2. lægebesøg

Viser 6 indlæg - 1 til 6 (af 6 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #534868
  frkRubinfrkRubin
  Medlem

  Hmm ved ikke lige hvad jeg skal tænke om det.
  Ifølge min læge så alt ud som det skal, min livmoder er lidt højere end han forventede, men de har jo også efterhånden rykket min termin nogle gange, er ikke altid sikker på at de selv kan følge med.
  Min læge har ingen dop-tone (meget gammeldags, og ja, gammel læge) så han lyttede til min mave med et gammeldags træstetoskop, han lyttede meget længe men kunne ikke finde hjertelyden. Har godt nok mærket liv både i går og i dag, men ikke så meget som jeg plejer, så synes egentlig det havde været rart hvis jeg var blevete bekræftet i at der var liv (også selv om jeg måske godt inderst inde ved at det er der, den sparker jo trods alt en lille smule)
  Er lidt ked af at min læge ikke er så opdateret og grundig som jeg gerne ville have det.
  Må jo bare glæde mig til 3D-scanningen d. 1 okt.

  Sarah 24+4

  #2442214
  zupsanzupsan
  Medlem

  ved godt, hvad du mener min læger er heller ikke just opdateret og samtidig har jeg ham mistænkt for, at han hader når der evt kan komme et problem ud af min mund, som feks at jeg har været meget meget træt, han gider næsten ikke forholde sig til det, ikke før end jeg insister på at han tjekker evt blodprocent, og han bruger også det trærør og er lyn hurtig til at sige fint fater slet ikke han kan nå at høre noget!

  MEn ja glæd dig til den 1. okt – der bliver det helt sikkert gjort grundigt! Men sig noget til ham næste gang – det er da din ret!

  kh Susan 25+0

  #2442213
  flissiflissi
  Medlem

  Hmm, det lyder temmelig overfladisk og ikke just betryggende, selvom de små spark jo er det bedste livstegn, der findes!

  Overvej at finde dig en ny læge. Det er enormt utrygt at stå med et slattent barn, der har haft 40 i feber i 4 dage, hvor lægen siger, at det bare er en virus og man så ikke har tillid til, at han har ret.

  Jeg har prøvet at stå med den tvivl og endte med at tage til vagtlægen om aftenen. Min datter blev straks indlagt med en modbydelig urinvejsinfektion. Siden har jeg frabedt mig at konsultere den læge og har i stedet været hos de andre i lægehuset. Dem har jeg fuld tillid til og det er vigtigt hos lægen, synes jeg.

  Lisbeth 25+4

  #2442217
  Anonym
  Gæst

  Hej Sarah og jer andre

  Hvis jeg skal være helt ærlig, syntes jeg at det måske er meget at forvente at de bruger doptone. Nu har jeg efterhånden været hos flere jordmødre og læger og det er faktisk kun en gang at en jordmoder brugte doptonen, og det var kun for min og kærestens skyld.
  Det er lidt farligt at komme ud i den der med at fordi jeg ikke kan høre hjertelyden, så er der sikkert noget galt. Her snakker vi selvfølgelig ikke om lægen, for den ville jeg også være noget utryg ved, altså at han ikke fandt hjertelyden!
  Men det er altså dem der er specialister(JM og lægerne), og nogen gange skal man have tillid til andre.

  Forøvrigt er jeg enig i at man med et sygt barn som har haft 4 dages feber skal få flere lægers vurdering.
  Lyt til din mavefornemmelse(og det gør du jo allerede) og gør hvad du føler dig mest tryg ved.

  Forøvrigt så er det altså ved at være tid, hvis nogen af jer skal skifte læge. Man kan nemlig skifte indtil 1. oktober hvert år, det koster så vidt jeg husker penge at skifte resten af året(nyt sygesikringskort), er det ikke sådan reglerne er?

  Mange hilsner
  Nina,28+4 der ikke mener at du skal være bekymret.

  #2442215
  frkRubinfrkRubin
  Medlem

  Hej Nina

  Giver dig på en måde ret. for mig var det heller ike det at han ikke har en dop-tone der var problemet, men mere hans lidt overfladiske måde at behandle hele konsultationen på. Havde jeg ikke mærket bare en lille smule liv, så var jeg da blevet vildt nervøs over at han ikke kunne finde hjertelyden.
  Har i aften mærket imponerende meget liv, så er slet ikke bekymret.
  Men tak for dit svar og jeres andres for den sags skyld

  Sarah 24+4

  #2442216
  Anonym
  Gæst

  Hej Sarah*S*

  Normalt ville jeg ikke lyde så negativ, det må være hormonerne og de sure opstød der taler*S*.
  Men nogen gange forventer kommende mødre nærmest en mindre reception med landets bedste læger, jordmødre og senere sundhedsplejersker, fordi de er gravide*GG*

  Bortset for det, så kan jeg kun give dig ret, nogle læger er alt for overfladiske og det er ikke særlig rart, man skal gerne føle sig tryg.

  Mange hilsner og håber snart vi ses igen…
  Nina, 28+5

Viser 6 indlæg - 1 til 6 (af 6 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.