Søvn…

Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #585794
  minimummiminimummi
  Medlem

  Kan godt se der er lidt stille herinde, men prøver alligevel. Knirke bliver 14 mdr her den 31… og har stadig ikke sovet igennem en eneste nat. Hun får stadig en tår bryst ved putning og vil os rigtig gerne have om natten, men der er ikke rigtig noget. Må indrømme at jeg nærmest kan høre hvordan min forstand er ved at falde fra hinanden. Bare en nat med sammenhængende søvn ville gøre underværker. 

  Det skal lige siges at vi har haft et ret problematisk mad-forløb. Hun fik konstateret allergi overfor mælk og æg efter vi havde siddet og givet hende det en måned. Hun græd aldrig (har hun faktisk aldrig rigtig gjort mht til noget som helst) men fik udslæt og tynd mave og det var først efter meget diskuteren med SP og læge at vi endelig kom til special læge. Det har altså gjort hende noget madforskrækket og i lang tid lukkede hun munden hver gang hun så en ske. Det er først her omkring 11-12 mdrs alderen hun er begyndt at spise ordentligt.

  Men gar I nogle gode råd? 14 mdr uden sammenhængende søvn synes jeg lige er i overkanten, så alle forslag modtages med kyshånd

  #2673038
  SkjoldungenSkjoldungen
  Medlem

  Hejsa. Hvis det er ok i forhold til hendes ernæring, tror jeg mit bedste bud er at droppe amningen, da det sikkert er det der trækker.

  Og ellers kan man jo gå 2 veje. Enten lave det meget lidt hyggeligt at vågne om natten. Send far ind, læg hende ned, sov godt! Indtil hun holder op.

  Eller : ind i jeres seng med hende, dyne over, putte putte nu sover vi.

  Du skriver ikke om hun sådan er vågen i flere timer eller hun “bare” vågner og græder. Jeg har også mange nætter, hvor Rasmus står op i sin seng og græder for tiden, men så bliver han altså bare slæbt ind i vores seng, puttet under min dyne og sover så videre. Det er kun en fase!

  Rasmus har lige haft nogle nætter, hvor han sådan var vågen i et par timer…han øver sig på at snakke “hej, hej, hej” “Da-da-da-da” Pænt trættende. Har nu bedt dagplejemoren om at vække ham fra middagssøvn efter max 2½ time. Hvis ikke det hjælper, må hans middagssøvn skæres mere ned, så han er træt nok.

  Nå, håber det gav dig lidt ideer.

  Vh Gitte og Rasmus-mindste-mand på 15 mdr.

  #2688630
  SkrukhonenSkrukhonen
  Medlem

  Hej

  Håber at du har fået noget søvn..

  Min datter ¨på 23 mdr har lige haft 2-3 nætter uden at vågne i laaang tid, for første gang siden hun blev født. Min SP sagde at sådan er der bare nogle børn der er, og hvis du føler du har prøvet alt må du acceptere det. Ikke den store hjælp.. men men men engang kommer den der søvn jo nok igen!

Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.