Nægter pure at flytte “hjemmefra”…..

Alt om Børn Fora Mødregrupper Mødregruppe September 2007 Nægter pure at flytte “hjemmefra”…..

Viser 5 indlæg - 1 til 5 (af 5 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #2396986

  Super dum vane hun har fået med at ligge i liften.. Øv! .. Har i prøvet at svøbe hende ind?? det hjælper mange gange.. i hvertfald hjalp det på Josefine da hun var nyfødt.. Og så en stofble rundt om hovedet.. Altså.. ikk OM hendes hoved.. Den ligger på sengen foldet efter hendes hoved.. ;o)

  Men Josefine har heller ikk rigtig ligget i liften så meget.. men hun kan nu ogs sove over det hele..

  Og i bliver nødt til at ignorere at hun skriger.. Eller.. Ikk ligefrem ignorere det, men det nytter jo ikk at ligge hende der når hun ikk kan være der allerede nu.. Det er jo syndt for hende… Har du prøvet at være inde på sovecoach.dk?? Den er faktisk rigtig god..

  Håber det løser sig i en lynfart :o)

  Natasja & Josefine 220907

  #527009
  mordahlmordahl
  Medlem

  What to do???
  Frida er efter¨hånden en ret stor baby der ikke kan være i liften mere. Hun kan faktisk kun ligge på siden og med benene lidt bøjet. Men hun nægter pure at ligge i både barnevogn og seng uden også at ligge i liften. Hun skriger når vi forsøger, Og jeg mener SKRIGER, og hun stopper først hvis hun kommer i liften. Så sukker damen, armene op overhovedet, sutten falder ud af munden-tilfreds er man vel- og så sover hun som en drøm. Vi har prøvet at stille liften i hendes seng så hun vænnede sig til den og det er også fint for hende, hun sover hvor som helst…bare det er i liften. Hun har selvfølgelig også de samme ting, dyne, nulreklud, billedebog med i seng/barnevogn som hun er vant til fra liften, men nej siger Frida!! Det hjælper heller ik at holde i hånden, nusse, vugge, holde ud/ved eller noget som helst.
  Ved godt det er fordi hun er tryg ved den men hun kan viklig ik være der….Hvad gør man??

  #2396983
  sjoegreensjoegreen
  Medlem

  Jeg har løst det, ved at putte voksien i barnevognen – altså, Lærke kan sagtens passe liften lidt endnu – måske en måned mere tror jeg.

  Når hun sover indendørs i barnevognen, foregår det også i voksien, som så selvfølgelig ikke er snøre, men var lagt helt løst over hende – hun ELSKER den, skal bare have sin stofble, sutten i munden, om på siden – og SÅ lukkes øjnene øjeblikkeligt i 🙂

  Så prøv med en voksi e.lign. og har I ikke ngoen, så prøv dog den fra Silvan, som lige nu er på tilbud til 199 – den skulle jo være lige så god…. – det giver en hule-agtigt trygshedsfornemmelse, fordi der også er en slags bløde sider på voksien – og den kan de jo trods alt bruge nogle år endnu.

  Mange hilsner fra Christina og Lærke – 14 uger.

  #2396984
  Anonym
  Gæst

  Måske en sengeformindsker kan hjælpe??
  Man kan købe en – men de er ret dyre – eller man kan selv lave en af skumgummi madras fra jydsk + betræk.

  Min pige sover allerede i tremmeseng og har gjordt det siden hun var 1 ½ mdr gammel.

  Sengeformindskeren gør sengen mere “lille” og tryg..

  C&C (fra oktober termin)

  #2396985
  mordahlmordahl
  Medlem

  Hej
  Hun har en stofble hos sig så det er afprøvet. Og det skal selvfølgelig ikke forståes sådan at vi maser hende derned i så ville vi jo ikke lade hende ligge der og det tyder jo på hun ligge godt nok endnu.
  Vi har nu været ude og købe voksien i silvan så nu prøver vi at puttet hende i den næste gang hun skal sove så må vi se hvad huin siger til det. Tror nemlig det er hyggen ved at være puttet godt og tæt i liften hun elsker….dog kan hun ikke lide at bliove svøbt længere som du foreslår Natascha 🙂

  Anja og Frida hyggefis 300807

Viser 5 indlæg - 1 til 5 (af 5 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.