Alt om Børn › Fora › Mødregrupper › Mødregruppe Juni 2008 › Grød to go – bliver tynd …
- Dette emne har 0 svar og 1 stemme, og blev senest opdateret for 2 år, 10 måneder siden af
hopegravid1975.
- ForfatterIndlæg
- 19/10/2008 kl. 19:10 #552540
hopegravid1975
MedlemJa, jeg må gøre noget forkert … Lavede dobbelt portion af grød for at prøve at varme det, men det blev tyndt …
Bruger 1 dl vand – 3 spsk rismel – koges op – 1 tsk fedtstof – 2 store tsk pæremos og så mm i til sidst så konsistensen passer.
Da det havde stået i køleskabet blev det som suppe …
Hvad gør jeg galt? Skal frugtmos og mælk i når det er varmet igen?Knus
Birgitte
19/10/2008 kl. 20:10 #2547403ida_nilson
MedlemHvis du med MM mener modermælk så skal du først putte det i til sidst for modermælk indeholder et enzym som nedbryder stivelse og derfor bliver bliver grød lavet på modermælk tynd – også bare i løbet af et måltid.
Det samme gør sig gældende for spyt – så derfor bliver grød hvor der er meget ’tilbageløb’ (skrabe af hagen og tilbage i tallerken) også tynd.
/Ida – som lige kom forbi
19/10/2008 kl. 22:10 #2547400hopegravid1975
MedlemSuper – ja, det er modermælk – det er jo lige derfor!!!
Tak
Knus
Birgitte
19/10/2008 kl. 22:10 #2547401hopegravid1975
MedlemHvad så med modermælkserstatning – gør det det samme?
20/10/2008 kl. 20:10 #2547402ida_nilson
MedlemDet burde det ikke. Og min erfaring er at det gør det heller ikke.
/Ida
- ForfatterIndlæg
- Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.