At tackle veerne

Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #560671
  lisbethnylisbethny
  Medlem

  Nu har vi jo snart en del i gruppen, der har født, så kan I ikke lige hjælpe os andre?

  Hvad gjorde I under veerne? Hjalp det med vejrtrækningsøvelser? Bevægelser? Vand? Massage? Eller var det bare fuldstændig u-udholdeligt?

  Jeg havde ved sidste fødsel god hjælp af vejrtrækningsteknik, som JM lærte mig, og jeg er så småt begyndt at forberede mig igen.

  Har I nogle gode råd?

  Knus Lisbeth (38+0)

  #2592016
  kira85kira85
  Medlem

  for mig var det fuldstændig uuholdeligt, ikke for at tage modet fra dig, men fik også en ve-storm med konstante veer og fuck det gjorde ubeskriveligt ondt, jeg havde på forhånd sagt jeg kun ville have naturligt smertestillende, men min jordmor opfordrede mig til at få epiduralblokade- og det var virkelig det bedste i hele verden, fik samlet en del kræfter til selve fødselen.. så kan varmt anbefales.. knus

  #2592017
  Maria0310Maria0310
  Medlem

  Hej!
  Både denne gang og sidste gang hjalp det mig utrolig meget at bevæge bækkenet i cirkelbevægelser og forestille mig at for hver ve åbnede jeg mig lidt mere og kom dermed lidt tættere på det store øjeblik hvor jeg skulle se mit barn. Derudover forsøgte jeg at tænke på at det kun var en begrænset periode jeg havde skide ondt og at tænke helt konkret på hvad en ve var. Fx “det er bare livmoderen der trækker sig sammen”. Lyder måske lidt tåbeligt, men det virkede på mig:-)
  Pøjpøj og vestøv fra maria og Emil 9 dage

  #2706258
  amowDRamowDR
  Medlem

   

  Jeg er journalist hos DR NYHEDER og er ved at undersøge, hvordan man igangsætter kvinder i Danmark. Man bruger ofte stikpiller eller giver nogle kapsler, hvorefter man sender kvinder hjem, indtil deres veer går i gang. Men ind i mellem får kvinder bivirkninger af det. F.eks. kan det fremprovokere en såkaldt ve-storm. Vi vil gerne undersøge, hvor risikabelt dette er.

  Hvis du derfor har oplevet at blive sat i gang med stikpille eller kapsler, og har oplevet nogle bivirkninger eller en ve-storm, så vil vi meget gerne høre fra dig. Send gerne en beskrivelse og dit telefonnummer, hvis jeg må ringe og spørge ind til din historie.

  Mvh Asger Mow,

  journalist DR NYHEDER, amow@dr.dk,

  28543058

Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.