Ildelugtende navle!

Alt om Børn Fora Mødregrupper Mødregruppe Oktober 2008 Ildelugtende navle!

Viser 8 indlæg - 1 til 8 (af 8 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #559268
  irenejorgirenejorg
  Medlem

  Vores Axel er nu en uge gammel, og hans navlestump lugter frygteligt! Hvad har i gjort, for at holde jeres rene, inden den faldt af? jeg har renset med lidt alkohol i området omkring, men det hjælper jo ikke på lugten…
  Håber i har nogle gode råd at dele ud af!
  Mvh Irene

  #2584991
  cfl1977cfl1977
  Medlem

  hej irene

  du kan vaske med lidt intimsæbe det hjalp på min datters navle

  mvh christina og cecilie fra juli gruppen

  #2584993
  ValparaisoValparaiso
  Medlem

  Da vores datter var 6-7 dage gammel lugtede navlen også ganske forfærdeligt. Efter et døgns tid gik det over af sig selv og stumpen faldt af. Vi holdt bare området tørt med en vatpind og brugte en vatpind dyppet i lidt babyolie til at fjerne de blodrester, der stædigt sad fast i huden omkring navlen.

  Mvh Merete (og Asta, 15 dage)

  #2584992
  Anonym
  Gæst

  Ja, og så bare godt med talcum/babypudder.

  #2584995
  tantegultantegul
  Medlem

  hej
  Victors navle faldt af da han var 8 dage. den lugtede osse helt råddent. vi gjorde intet ved området for det var helt rent. tørrede det bare forsigtigt når han havde været i bad.
  knus
  charlotte

  #2584994
  molly23molly23
  Medlem

  vær lige obs på hvis det lugter alt for fælt og ikke er betændt.. så er det ind med det samme.. ellers så hold det tørt som de andre siger..

  #2584996
  Anonym
  Gæst

  ved en ildelugtende navle er det bedst at ´forebygge end at “helbrede”. Navlen må gerne lugte, men må ikke blive rød og hævet svarende til et 5 kronestort mærke rundt om navlen. Hvis den gør det kan det være tegn på infektion. Man kan på apoteket på klorhexidinsalve til at smøre med, men kan også forebygge med rent saltvand. Det er ikke en god ide at bruge alkohol da det gør ondt på de små. Hvis stumpen ikke er faldet af skal man endelig lade den være, da den falder af sig selv. Håber dette kan bruges. Hilsen sundhedsplejersken

  #2584997
  irenejorgirenejorg
  Medlem
Viser 8 indlæg - 1 til 8 (af 8 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.