Morgen mad??

Viser 6 indlæg - 1 til 6 (af 6 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #550840
  Anonym
  Gæst

  Hej alle i kloge piger…
  Hvad giver i til morgen mad? Har er vi løbet lidt sur i morgenmaden. Matilde (15/5) vil ikke rigtig spise noget og har prøver lidt forskelligt.
  Hun spiser dog alt og rigtig godt i vuggestuen. Men syntes jo at hun skal have et ordenligt morgenmåltid. Der går jo noget tid inden hun får i vuggestuen.
  Nogen forslag??

  God dag til alle.
  Kh
  Mia & Matilde

  #2536252
  ArnoNilleArnoNille
  Medlem

  Hejsa

  Vi har endnu ikke haft problemer med morgenmaden. Vi bruger to forskellige produkter. Enten urtekrams øko-grød for de 1årige den er sindsyg lækker og der er en masse forskellig gryn i samt tørrede frugter mm, den er også lidt dyr, men absolut det værd. ellers bruger vi øko 5-gryn fra Kornkammeret, der tilsætter jeg letmælk og en teskefuld kanel og topper med lidt forskelligt frugt, blåbær, banan, jordbær eller hvad vi lige har. Vores Anna er meget glad for de måltider og de mætter godt og længe.
  bedste hilsner Pernille

  #2536248
  24Lykke24Lykke
  Medlem

  Vi spiser også grød herhjemme. Alt fra almindelig havregrød til mannagrød, hirsegrød, femkornsgrød eller en blanding. Nogen gange blander vi frugt i, men ellers tager vi de nemme løsninger til hverdag.
  Hvis det skal gå stærkt får han grovbrød med ost og syltetøj, men det er ikke så tit.

  God appetit

  Lykke og Halfdan

  #2536250
  Anonym
  Gæst

  Hej,
  Tak for nogle lækre forslag, vi må se om de falder i damens smag 😉

  Vh
  Mia & Matilde

  #2536251
  kkr1979kkr1979
  Medlem

  Hos os er havregrød med en smule salt stadig et hit. For storerbror (der ikke kunne lide grød) var havregryn med mælk lækkert og som afveksling yoghurt med havregryn.

  Kristine William 230906 og Karoline 010508

  #2536249
  frksmilafrksmila
  Medlem

  hos os er det et hit med jougurt, med havregryn, kornflakes. rugbrød med banan når det skal gå stærkt og havregråd med frugtmos på toppen.

Viser 6 indlæg - 1 til 6 (af 6 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.