønnet til at ligge lidt over gennemsnittet på vægtskalaen 1600 gram nu og ligger med hovedet nedad, hvilket jeg har kunne mærke i et stykke tid, selvom det selvfølgelig ikke er nogen garanti for at han ikke vender sig igen 😉

  Anyways – vi har besluttet os for at han skal hedde Asgar Karl, selvom vi egentlig var blevet enige om Valdemar. Vi havde os haft Valdemar i tankerne da vi ventede Asta, men fik jo så prinsessen istedet for prinsen i første omgang;) Men det har ikke været nemt at besluttet vil jeg så sige… Karl ville vi gerne have som enten for – eller mellemnavn efter min mands far, som døde sidste år – for at føre noget af den side af familien videre, vi bruger nemlig to efternavne – et fra hans mors side og fra min side. Asgar ligger godt nok tæt op af Asta og vi skal sikkert nok få de to navne kludret sammen en del gange, men vi har det bare rigtig godt med det og så er det ligesom afgjort 🙂

  Ih, sikke en lang smøre jeg fik skrevet nu 😉

  MVH Sisse 29+4 

  #2705051
  Kallie3Kallie3
  Medlem

  Hejsa

  Vi havde fundet både pigenavne og drengenavne inden vi viste at det blev en dreng vi skal have. Han skal hedde Anton, måske Conrad som andet navn eller Holger efter min morfar, men jeg kan ikke helt beslutte mig….

  Vi havde Tristan og Noah oppe og vende til at starte med, men det kunne jeg alligevel ikke forholde mig til…. Og så en dag siger farmand hva med Anton og så var det lige som om det hele bare faldt på plads inde i mit hovdet. Men storebror ved det ikke endnu… det virker lidt som om han er i mod de forslag vi er kommet med, så tror vi venter til han er kommet ud til os med at fortælle storbror det.

   

  Kallie/Lene og Anton

  #2705204

  Hejsa,

  vi har valgt ikke at vide hvad det skal være denne gang, så vi har skulle finde 2 navne 🙂

  vi er kommet frem til enten Cathrine eller Jonathan

  Håber jeres graviditeter går godt, men lille mosler rundt og er noget så aktiv hele tiden – håber ikke det samme gør sig gældende når den kommer ud, så bliver det bye bye nattesøvn, hehe

  Hilsen Sandra 28+2

  #2705571
  kristina_vkristina_v
  Medlem

  Hej alle sammen.

  Re. Sandra: jeg kender det godt hun er en lille ninja med det sort bælte inden hun overhovedet kommer ud. Jeg tror efterhånden jeg har blå mærker på indersiden.

  Som noget af det første i min graviditet var jeg meget optaget af navnet, men det var nok fordi jeg havde besluttet et drengenavn før jeg overhovedet blev gravid. Men vi venter os en lille pige og der har været flere navne på tale for der har jeg været lidt mere forhandlings klar. Min kæreste har ikke rigtig kunne finde på noget så der er mine forslag der har været på tale. Det første navn han kunne lide var karla, så det heder maven nu. Jeg har altid godt kunne lide det navn så ventede med at forslå det for jeg vidste at han ikke ville godkende de første forslag.
  Jeg ved godt at man ikke kan være sikker før hun kommer ud, men vores lille karla kan da ikke hedde andet. Så familien må lære at leve med det, for det er bestemt ikke alle der tager lige godt imod navnet.

  Kristina 28+4

Viser 7 indlæg - 1 til 7 (af 7 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.