NF – scanning – ikke god

Alt om Børn Fora Mødregrupper Mødregruppe April 2012 NF – scanning – ikke god

Viser 7 indlæg - 1 til 7 (af 7 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #603441

  HEJSA, sikke en dramatisk uge!!!

  Jeg var til nf-scanning torsdag i sidste uge, men det gik så dårligt hende som gjorde det var rigtig dårlig til det og kunne ikke finde ud af at få nogle ordentlige billeder, så hun endte med at give mig to resultater, 1 hvor risiko vurderingen var god og 1 hvor den var dårlig.

  Det var vildt frustrerende, da jeg så på den baggrund skulle tage stilling til om vi ville have moderkage biopsi osv.

  Jeg fik heldigvis en anden scanning om fredagen – second opinion. Men den viste desværre en forstørret nakkefold, således at der er risiko for mongolisme og hjertefejl. Vi sagde herefter ja tak til moderkage biopsi for at vide om vi får et mongol barn og derudfra tage stilling til om vi vil have det.

  Jeg fik lavet biosien mandag, og resultatet er heldigvis at der ikke er mongolisme, men skal stadig til ekstra tidlig misdannelses scanning for at se efter hjertefejl – så vi går og håber….

  Er alle andres nf-scanninger gået godt??

  vh. Sandra

  #2699435
  Kallie3Kallie3
  Medlem

  Puha, sikke en tur…. Håber virkelig ikke den tidlige MD scanning fortæller noget dårligt.

  Min NF gik rigtig godt, hun var rigtig sød og dygtig hende der scannede mig,

  Har været til første jordemoderbesøg i dag og hun var også bare super sød. Desværre skal vi have en ny næste gang, da hun havde sidste gang i dag. Men håber hun er ligeså sød….

  Men håber virkelig for dig, Sandra, at du kan skrive en ligeså posetiv mail når du har været til MD scanning

  Mange tanker og knuz herfra 

  #2699444
  Herlev70Herlev70
  Medlem

  puha ikke rart med en dårlig skanning men jeg håber at næste oplevelse på hospitalet for dit vedkommende bliver rigtig god og succesfuld 🙂

  Jeg blev selv skannet i fredags – og havde jo læst om risikovurdering for downs syndrom flere steder, så jeg vidste bare at tallet skulle være over 1:300. Mit endte på 1:504 – hvilket for mig er lavt – men lægerne har ikke reageret på det, så man går jo ud fra at alt er ok…

  Jeg skal til næste skanning den 29.11 (gennemskanningen). Det glæder jeg mig til. Hvis man kan se kønnet, så vil jeg gerne vide det 🙂

  Hvor skal du føde? Jeg skal føde på Herlev og min terminsdato blev rykket til 23.4.2012, da jeg var til NF-skanning.

  kh

  Lene

  #2699470
  KatiloKatilo
  Medlem

  Det er altid det sidste man har lyst til at høre. Jeg har hørt andre fortælle om den samme situation, hvor moderkagebiopsien har vist, at det hele slet ikke var så slemt. Så krydser virkelig fingre for det samme med dig.

  Min NF gik ok. Desværre fik vi en rigtig dårlig JM første gang, som skulle scanne. En gammel stram dame, som intet sagde med mindre vi spurgte selv. Det er ikke lige det man ønsker som førstegangsgravid. Hun scannede på en underlig måde synes jeg, både indvendig og udvendig og spiren ville ikke vende sig, så vi fik en ny tid og et papir på latin, som hun selvfølgelig heller ikke sagde noget om. Fangede en anden JM, som kunne forklare mig hvad der stod, og at jeg ikke skulle være nervøs.

  Ugen efter kom vi igen. Fik en rigtig sød JM og så var spiren fotogén. Tror den gjorde det med vilje, så vi kunne få en positiv oplevelse ud ad det hihi. Fik nogle supergode tal og gode billeder. Samtidig blev min termin rykket frem til 22. april. Utroligt hvad det har at sige, hvem der scanner én.

  Men håber og tror at alt kommer til at gå godt for dig/ jer Sandra.

  Kram til dig fra Katilo.  

   

  #2699521
  jonlaustjonlaust
  Medlem

  Hej Sandre

  jeg fik også en høj faktor 1:332 så jeg skal til tidlig misdannelsesscanning på onsdag, vi har fravalgt at få biopsi mm. vi har 2 dejlige drenge i forvejen og vi vil lige og ser hvad de siger på onsdag men jeg tror vi løber risikoen 😉

  håber det bedste for jer

  Hilsen Helle

   

  #2699778
  Mette LHMette LH
  Medlem

  Puha sikke en tur du/I har været igennem. Håber alt går godt og nemt fremover. Krydser fingre for jer. 

  Min NF gik fint. Fik en noget stram tandet dame der ikke forklare os særlig meget og ikke kunne smile. Ret irriterende! Jeg fungere desværre ikke så godt med mennesker der ikke smiler og virker negativ. Det var for mig lidt ubehageligt, især fordi jeg er førstegangs gravid.

  Jeg har endnu ikke været til JM. det er først her i d. 22 november, så vil jeg være i uge 19/20. Er det ikke lidt sent?? synes der går langtid mellem de forskellige ting jeg skal. Er det normalt? nogen der ved det?

   

  KH Mette

  #2699961

  Jeg tror måske det er forskelligt alt efter landsdele, her i Jylland 🙂 har der ikke været forsinkelse på NF-scan som jeg kan høre ved andre. og Jeg skal til jordemoder allerede i uge 15 (næste uge).

  Jeg skal til den tidligere misdannelsesscanning dagen efter – så håber alt er godt.

Viser 7 indlæg - 1 til 7 (af 7 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.