nogen der har børn med børneeksem?

Alt om Børn Fora Mødregrupper Mødregruppe Juli 2009 nogen der har børn med børneeksem?

Viser 15 indlæg - 1 til 15 (af 15 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #566508
  bentebigumbentebigum
  Medlem

  Nu har jeg fået nit 3 barn(5/8) lille rasmus, og det er så 2. barn med børneeksem. bruger locobase repair, men rasmus alene kan bruge en tube på 1måned( 1tube =200 kr), og har spurgt på apoteket om man ik kan få den på recept, men det lyder til at være umuligt. hvad gør i andre ved eksemen og betaler i det hele selv eller nogen der får tilskud?

  hilsen bente( rasmus knap 3 mdr)

  #2621721
  Tonto78Tonto78
  Medlem

  Jep, begge mine er også ramt. Vi bruger A-Derma crema fra apoteket når det ikke er slemt. Når det bliver sår (kun på den store indtil videre) smører vi hende med Hydrocortison (håndkøb) morgen og aften. A-Derma laver også en zinksalve der er god til eksem i ansigtet. Locobase Repair får hun på kinderne i frostvejr. Vi betaler selv, og synes ikke 200 kr om måneden på creme er voldsomt i forhold til alt det andet, vi bruger penge på :-).
  Tror heller ikke man kan få tilskud medmindre det er receptpligtigt.

  🙂 Tina

  #2621724
  Anonym
  Inaktiv

  Jeg bruger også A-derma fra apoteket til min store på 5 år – den er ret drøj i brug og rigtig god. Når det ikke helt slår til, bruger vi lidt hormoncreme, som vi får på recept…

  Jeg har dog for nylig hørt, at A-derma har en masse skidt i sig, når har nu prøvet at købe den nye Dexem – også fra apoteket, den er god, men ikke lige så drøj som A-derma (og ret dyr!)

  Rikke (heldigvis kun ét ud af tre børn, der har børneeksem – og efter 5 år kun i meget mild grad *S*)

  #2621722
  Tonto78Tonto78
  Medlem

  Er det ikke den der Dexem der skulle være fuld af alt muligt skidt? A-Dermas creme er da uden parfume, parabener osv, så hvad skulle den være fuld af? Den fåes i øvrigt til ca halv pris i England, så hjemmesiden escentual.com. Der handler vi stort ind et par gange om året, jeg bruger den også som bodylotion for den er super god (og så får jeg ikke fiskeskæl-ben :)).

  🙂 Tina

  #2621726

  hej tina kunne man evt købe med når i bestiller så kan vi jo dele fragten??? bruger også A-derma til mine unger og mig selv da jeg har astmaeksem og tror at de også har en mild grad:(
  /lea

  #2621727
  Tonto78Tonto78
  Medlem

  Sæfoli :-). Ellers er de altså billige med fragten, det koster kun 5 £ at få det sendt uanset mængden. Og så ca 80 kr for cremen og det samme for milken.

  🙂 Tina

  #2621728

  ok:) kommewr du onsdag?

  #2621729
  Anonym
  Inaktiv

  Øhmm, jeg må indrømme jeg ikke har undersøgt det nærmere – men det er udtalt af én fra min første mødregruppe, som plejer at have styr på dén slags ;O)

  Men tak til link til hjemmeside, hvis vi ender med at gå tilbage til A-derma vil jeg bestemt benytte dén, for der er da mange penge at spare!

  Rikke :O)

  #2621730
  Tonto78Tonto78
  Medlem

  Nej, jeg kan ikke om onsdagen, da har jeg mødregruppe…

  #2621731
  Tonto78Tonto78
  Medlem

  Der var vist et indslag om det der Dexem den anden dag, og så vidt jeg hørte (så det ikke selv) er der bl.a parfume i, hvilket jo ikke er så rart på eksemhud. Og det var vist ikke det eneste. Jeg kan simpelthen ikke se på indholdsfortegnelsen på A-Dermacremen hvad der skulle være i af møg. Der er parabener i nogle af deres produkter, men hverken i cremen, lotionen eller shampooen (der også er helt fantastisk!).

  KH Tina med en lille savlegris der er tre måneder i dag!

  #2621720
  filomena1filomena1
  Medlem

  Men kommer der ikke et eller andet told på når det er fra UK? det roede jeg ellers er det da ekstremt billigt!

  #2621723
  filomena1filomena1
  Medlem

  er ret sikker på at du kan søge om tilskud prøv at spørge hos egen læge, det kan man jo også hvis man fx skal tage ikke repeceptpligtig smertestillende hver dag pga kronisk sygdom. Men tmåske skal udgiften være højere – men prøv dog du kan jo højst få et nej!

  #2621719
  Tonto78Tonto78
  Medlem

  Niks, så længe det er inden for EU er der ikke told på. Det er også derfor det kan betale sig at købe autostole i enten England eller Tyskland (man sparer ca en tredjedel).

  #2621725
  filomena1filomena1
  Medlem

  Det var da genialt så kan man jo bestille a-derma til hele vinteren – tak for tippet 😉

  #2727236
  TrinescTrinesc
  Medlem

  Jeg bruger Aloe propolis creme

  Til at starte med smurte jeg min søn både morgen og aften, efter 7 dage var det så meget under kontrol at jeg kunne nøjes med 1 gang om dagen – nu kan jeg holde eksemen helt nede ved kun at smøre ham når han har været i bad, så cremen holder til ca 2 måneder.

  Den er meget “tyk” og jeg har fået anbefalet at blande den med en Aloe vera gelly, men er ikke kommet så langt endnu, da jeg ikke synes det er et problem pt.

Viser 15 indlæg - 1 til 15 (af 15 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.