Farvel for denne gang:(

Alt om Børn Fora Mødregrupper Mødregruppe August 2010 Farvel for denne gang:(

Viser 5 indlæg - 1 til 5 (af 5 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #570825
  ClalotClalot
  Medlem

  Det var slut for denne gang, graviditeten er gået til, og jeg bløder – total nedtur:( 🙁
  Så i dag tudes der – ind imellem, og andre tidspunkter tænker jeg “der har jo været noget galt”, også er det jo sådan set meget godt. Jeg skulle være scannet på torsdag, men så er jeg også glad for at jeg er begyndt at bløde nu, istedet at komme op til scanningen, og få at vide at det var slut.
  Men det er total ØV.

  Pøj pøj til jer andre

  Hilsen Lotte

  #2644846
  natalie77natalie77
  Medlem

  Kære Lotte

  Hvor jeg føler med dig… det er altid træls når tingenen ikke går som vi forventer… Måske kommer vi til at følges ad i septemper eller oktober gruppen.. hvem ved…

  Knuzz Natalie

  #2644845
  morigen4morigen4
  Medlem

  Kære Lotte
  Hvor er jeg ked af det på dine vegne. Har selv prøvet det for en del år siden, jeg trøstede mig med at der sikkert var noget galt- at det var kroppens måde at sortere et sygt foster fra.

  Hvis det kan glæde dig lidt så blev jeg gravid lige efter igen, nåede ikke engang at få min menses…. Håber du snart er at finde på ND igen.

  Kh mig

  #2644844
  gs0506gs0506
  Medlem

  Øv, det er jeg ked af at høre. Jeg prøvede det selv i sommers og kan sagtens huske, hvordan det var. 🙁

  Gitte

  #2644843
  Anonym
  Gæst

  Føler med dig, har selv prøvet at have en spontan abort (juli 07) og det er ikke sjovt. Som en anden skriver blev jeg dog også gravid igen inden jeg nåede at få mens og fik en dejlig dreng i juni 08.

  Når det nu er sagt så må jeg også tilføje at jeg har blødt så meget at jeg troede jeg var ved at abortere i begyndelsen af tre af mine graviditeter. Alle tre gange blev jeg scannet et par dage efter og der var fint liv. Senest blødte jeg i tirsdags, så meget at jeg troede jeg havde tisset i bukserne. Onsdag var jeg så til scanning og bebsen hænger på derinde med et fint lille bankende hjerte. Faktisk fortalte gynækologen at mere end 20 % af alle kvinder der ender med at føde et barn har blødt i løbet af den pågældende graviditet. I mine graviditeter har det været i 6.-9. uge. Jeg har også fået to kirugiske aborter (sept 01 + sept 09), men i de to graviditeter er jeg ikke sikker på om jeg havde en tidlig blødning da det var uplanlagte graviditeter som først blev opdaget efter 10. uge.

  Jeg ønsker dig alt mulig held og lykke 😉

  Knus, Nynne 6+1

Viser 5 indlæg - 1 til 5 (af 5 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.