Lægekonsultation…

Alt om Børn Fora Mødregrupper Mødregruppe April 2012 Lægekonsultation…

Viser 6 indlæg - 1 til 6 (af 6 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #605978
  BønnemorBønnemor
  Medlem

  Hej Alle

  Jeg har lige tilmeldt gruppen her. Har fra starten været medlem af maj gruppen, men da min terminsdato har rykket sig til d. 29 april hører jeg jo til her.

  Jeg er 23 + 3 henne og har i dag været til mit 2 lægekonsultation.

  Jeg skriver fordi jeg synes at jeg gik fra lægen med en underlig fornemmelse, som om min læge ikke var grundig nok. Jeg blev vejet og fik taget blodtryk og så trykkede han lidt på maven. Han spurgte om det var ømt, og det var det faktisk, men så sagde han bare at det så fint ud det hele. Skal jeg være bekymret hvis min livmoder en gang i mellem er øm? Det er nogle gange tydeligt når jeg cykler og låret bliver skubbet op i maven. Er der nogen af jer der har oplevet det.

  Jeg fortalte lægen at jeg har mange rygsmerter og er startet til fysioterapi. Jeg kan ikke gå langt før jeg må sætte mig. Jeg har samtidig haft mange plukveer de sidste par dage og var bekymret for om det kunne være pga af overstengelser. Men igen sagde lægen bare at det var helt normalt at have plukveer. Ja det var jeg godt klar over, men har også læst at det kan være et tegn på overanstrengelser.

  Han begynder at fortælle de samme ting som sidste gang jeg var der om at man må alt som gravid som motion og alt muligt. Ligegyldig information som jeg efterhånden efter 5 mdr. har ret godt styr over selv.

  Generelt havde jeg oplevelse af han hans viden om graviditet er meget begrænset og at den sparsomme information han har, skal jeg høre hver gang. Men deror er jeg også bekymret for om han gør sit arbejde grundigt nok.

   Jeg ved ikke hvad jeg havde forventet, men nok mere end bare den samme sludder. Er der glad for at min kæreste ikke tog fri fra arbejde bare for det. Jeg vil gerne høre hvordan i andre oplevede jeres 2. lægebesøg.

   

  Kh Bønnemor

   

   

  #2703009
  jonlaustjonlaust
  Medlem

  Hej  Bønnemor

  ang. plukveer kan det være overanstrengelse, har du prøvet at tage en dag eller to ud af kalenderen og slappe af og se om der kommer færrer?? ellers kunne det være du er en af dem der har mange plukveer som er forberedelse til fødslen.

  Ang. din ømhed og smerter i ryggen, hvis ømheden sidder mellem dine hofteskåle kan det være ligamentsmerter men sidder den længere nede kan det være symfysen og hvis dine rygsmerter sidder henover lænden syntes jeg du skulle snakke med din fysioterapeut om det kunne være bækkenløsning og kan han ikke undersøge for det ville jeg kontakte lægen igen og høre da det er vigtigt du får nogle øvelser og får instrukser på hvad du må og ikke må da du ellers kan kommer til at bøvle med det længe efter fødslen.

  Hilsen Helle

  #2703040
  LoneLone
  Deltager

  Hej Bønnemor

  Jeg tillader mig lige at komme med et lille tip/opfordring:

  Hvis du er PLUS-medlem her på AOB, kan du skrive til AOBs jordemoder Helle Lindskjold i PLUS-debatten. I PLUS-debatten får alle svar – og du kan stille alle de spørgsmål, du vil. Hun kan helt sikkert hjælpe dig lidt mere på vej. Helles PLUS-debat finder du her

  Håber, du finder ud af det :o)

  #2703099
  Mette LHMette LH
  Medlem

   

  Hej Bønnemor

  Jeg har lige været afsted til læge idag. Helt ærligt så var det meget skuffende at være der. Jeg har det som dig at det var godt at min mand ikke tog fri for at tage med til det. Følte også at det bare var en sludre for en sladder, og det ikke var fyldestgørende nok. Jeg ville tage kontakt til din JM med dig ting du rander rundt med. De er jo også mere specialiseret i graviditeter end ens læge. 

  Håber det kommer at gå bedre 🙂

  #2703100
  Mette LHMette LH
  Medlem

  dig = de

  #2703572
  BønnemorBønnemor
  Medlem

  Tak for jeres svar

Viser 6 indlæg - 1 til 6 (af 6 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.