Babys seng i den første tid? Lift, vugge, tremmeseng eller?

Alt om Børn Fora Mødregrupper Mødregruppe December 2007 Babys seng i den første tid? Lift, vugge, tremmeseng eller?

Viser 15 indlæg - 1 til 15 (af 19 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #534883
  Anonym
  Gæst

  Hej alle i tykke damer derude ;-D
  Som førstegangsmor er jeg lidt i tvivl om, hvad den lille helst skal sove i den første tid. En lift på gulvet kan vel give træk. En almindelig tremmeseng er vel for stor. Skal man så have en særlig babyseng/vugge til den første tid?
  Nogen erfaringer derude?
  Kh. Lotte (23+6)

  #2442298
  Anonym
  Gæst

  vi har også en vugge der går i arv, så den kommer vi til at bruge… ellers ville jeg bruge tremmesengen. den kan man få nogle puder til som man lægger hele vejen rundt så føles den ikk så stor.. dem har vi nemlig… det mærke hedder baby dan, og det er bare nogle lange skumgummi puder, der er 2, så de dækker jo hver halvdelen og så er der et betræk til… det tror jeg at jeg ville gøre men man kan jo evt bruge puder og dyner…
  har selv været meget i tvivl da det også er mit første… men tror jeg bliver glad for vuggen..
  håber det kunne bruges
  Sanne 27+3

  #2442297
  alfdyralfdyr
  Medlem

  Hej Lottemor

  vi har en vugge der går i arvså den kommer vi ikke udenom. Ellers ville jeg have lillebror i liften nede i tremmesengen indtil han bliver lidt større..

  Tine

  #2442300
  HarevejHarevej
  Medlem

  Hej, vores den første sov i sin lift midt i dobbeltsengen i den første tid efter fødslen og indtil vi fik lejet en vugge. Det samme har vi valgt at gøre denne gang.
  Fx. Lejer Kære børn vugger ud, priser fra 299,- for 4 mdr. derudover skal man så købe en madras til ca. 250,-
  som regl har de vugger hjemme, men for at være sikker har vi reserveret en til slut nov.
  Henriette 29+2

  #2442305
  Anonym
  Gæst

  Nu ved jeg jo ikke hvor meget træk der er i jeres hus?*S* men her var det ikke et problem at have ham på gulvet i liften. Senere satte vi liften op på to stole, som stod ved siden af hinanden, med ryggen væk fra sengen, så når jeg sad op var liften lige i den rette højde. Tilsidst kom han over i tremmesengen med sengerenden på tværs af sengen, det fungerede også fint. Havde sørget for at få en af de tremmesenge som kan indstilles i højden, det var guld værd! Men ingen vugge her, ærlig talt mener jeg at det er spild af penge, men I finder hurtigt en løsning der fungerer for jer, det er jeg sikker på.

  Hilsen
  Nina,28+1 og 12 uger igen!

  #2442301
  PletmorPletmor
  Medlem

  Hejsa.

  Vores søn sov i liften ved siden af sengen det første stykke tid. Det var meningen han skulle sove i liften nede i træmmesengen så han kunne føle sig tryg, men det blev hurtigt lavet om da jeg ikke kunne nå ned til ham fordi jeg havde fået kejsersnit og såret gjorde ondt + sengen kun kunne indstilles til nederste niveau.
  Så har man ikke en vugge er liften en lige så god løsning syntes jeg.
  Knus Janni 27+5

  #2442314
  Majse08Majse08
  Medlem

  Dengang jeg fik Emil havde vi fået en tremmeseng… Der rykkede vi bunden op så man ikke skulle bøje sig for meget ned .. 🙂
  Og liften stod deri…

  Denne gang får vi måske en vugge (en af de der halvmåne-formede man kan spænde fast på dobbeltsengen) af Jimmi’s forældre.. Men ellers bruger jeg samme koncept igen…

  Majse 27+3

  #2442315
  Anonym
  Gæst

  Hej

  Vi (jeg) har planer om, at den gamle ?arve vugge? skal stå i soveværelset den første tid. Den kan vi så bruge om natten.

  Der ud over skal vi have en lift til barnevognen til at sove i om dagen ude/inde.

  Til sidst vil vi købe en billig (299,- kr.) tremmeseng i IKEA, som har fået gode karakter i tænk. (Sniglar ? http://www.ikea.com/dk/da/catalog/products/00115751)

  I starten vil tremmesengen nok stå i stuen med bunden hævet, så kan baby sove/lege der hævet over trækken fra gulvet og samtidig følge med i hvad der sker. En ide jeg har fået fra min veninde, som fik rådet af sin sundhedsplejerske.

  Mvh
  Kaf (24+6)

  #2442302
  skrubzskrubz
  Medlem

  Hej,

  Vi låner en Baby-bay seng (sådan en vugge som kan spændes på vores seng) af minveninde, da deres er ved at være for stor til den. Hvis ikke vi havde gjort det, havde vi nok ladet lille putten sove i enten liften, eller tremmesengen med puder osv i. Synes ikke der er grund til at investere i en vugge, da de hurtigt vokser ud af den.. Hvis det trækker så stil den højere end gulvet – som tidligere foreslået!

  Held og lykke med projektet 🙂

  Sarah 26+1

  #2442303
  Anonym
  Gæst

  Vores lille pige skal sove i sin lift i tremmesengen. Det gjorde vores første også, og det fungerede rigtig godt. Han blev tryg ved tremmesengen fra starten af, og da han blev for stor til liften, var det ikke den store voldsomme overgang for ham. Tremmesengen kan indstilles i to højder, så vi ikke skulle bukke os ned for at få fat i ham. Han kom på eget værelse, da han var 5 måneder – tremmesengen var hans trygge base. Vi har en rigtig fin vugge i familien, men vi vælger alligevel den anden løsning 🙂
  Venligst Hellou (26+1)

  #2442307
  flissiflissi
  Medlem

  Vores børn har sovet i liften i tremmesengen til at starte med og er så rykket ned i tremmesengen, når liften er blevet for klejn. De er begge blevet flyttet, da de var ca. 6 uger, for jeg syntes, de skulle have plads til at ligge med armene ud til siderne.

  Lisbeth 25+0

  #2442312
  ksmoderksmoder
  Medlem

  Vores søn sov i liften i tremmesengen, og lå en del i ores seng. Men denher gang har jeg købt en brugt babybay seng (575 KR), hvor babyen skal ligge de første par mdr.

  ksmoder uge 27 i dag 🙂

  #2442313
  Anonym
  Gæst

  Hejsa!

  Vi har købt den fineste seng fra Stokke til Marcus, men den virker aaalt for stor til den lille mand. Derfor bruger vi nu flittig hans lift hvor han tydeligvis sover godt i… 🙂

  Så jeg vil anbefale liften, den er jo tilpas lille til baby og giver nogle trygge rammer til den bette!

  Kh. Melanie & Marcus (lidt over en måned!)

  #2442299
  dizzilizzidizzilizzi
  Medlem

  Vil helt klart foretrække en vugge…sidst have vi vores datter i lift og den stod så i tremmesengen…der gik dog ikke lang tid før hun lå fast i vores seng…

  #2442306

  Vi er også så heldige at have en arvet vugge i familien… den er jeg ved at sætte i stand, hvilket bare er hyggeligt!!! Ellers havde jeg nok også købt en vugge til baby (evt. brugt)

  Novembermor
  27+3 (Skal føde ved kejsersnit 38+0)

Viser 15 indlæg - 1 til 15 (af 19 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.