puha.. nogle hårde dage

Alt om Børn Fora Mødregrupper Mødregruppe Marts 2008 puha.. nogle hårde dage

Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #548256

  puha.. det har været nogle lidt hårde dage.. Marcus har lige haft 3 dages feber/udslæt.. så han har været en del ked af det og i fredags skreg han stort set fra kl 19-01 kun afbrudt af nogle korte pauser hvor han sov.. (heldigvis sov storesøster fra det hele :))han har simpelthen været overtræt og haft det skidt.. vi var ellers ved at vende ham til at få flaske og det gik også super godt, men de sidste par dage har han kun ville spise ved mig.. så det må vi så starte forfra med.. men skidt..

  Men ellers var det en pave stolt mor han havde her til morgen.. da han blev lagt på gulvet ved sit legetøj kom han selv op i kravle stilling 3 gange og næsten helt selv op at sidde.. 🙂 han har kunne komme frem af længe nu ved at møvre sig.. men syntes godt nok der sker medet med udviklingen lige nu.. rugbrød spiser han også nu.. kan snart ik følge med.. men tænder er her ingen af endnu.. :p

  lisa og marcus 17.03.08 (lidt over 9 kg og ca 73 cm)

  #2522133

  Ja det er rigtig hårdt når de små pus er syge (eller får fortænder i overmunden) Min Markus havde en lignende periode med snot og forkølelse. I må igang med flasken igen – Det skal nok lykkes!
  Hilsen Fra Stine (og Markus 20.03.08)

Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.