Jul samt gaver?

Viser 5 indlæg - 1 til 5 (af 5 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #523041
  EspelundEspelund
  Medlem

  Hvad skal I juleaften?

  Og hvad ønsker I jer til den lille samt jer selv?

  Vi skal ud til Peter’s far og hans kone. Vi bliver vist kun os… En smule kedeligt. Vi plejer ellers at være rigtig mange. Men nu hvor den lille er kommet, så må man jo skiftes i mellem familierne 🙂
  Den skal nok blive rigtig hyggeligt alligevel.

  Nå, men aner ikke hvad vi skal ønske os. Syntes vi har fået at hav af gaver. Gaver under graviditeten, så barsel, dåb og nu jul.

  Det eneste jeg kan komme på er:
  Bogstaver i Dicte
  Gavekort til De kære børn, samt Næstved storcenter
  Tilskud til en kørepose

  Hvad er forskellen på alle de poser der?
  Vosi, duni, kørepose osv?

  VH
  Lykke og Dicte 270707

  #2371850
  mor04og07mor04og07
  Medlem

  hej.

  vi skal holde jul her hos os selv, så kommer mine forældre, to brødre og den ene har 3 drenge, og så kommer min kusine med mand og to børn.

  emil ønsker sig bla GEOMAG BABY, magnet legetøj til de små. og så de nye peter plys legeting, feks pop-op-honningkrukke og lys-og-lær telefonen…

  charlotte.

  #2371853
  LailahpLailahp
  Medlem

  Hejsa

  Vi tager til DK på 3 ugers juleferie og var jo lidt i tvivl om, hvordan vi skulle holde jul. Mine forældre har altid mulighed for at være hos en af mine brødre, mens mine svigerforældre er så uheldige at have et barn i USA og et i Grønland, så vi ville jo nok ende hos dem. Men så er vi så heldige, at mine forældre tilbød at holde jul for os alle hos dem, så det skal vi.

  Til Leah ønsker vi os bl.a. en barnevognssele, bord og hynde til Tripp-Trapp-stol, spisegrej, babygynge, forskellige bøger osv. Det skal siges, at vi ikke har holdt barnedåb, da hun blot skal navngives, og vi har ikke planer om at holde en stor navngivningsfest.

  Vi havde egentlig ikke tænkt os, at hun skulle have gave af os, men så fandt jeg denne hjemmeside: http://www.minpersonligebog.dk, så nu skal hun have sådan en.

  kh
  Laila

  #2371851
  mor04og07mor04og07
  Medlem

  hej igen.

  vi gav også emil en-personlig-bog, for et et par uger siden da han blev døbt.

  Vi valgte den med ZOO,men blev noget skuffet. Synes det er en dårlig historie og meget ensformiget. Til vores ældste søn, valgte vi i sin tid den om PRINSEN, den er rigtig god. !!!

  charlotte

  #2371852
  LailahpLailahp
  Medlem

  Tak for tippet. Vi vælger nok den med prinsessen så:-)

Viser 5 indlæg - 1 til 5 (af 5 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.