Liv og glade dage!

Alt om Børn Fora Mødregrupper Mødregruppe April 2008 Liv og glade dage!

Viser 6 indlæg - 1 til 6 (af 6 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #548734
  SiffusSiffus
  Medlem

  Igår fik jeg lavet NF. Det var sååå skønt. Jeg kunne godt mærke at jeg var lidt nervøs inden. Tanken om at få at vide der ikke var liv var vild skræmmende. Men jeg så den bette så snart jordmoderen trykkede scanneren mod min mave. Det var slet ikke som sidst jeg var gravid, da jeg blev scannet første gang, hvor vi havde lidt svært ved at finde hoved og hale i den bette. Her så jeg det tydeligt. Og den var vældig livlig. Det var bare så skønt at se. Pludselig kan jeg bedre forholde mig til at jeg snart skal være mor igen. At jeg har en lille baby i maven.
  Jordmoderen var en lidt ældre dame med masse erfaringer og ikke mindst med disse scanninger. Hun var meget grundig, hvilket jeg er sikker på hun altid er men kunne godt fornemme at hun gjorde lidt ekstra for mig pga vores historie (har mistet vores søn, multihandicappet hjertebarn). Jeg fik en hel masse billeder med hjem, nogen flere end de sædvanlig laver. Det syntes hun jeg skulle have pga situationen og fordi min kæreste desværre ikke kunne være med da han er i England. Så hun lavede en masse gode billeder til os.
  Det tog lidt tid at blive scannet. For midt i det hele måtte jeg ud og tisse for at få den lille til at vende sig rigtigt. Det kunne hun bare ikke få den tid ved at skubbe. Næ den hyggede sig lige så vældig som den lå der med ryggen til. Bagefter lagde den sig perfekt i profil til scanningen. Nakkefolden var rigtig fin og ingen grund til bekymring der. Dog kunne jeg ikke få det endelige resultat da min egen læge havde været lidt af “torsk” og taget min blodprøve for tidligt så den ikke duede. Så jeg skulle have taget en ny, som jeg så fik lavet på sygehuset, og vil så få det endelig svar om en uge. Men hun sagde at ud fra scanningen var alt super. Der var to fine hjernehalvdele, rygsøjle, blære osv alt sad og var som det skulle være. Det som man selvfølgelig kan se på nuværende tidspunkt. Vi ved nemlig at den hjerneskade vores første søn havde ville man ikke kunne se før langt henne i graviditet og hans hjertefejl opdagede man heller ikke til misdannelsesscanningen. Den vil man vist heller ikke kunne se på alm. scanning.
  Jeg fik en tid med det samme til misdannelsesscanningen og jeg fik en tid hos en speciallæge. Jordmoderen spurgte mig (lidt drillende men selvfølgelig seriøst) om vi ikke skulle speciallægen. Ikke noget ondt om de andre som hun sagde, men speciallægen kunne jo lige lidt mere… og det ville jeg selvfølgelig rigtig rigtig gerne. Hvis det ikke er her man skal bruge specialisterne ja hvornår så…
  Jeg må altså indrømme at denne NF har betydet rigtig meget for mig. Mere end jeg lige havde forventet. Jeg føler mig meget mere lykkelig i dag :o). Syntes lige pludselig jeg føler mig som mor til to og ikke bare til vores søn som desværre ikke er her mere.
  Hvor var det bare dejligt at se at der var liv og glade dage i min mavse!
  Syntes godt nok der er laaang tid til næste scanning… Håber den vil gå lige så godt.

  Siffus 12+4

  #2524417

  Tillykke med den fine scanning! Hvor må det være dejligt at det går så godt denne gang

  KH Lotte

  #2524419
  LulubellLulubell
  Medlem

  Hej Carina!

  Hvor er jeg bare glad for at se dig herinde. Vi fulgtes på sept 05 og jeg har tænkt meget på jer.

  Godt at scanningen gik som den skulle og at den lille har det godt.

  Kan du ikke få en hjertescanning… Jeg har fået dem lavet i begge graviditeter, fordi jeg har diabetes?

  Jeg ønsker jer alt mulig held og lykke…

  Knus Lene, Marcus og Emil

  #2524420
  SiffusSiffus
  Medlem

  Tak begge to.

  Og hej Lene, hvor det sjovt at vi igen skal følges ad. Håber alt er gået glidende hos jer siden sidst. Der vel masser af liv og fart over feltet derhjemme ? ;o)

  Jo jeg skal have lavet en hjertescanning men det bliver først efter misdannelsesscanningen. Regner med at skulle have lavet den på Skejby. Den er jeg rigtig meget spændt på. Håber de ville kunne se noget hvis der er noget, men håber selvfølgelig på at alt er tip top. Men det er noget af det eneste vi rigtig kan forholde hos til og som vil være en stor indikation på at det igen skulle være galt.
  Har du ikke også været rimelig langt henne før du har fået lavet en hjertescanning?

  #2524421
  SiffusSiffus
  Medlem

  Hov, kom lige pludselig i tvivl om du venter dig nu Lene eller ej?

  #2524418
  LulubellLulubell
  Medlem

  Hej Carina!

  Nej, jeg venter mig ikke… Har kigget lidt herinde og på maj 2008 fodi jeg læste om at Miamor2 var gravid….en rigtig lurer er jeg 🙂

  Jeg fik også lavet hjertescanningen efter misdannelsesscanning….fik lavet dem på Riget og syntes virkelig at de var meget grundige. Syntes det var godt at få dem lavet, selvom der jo aldrig kan gives nogen garantier….sådan er livet jo desværre. Hjertescanningen kunne dog udelukke fejl…da det hele bliver gennemgået ned til mindste detalje.

  Lene, Marcus og Emil

Viser 6 indlæg - 1 til 6 (af 6 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.