ondt – brændende smerte

Alt om Børn Fora Mødregrupper Mødregruppe December 2007 ondt – brændende smerte

Viser 11 indlæg - 1 til 11 (af 11 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #534869
  Anonym
  Gæst

  Ja, vågnede i nat med at det brændte/gjorde ondt mellem livmoderen og brystet. Har aldrig haft det før i nogle af de andre graviditeter eller i det hele taget oplevet det før. Nå, men det var så gået lidt væk, men er desværre vendt ret meget tilbage. Nogen der ved hvad det kan være. Bliver faktisk ret bekymret, håber dog ikke at jeg har nogen grund til det.

  Majbrit 25+1

  #2442227
  Anonym
  Gæst

  Har lige læst lidt på nettet, kan det bare være halsbrand?? Kan det virkelig gøre så ondt…

  #2442223
  flissiflissi
  Medlem

  Smerter lige der, hvor du beskriver kan være et symptom på svangerskabsforgiftning. Afsted til lægen med dig!!!!

  Lisbeth 24+5

  #2442224
  AnjademantAnjademant
  Medlem

  Jeg har det selv en brændende sviende smerte der kommer og går, hos mig trækker det helt om i nakken noglegange. føj – det er især om aftenen og natten.

  Knus anja 24+6

  #2442221
  Anonym
  Gæst

  Jeg ved nemlig godt at det kan være et tegn på svangerskabsforgiftning, havde det nemlig med vores datter og går derfor også til ekstra tjek hos en læge på sygehuset. Jeg var afsted i onsdags i sidste uge og alt så fint ud. Desuden var jeg ved egen læge i mandags og der var der heller intet galt, blodtrykket var enda faldet lidt, så den nu hed 115/75. Jeg har godt nok fået afvide at jeg skulle kontakte fødegangen hvis jeg fik nogle af symptomerne, men det er jo ikke hele tiden at jeg har det sådan. Jeg lider heller ikke af hovedpine, synsforstyrelser eller væske i kroppen, så tvivler på at det skulle være en gang svangerskabsforgiftning, men tanken har da streffet mig.

  #2442218
  Anonym
  Gæst

  Selvom det lyder rigtig træls, så kan det nemt være halsbrænd. Hvis du ikke har haft det før og derfor ikke kender til det – så kan jeg trøste dig med, at sugetabletter mod syre er yderst effektive. Der findes flere forskellige mærker, og de kan købes i håndkøb – men spørg på apoteket. Jeg ville dog også kontakte lægen for en sikkerhedsskyld:-)
  God bedring med det!
  Venligt Hellou (25+6)

  #2442222
  Anonym
  Gæst

  Der er ingen ting nu, heldigvis for det var da godt nok rigtig ubehageligt.

  #2442226
  Anonym
  Gæst

  Ja, det er super super ubehageligt og kan gøre så ondt, at man ikke kan være nogen steder – godt det er ovre igen. Mælk kan også hjælpe, hvis det kommer retur…. 🙂

  #2442219
  frkRubinfrkRubin
  Medlem

  Hvis det er halsbrand skal man bare lige være opmærksom på at det altså ikke er alle mærker man må spise når man er gravid. Men bruger selv Link efter anbefaling fra lægen og de er gode og billige :o)

  God bedring med det

  Sarah 23+5

  #2442220
  FruTillingFruTilling
  Medlem

  Altså Majbrit…. selvom det kommer og går kan det sagtens både være halsbrand og/eller svangerskabsforgiftning. Så spild ikke tiden med at være martyr eller superwoman – det er bebsen der er vigtigst, så afsted med dig! Heller en gang for meget end en gang for lidt….

  //Anne
  27+1

  #2442225
  Anonym
  Gæst

  Ja, ved godt at det kan være svangerskabsforgiftning og tro mig jeg vil hellere end gerne tage en tur på fødegangen en gang for meget end en gang for lidt. Har desværre allerede en engel og har bestemt ikke lyst til at få en mere. Men som det er skrevet i et andet indlæg går jeg til kontrol med svangerskabsforgiftning og var afsted på sidste onsdag til skanning hvor alt var som det skulle være og igen var jeg ved læge i mandags, hvor hverken blodtryk eller urin viste noget som helst. Der har ikke været noget siden overhovedet.

Viser 11 indlæg - 1 til 11 (af 11 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.