Grød to go – bliver tynd …

Alt om Børn Fora Mødregrupper Mødregruppe Juni 2008 Grød to go – bliver tynd …

Viser 5 indlæg - 1 til 5 (af 5 i alt)
  • Forfatter
    Indlæg
  • #552540

    Ja, jeg må gøre noget forkert … Lavede dobbelt portion af grød for at prøve at varme det, men det blev tyndt …
    Bruger 1 dl vand – 3 spsk rismel – koges op – 1 tsk fedtstof – 2 store tsk pæremos og så mm i til sidst så konsistensen passer.
    Da det havde stået i køleskabet blev det som suppe …
    Hvad gør jeg galt? Skal frugtmos og mælk i når det er varmet igen?

    Knus

    Birgitte

    #2547403
    ida_nilsonida_nilson
    Medlem

    Hvis du med MM mener modermælk så skal du først putte det i til sidst for modermælk indeholder et enzym som nedbryder stivelse og derfor bliver bliver grød lavet på modermælk tynd – også bare i løbet af et måltid.

    Det samme gør sig gældende for spyt – så derfor bliver grød hvor der er meget ’tilbageløb’ (skrabe af hagen og tilbage i tallerken) også tynd.

    /Ida – som lige kom forbi

    #2547400

    Super – ja, det er modermælk – det er jo lige derfor!!!

    Tak

    Knus

    Birgitte

    #2547401

    Hvad så med modermælkserstatning – gør det det samme?

    #2547402
    ida_nilsonida_nilson
    Medlem

    Det burde det ikke. Og min erfaring er at det gør det heller ikke.

    /Ida

Viser 5 indlæg - 1 til 5 (af 5 i alt)
  • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.